Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Merhaba canım,
Cumartesi doktora gittik ve kesemiz göründü ama tabiki alttan muayene yapıldı şu an için bir sorun gözükmüyor vitamin başladık iki hafta sonra tekrar çağırdı doktorum kalp atışlarını dinlemek için herşey güzel geçti umarım hep böyle iyi gider:)))

ohhh çok şükür :nazar: maşallah bebişimize.

inşallah kalp atışlarını da duyar, daha da mutlu oluruz. bnm büyük gün 20 sinde. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. umarım sorun çıkmaz.

bu arada bnm bugün bulantım var. sende durumlar nasıl?

kızlar napıyosunuz burda hamile hbrlerini gördükçe hep daha fazlaları olsun istiyorum her açtığımda birinin sevincini paylaşmak istiyorum .şimdi kendimden bir hbr vereyim sizlere en son çok yoğun kanamam olmuştu hatırlarsanız hala lekelenme şeklinde devam ediyo kesilmedi malesef haftada bir kntrole çağırıyo doktorum böyle olunca şükürki şuanda herşey yolunda c.tesi günki kntrolumde bişey daha öğrendik bebeğimin pipisi var erkek bebek annesi olucam kısmetse rabbim herkezinde bizimde gönlümüze göre versin herşeyin hayırlısını versin inş.

ayyyyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuu :nazar::nazar::nazar::nazar:

erkek demek kiii, hadi hayırlı uğurlu olsun. çok şükür ki kanaman lekeye dönüşmüş. inşallah en kısa sürede o da yok olur. huzurla geçer hamileliğinin devamı. progestron mu verdi doktorun peki?

:nazar::nazar::nazar: maşallah ilaykcım. inşallah 9 ayın da sağlıkla devam eder. gelişmelerden haberdar et...
kalp atışlarını duymuş muydun?

duydum canım bebişide gördük 16 mm di boyu :)
seninki ne alemde? ben bu arada şu down sendormu testlerini merak ediyorum sigorta karşılıyormuş şimdi neler yaptırıcaz hiç bilmiyorum ya sabırsızlanıyorum inşallah tüm testlerimiz iyi çıkar

pufcumm hiç korkma rahat ol eminimki senin kontrolünde çok iyi geçecek bende senin haberlerini bekliyorum...Bende bulantı sadece sabah dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum onun dışında çok fazla bir şey yok ama bulantını mutlaka dr a söyle güzelim birede benim bazen sol kasığımda ağrı oluyor...Senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bende ayın 27 sinde tekrar gidicem kalp atışları için:)) çok heyecanlı:)))

ayyyyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuu :nazar::nazar::nazar::nazar:

erkek demek kiii, hadi hayırlı uğurlu olsun. çok şükür ki kanaman lekeye dönüşmüş. inşallah en kısa sürede o da yok olur. huzurla geçer hamileliğinin devamı. progestron mu verdi doktorun peki?

çok sağol canım evet 200lük progestan günde 3 tü son kontrolümde 100lüğe düştük yine günde 3 defa.
rabbim hayırlısıyla sanada önce keseyi ve kalp atışını snrada pipisini göstersin:)

Kızlar bişey sorabilir miyim? Sizin ovulasyon zamanınız geldiğinde göğüs uçlarında ağrınız oluyor mu? Ben inanın evlenir evlenmez ilaç kullandığım için hiç ovulasyonla işim olmadı tabi.E bekarken de ne anlarım ovulasyondan vücudumu hiç dinlemedim ama adet görmeden 2 hafta kadar önce kasık ağrısı çektiğimi bilirim sanki olacakmış gibi.Geçen ay 3.aydı denememizde ,dikkat ettim ilk kez göğüs uçlarım sızlıyordu bugünde inanılmaz ağrıyor ve bugün ovulasyon günüm olduğunu düşünüyorum doktorun hesabıyla.Sizce ilgisi var mı olur mu böyle dokunamayacak kadar ağrı?

slm kızlar... maşallah topicte bi sürü hamişler var:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan korusun. bende 1, 5 yıldır istyorum ama malesef :50: mayısın 11de düşük yaptım. inşallah Rabbim bana da nasip eder anne olmayı. sizlere sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:16::16::16::16:

