4 değil de 2 saat bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum tabii. ben yurt dışındayım ya bnmkinde en az 2 saat diyor. test neyse de bnm asıl testim vücudumun kendisi, kırmızı alarma geçer yımırtlarken bildiğin gibi değil, ovülasyonla birlikte göğüs hassasiyeti, sızlama, büyüme, kasıkta batmalar vs.. bu belirtiler adete kadar artarak devam eder, belim ağrır, saçtan kirpiğe kadar tüğlerim hızla büyümeye ve sertleşmeye başlar, gergin ve sinirli olurum. bi o kadar da duygusal ve alıngan.
uzun lafın kısası yımırta takibinde de 14/15. günler yımırtladığım tespit edilmişti mart ayında, ben de öylesine teyid etmek için iki ay test kullandım, aynı iki ay ateş de ölçtüm (nisan,mayıs) ve belirtilerle birlikte her şey yolundaydı ama gebelik gerçekleşmemişti yine de. o yüzden son adetimde bıraktım ölçüp biçmeyi (14Haziran), zaten fırsat da olmadı pek, nasıl olsa hissediyorum dedim.
ama son adet bitimi öylesine ovü. testi yaptım ilk defa erkenden (20 haziran) ve şimdi bakıyorum da bugüne kadar yaptıklarıma göre en koyu o gün çıktı ilginç olarak. ama eşitti diyemem. yarın BAT ama bende tık yok. iştahım açıldı 1haftadır ve duygusalım çok, o kadar.
netice olarak ikinci önermen gerçekleşti sanırım ve ben bu ay yımırtlamadım.
o zaman adet de gecikecek mi demek bu???
(cnm kusura bakma, uzun yazdım ama yorum yapman için bilmen gerekenleri yazdım)