Kızlar bişey sorabilir miyim? Sizin ovulasyon zamanınız geldiğinde göğüs uçlarında ağrınız oluyor mu? Ben inanın evlenir evlenmez ilaç kullandığım için hiç ovulasyonla işim olmadı tabi.E bekarken de ne anlarım ovulasyondan vücudumu hiç dinlemedim ama adet görmeden 2 hafta kadar önce kasık ağrısı çektiğimi bilirim sanki olacakmış gibi.Geçen ay 3.aydı denememizde ,dikkat ettim ilk kez göğüs uçlarım sızlıyordu bugünde inanılmaz ağrıyor ve bugün ovulasyon günüm olduğunu düşünüyorum doktorun hesabıyla.Sizce ilgisi var mı olur mu böyle dokunamayacak kadar ağrı?

Bende hiçbir belirti olmuyor desem yeridir ;) Seninki gibi de hiç duymadım canım.Ama sonuçta herkesin biyolojik yapısı farklı.Yani mantıksız gelmedi bana.İlgisi olabilir.

kızlar sonunda beklediğim mutlu haberi az önce aldım hamiş olduğumu öğrendim.bu ay hiç umudum yoktu hatta her zamanki rutin adet belirtileri vardı göğüs ağrısı karın ağrısı sivilce gibi. günüm aslında bugündü ama dayanamadım içimden bir ses test yapmamı söyledi evde test vardı yaptım ikinci çizgi çıktı inanamadım gittim başka testler aldım ve onlarda pozitif çıktı çok mutluyum 7 aydan beri bu haberi bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar sonunda beklediğim mutlu haberi az önce aldım hamiş olduğumu öğrendim.bu ay hiç umudum yoktu hatta her zamanki rutin adet belirtileri vardı göğüs ağrısı karın ağrısı sivilce gibi. günüm aslında bugündü ama dayanamadım içimden bir ses test yapmamı söyledi evde test vardı yaptım ikinci çizgi çıktı inanamadım gittim başka testler aldım ve onlarda pozitif çıktı çok mutluyum 7 aydan beri bu haberi bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun.inşallah güzel bir hamilelik geçirir,bebişini kucağına alırsın.Benim de son hafta.Hem sabırsızlık hem umutsuzluk,çok kötü hissediyorum kendimi :(((

duydum canım bebişide gördük 16 mm di boyu :)
seninki ne alemde? ben bu arada şu down sendormu testlerini merak ediyorum sigorta karşılıyormuş şimdi neler yaptırıcaz hiç bilmiyorum ya sabırsızlanıyorum inşallah tüm testlerimiz iyi çıkar

maşallah maşallahhh:nazar::nazar:

ikili testten bahsediyorsun sen. valla cnm bilmiyorum karşılıyordur herhalde devlet. özelde de 60 tl fln ztn. çok istemiyorlar. 12. haftada yapılıyormuş. 3 haftan kaldı senin. inşallah sağlıklıdır hepimizin bebişleri

Son düzenleme:
pufcumm hiç korkma rahat ol eminimki senin kontrolünde çok iyi geçecek bende senin haberlerini bekliyorum...Bende bulantı sadece sabah dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum onun dışında çok fazla bir şey yok ama bulantını mutlaka dr a söyle güzelim birede benim bazen sol kasığımda ağrı oluyor...Senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bende ayın 27 sinde tekrar gidicem kalp atışları için:)) çok heyecanlı:)))

bnm bulantı geçti:44:

demekki bi süreliğineymiş. ne bileyim anlamadım. ama herkesin dediği 7. haftalarda fln esas başlarmış. bakalım kısmet. umarım bulantısız bi hamilelik geçiririz.

şu cumartesi bi gelseeee :52:

bu arada ultrasonda gebelik haftasını hesaplayabildi mi doktorun? yoksa çok küçük daha mı dedi?

çok sağol canım evet 200lük progestan günde 3 tü son kontrolümde 100lüğe düştük yine günde 3 defa.
rabbim hayırlısıyla sanada önce keseyi ve kalp atışını snrada pipisini göstersin:)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bakalım neler görcezzz :9:

cnmcm ovulasyon dönemimde bende kasık ağrısı oluo biraz. göğüslerim acıyabiliyo ama hep diil. hangi taraftan gelcekse o yumyumu hissediyorum resmen. ağrıo yumurtalığım.

bu arada göğüslerde çok fazla ağrı olması,ödem toplamayla da ilgiliymiş. eğer o ay fazla ödem topladıysanız (tuzu çok tüketmişsinizdir örneğin) göğüsler daha bi sızlıomuş. gerek ovulasyon gerekse adet öncesinde.

hayırlı olsun bilguscum. tebrik ederimmmm. Sağlıkla kucağına al inşallah...

Hadi bakalım sıra kan takibinde :) haberlerini bekliyoruz. ve ilk sayfada :49: yapıyorum seniiii:nazar::nazar::nazar:

Puffftan gebelikle ilgili bilgiler :)

- Rahim kasılmalarını engeller, erken doğumu önler
- İdrar yolu enfeksiyonu olmasını engeller
- Cİldin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar
- Kabızlığı ve hemoroidleri önler
- Bebeğin suyunun azalmasını önler
- Özellikle sıcak yaz aylarında rahat ve serin kalmanızı sağlar
- Bulantı, mide yanması gibi şikayetleri azaltır
- Bol su içmek vücuttaki şişlikleri (ödemi) arttırmaz tersine azaltır. Bu nedenle şişliklerim var diye su içmekten kaçınmamak gerekir. (alıntıdır)

kızlar selamlar,

Uzun bi tatilden sonra haziran sonunda evime döndüm. Haziran ayında eşimin kardeşinin kınasında adet oldum(7 Haziran)
Daha sonra eşimle haziran denemesinin son olduğuna, KPSS'ye çalışmam gerektiğine karar verdik. Ovulasyon dönemimde Antalya'daydım. Aklımda artık bebeği bitirmiştim. Çünkü önümde kazanmam gereken bir sınav vardı. Ben de ya da eşimde bir sorun olduğunu düşünmeye başlayıp, temmuzda rahim filmi çektirmeye ve eşim için de sperm testi yaptırmaya karar vermiştik. O yüzden 3 aydır içtiğim folik asiti bıraktım. Kilo almıştım çünkü, nasılsa bebek gelmiyordu. Tatilde ne bacaklarımı diktim ne günaşırıya dikkat ettim. Hatta günde 2 kez bile mikmik oldu. Umursamadık. Yiyeceklerime hiç dikkat etmedim. Hatta kaç kez içki bile içtim. 10 a kiloluk karpuzlar taşıdım çok sonrasında. Bebek sahibi arkadaşlarımın eşyalarını da. Çünkü hamile gibi hissetmiyordum. Temmuz başı evime gelmiştim. Ben de hiçbir belirti yoktu sadece karnım gazdan acayip şişti. Dedim belirti arama pufff, hepsi boş bunların. Hatta Metsil içtim gazı gidermek için. Ama nafile.Akşam resmen 7 aylık hamile gibi şişiyordum. 5 Temmuz BAT günümdü. Ben de hiçbir adet belirtisi yoktu. Ne göğüslerim şişti, ne kasık ağrısı... 3 Temmuzda sadece ağrılarımdan şüphelenip, evde hali hazırda var olan ovulasyon testimi denedim. İlk kez çift koyu çizgi çıktı! Aynı ovulasyonda olduğu gibi. Daha önceleri hep silik çıkardı ikincisi oysa. O an heyecanlanmaya başladım. Kalbim yerinden çıkcaktı. Koşup eczaneye hamilelik testi aldım. Ve tek çizgiyi gördüm. Dedim işte boşu boşuna heves ettin. Neyse erken dedim belli olmaz. Kenara attım testi. Sonra 10 dk daha geçti üstünden. Dedim şu testi atayım eşim gelecek birazdan, napıosun dicek. Elime bi aldım çizgiler çift!!! O an nasıl hissettiğimi anlatamam. Titredim, gözlerim karardı. Yerime oturdum tekrar. Dedim test yanlış olabilir mi? Sonuçta 25 dk geçti ve genelde 15 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar. Arkadaşımı aradım. Sağolsun 10 dkya gelip beni kan testine götürdü. Değer 37! Hamileydim ama henüz minicikti. Gözyaşlarıma engel olamadım. Sonra eşime söyledim bağırmaya başladı :)
8 Temmuzda değerin artıp artmadığına baktırdık. 311 olmuş. Bi rahatladım. Ama hala doktora gitmedim. Ne kese görmüşlüğüm, ne kalp atışı duymuşluğum var... Korkuyorum..20 temmuz kontrol günü.. Hala hayal bnm için...

Kendi topiğime yazmaya çok çekindim... Geçen ay öyle kötü haberle aldım ki topiğimden. Uğurlu dediğim topiğimde çileğim 3 kez üzüntü yaşamıştı... Ya diğer arkadaşlarım... Kalbi duranlar, kimyasal geçirenler... Haziranda öyle üzüldüm ki, özellikle bu arkadaşlarıma bu haberi verebilmeyi haksızlık saydım. Onlar kayıplarını yaşamışken, ben mutlu olamazdım. Nasıl söyleyebilirdim ki...

Ama sizlerden yine de saklanamazdım... Hepiniz dualarımdasınız. İnşallah hepinizin mutlu haberlerini alacağım. aklımda olduğunuzu bilin...

Bu arada bana internet yasak. Eşim kızıyor. Gizli giriyorum arada. O yüzden topiğin başında pek bulunamıcam üzgünüm.

Sizlere söyleyebileceğim bazı şeyler var. Belki her kadında değişiyordur ama, ben de gaz hariç bi belirti olmadı. Bu gaz regl habercisi de olurmuş hatta bende de olur ama 4-5 gün öncesinden başlar. Oysa bu ay 10 gün önce başladı. Ve davul gibi şiştim. Öyle böyle değil. Hala da devam ediyor.

Göğüslerin renk değiştirmesi ve halkalarının büyümesi hamileliğin çok çok sonrasında oluyormuş. Bu sebeple bunu belirti olarak aramayın kendinizde. Benim göğüsler hala aynı.

İlk kez regli öncesinde çıkan sivilcelerim çıkmadı. O yüzden sivilce de gebelik belirtisi değil. Ben de hala yok. Oysa sırtım komple sivilce olur yüzüm de de bir iki tane çıkardı.

Adet olacağım zaman olan karın ağrıları olmadı bende. Mide bulantısı da çok az ama o da hep olur. Onu saymıyorum. Ztn 6. haftadan sonra başlarmış. O da belirti değil.

Daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama milletin stres bebeğin gelmesini engelliyor efsanesi doğru. Bilimsel olarak açıklanmış. Stres prolaktini yükseltip, spermlerle yumurta arasına duvar örüyormuş. Böylece buluşmalarını engelliyormuş. Prolaktininiz testlerde yüksek çıkmayabilir ama unutmayın onu regl zamanında yaptırıyoruz. Benim dediğim döllenme zamanı. Yükseliyormuş işte doktorlar diyor bilemicem. Bu teori benim gebeliğimde kanıtlanmış oldu. Kafa tatil kafasıydı, sınavdan başka bişi düşünmedim. Hatta dukan diyeti planı yaptım. Ona başlıcaktım. Spor salonuna yazılcaktım reglim bitsin diye bekledim. Ben başka planlar yaptım, bebek geldi. Yani inşallah gelmiştir...20 sinde görcez teyzeleri...

Sevgiyle kalın..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim öncelikle çok çok çok güzel bir haberle geldin. Seni başka topicte görünce dedik bizi bıraktı gitti unuttu. Meğer sen ne ince düşünmüşsün. Ama biz burda hep birlikte gülüp hep birlikte ağlıyoruz. O yüzden senin sevincin bizimde sevincimiz. :nazar::13:

Sen epey bir kendinden bahsetmişsin. Biz adetdaştık seninle gebelik kan değerimiz bile aynı çıkmış . Benimki kimyasaldı gerçi ama.... Seninki 9 aylık bir maraton başlattı. Hatta senin gebeliğini duyunca dedim benimkinin de eli kulağındadır. Totem yaptım yani.

Bu ay geçen ayki fiyaskomdan sonra doktorumu değiştirdim. Son derece güven duyduğum Prof Alin hn. ma gidiyorum. Bu ay bana klomen verdi. Bugün tekrar gittim kontrole. 2 yumurtam olmuş biri 18 biri 17 cm olmuş. Çatlatma iğnesi vermedi. Perşembe gene gidicem. Bir daha bakacak.

Bu arada eşime de test yaptırdık. Sperm sayısında ve ileri harekette düşüklük var. :25: Adamı keçiboynuzu pekmezi ve fındık fıstık manyağı yaptım. Bu ay da olmazsa Önümüzdeki ay aşılama yapıcaz. Kısmet artık bakalm...Belli olmaz diyor doktor. SOnuçta sayı 0 değil bakarsn bu ay da olur dedi. Ama olmazsa daha fazla beklemeyin dedi.

bnm bulantı geçti:44:

demekki bi süreliğineymiş. ne bileyim anlamadım. ama herkesin dediği 7. haftalarda fln esas başlarmış. bakalım kısmet. umarım bulantısız bi hamilelik geçiririz.

şu cumartesi bi gelseeee :52:

bu arada ultrasonda gebelik haftasını hesaplayabildi mi doktorun? yoksa çok küçük daha mı dedi?

hesapladı cnm doğum tarihinide 14.03.2014 verdi

Canım benim öncelikle çok çok çok güzel bir haberle geldin. Seni başka topicte görünce dedik bizi bıraktı gitti unuttu. Meğer sen ne ince düşünmüşsün. Ama biz burda hep birlikte gülüp hep birlikte ağlıyoruz. O yüzden senin sevincin bizimde sevincimiz. :nazar::13:

Sen epey bir kendinden bahsetmişsin. Biz adetdaştık seninle gebelik kan değerimiz bile aynı çıkmış . Benimki kimyasaldı gerçi ama.... Seninki 9 aylık bir maraton başlattı. Hatta senin gebeliğini duyunca dedim benimkinin de eli kulağındadır. Totem yaptım yani.

Bu ay geçen ayki fiyaskomdan sonra doktorumu değiştirdim. Son derece güven duyduğum Prof Alin hn. ma gidiyorum. Bu ay bana klomen verdi. Bugün tekrar gittim kontrole. 2 yumurtam olmuş biri 18 biri 17 cm olmuş. Çatlatma iğnesi vermedi. Perşembe gene gidicem. Bir daha bakacak.

Bu arada eşime de test yaptırdık. Sperm sayısında ve ileri harekette düşüklük var. :25: Adamı keçiboynuzu pekmezi ve fındık fıstık manyağı yaptım. Bu ay da olmazsa Önümüzdeki ay aşılama yapıcaz. Kısmet artık bakalm...Belli olmaz diyor doktor. SOnuçta sayı 0 değil bakarsn bu ay da olur dedi. Ama olmazsa daha fazla beklemeyin dedi.

cnm çok çok teşekkür ederim.

İnşallah en kısa zamanda bebişin sağlıkla gelir...

Doktor kontrolünde devam etmen iyi olmuş. Takip olunca hesaba gerek kalmıyor. Yumyum olmuş mu olmamış mı stresi de olmuyor. Bak iki tane olmuş. Belli mi olur, ikiz geliverir.

Biz gebe kaldığım ay günaşırı fln yapmamıştık. Günde iki kez bile oldu mikmik. Ama senin kocanda spermle ilgili bi durum olduğundan günaşırı daha mantıklı. Hatta nasılsa takiptesin, bekleyip nokta atışı yapman daha iyi bile olabilir. Doktorun anlatacaktır nasılsa.

İyiki ikiniz birden gitmişsiniz doktora. Sıkıntıyı bilince çözümü daha kolay. Diğer türlü insan kendini yiyip bitiriyor

Hayırlı olsun.inşallah güzel bir hamilelik geçirir,bebişini kucağına alırsın.Benim de son hafta.Hem sabırsızlık hem umutsuzluk,çok kötü hissediyorum kendimi :(((

teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına.bence bu kadar umutsuz olma.bu ay bende senin gibiydim çok umutsuzdum hiç ihtimal vermiyorum ovulasyon testi almıştım geç başlamışım yani yumurtlamayı kaçırmışım tesadüfen tutmuş.bende bütün adet belirtileri vardı halada devam ediyor göğüslerim çok ağrıyor karnımda sancı oluyor.inanamadığımdan 4-5 tane test yaptım hepsi pozitif gösterdi çok şükür.umarım sende alırsın güzel haberleri.

Back