Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Slm kızlar.Sentimental,mutlu olduğun için bende sevindim.İnş bebiş haberi temmuzun sonuna.Benim de stres hat safhada.Çok gerginim ya arkadaşlar.Pazar günü büyük gün.Bu hafta geçmez artık.Kendime söz vermiştim ama olmuyor yaa!İllaki aklım hep bebişte.İnşallah bu ay olur!İnşallah!Ama yüzüm sivilce doldu.Ümidim çok az,yinede vazgeçemiyorum ümitlenmekten.Offff :18:

hakkında hayırlısı olsun bende aynen senin gibi düşünmeden edemıyorum 4 aydır korunmuyorum hala olmadı ya nasip deyip bekliyorum ..

ben yeni katıldım aranıza kendimden biraz bahsedeyim 2 yıllık evliyim 1 yıl önce düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum ama on aydır olmuyor üç ay serephone ve çatlatma iğnesi kullandım malesef olmadı doktorum bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi ve dün adet oldum bu filmi çektirenler var mı çok korkuyorum yardım edin lütfen

cnm ben 24 mayısta çektirdim, yani tam 1 ay önce. adetin 9. günü çekiliyor. korkulacak bişey yok. elbette eğlenceli bir işlem olduğunu söylemiyorum ama korkulacak türden ağrı ve sancılar olmuyor. tam bir tarif istiyosan adet öncesi kasık ağrısının aynısı bağırsakları sıkıştıran gazla karışık dolgunluk hissi gibi.. bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:
cnm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten.adetin 9 gün geçikmiş test yapmadın mı inşallah hamilesindir cnm

cnm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten.adetin 9 gün geçikmiş test yapmadın mı inşallah hamilesindir cnm

bismillaaah, kız o nerden çıktı Allah mı söyletti bacım adetim gecikmedi. geçen ay 16 mayısta regl oldum. hsg 9. gün çekiliyor. 24 mayısta çekildi bnm de. adetin 9. günü yani. bu ay da 14 haziranda oldum adet yeni bitti işte 1 hafta falan olcak.

cnm bende soğan suyunu içtiğim ay hamile kalmıştım ve düşükle sonlandı malesef şimdi yeniden içsem diyorum ama düşük olduğu için kararsız kalıyorum sen tekrar içmeyi düşünüyor musun

canım bende beklemedeyim az kaldı bata seni çok iyi anlıyorum bende düşünmeyeceğim dedim ama olmuyor, inşallah güzel haberler veririz buradan hayırlısını dileyelim olmazsa da vardır bunda da bi hayır...

Kızlar selam. Sizce kimyasal gebelik sonrası hamile kalınsa belirtiler aynı mı olur?
Ben geçen ay ve tahminimce ondan önceki 2 ay kimyasal gebelik yaaşadım. acaip ağrım ve göğüs sızlamalarım oldu. Bu ay duphaston verdi doktor. Şimdi de rahimde ara ara giren ağrılar oluyo ama öbürleriyle karşılaştırılınca devede kulak kalıyo.

Adete bir hafta kala pembe akıntı !!!! Bu ne ya !!! Ay kızlar çok korkuyorum.İçimde bir sıkıntı var.Genellikle kırmızı öncesindeki gün bu akıntıyı yaşarım.Yani yarın kırmızı mı geliyor! 6 gün önce! Kusura bakmayın ama adet döngüme bir yuh çekesim geldi Yarın gelişme olursa size yazarım.Bu arada korkumun sebebi kist,iltihap vs.gibi bişey olması.Eğer adet olursam perşembe-cuma doktor yolu gözükür

eğer düşündüğün gibi değilse,bi hafta önce kahverengi fela pembe leke yerleşme kanaması olarak geçiyor.inş öyledir :)

eğer düşündüğün gibi değilse,bi hafta önce kahverengi fela pembe leke yerleşme kanaması olarak geçiyor.inş öyledir :)

Hala kahverengiye dönmedi.Ay canım inş. öyledir.Nedense hiç olumlu düşünemiyorum.Çevremde o kadar çok ki olumsuz örnek (Bugün akşama kadar akıntı takibine devam!Allah'ım yarabbim sen sabır ver((

kızlar benim hala gelmedi kırmızılar karnımda sancılar var ara ara 4 gün geçti adetim bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasip oldumu bu ay bana da

Geldi kırmızılar

ayşecim bat aynı bızım merak ettım senı ama tühh hayırlısı ya fakat cıdden erken geldı baya bı doktora gorun bence . bu arada benımde 4 gun kaldı fakat regl belırtılerı var goguslerde sızlama ve cenede bır adet sivilcii ve iştahsızlık ve bulantı ve sıkılganlık gib gibi gibii hayırlısı bekliyorum butun ay boyunca calısmalarda bıle aklıma gelmedı ama dedıgın gıbı su son bır kac gun kalınca otomatık aklım fıkrım kayıyor butarfaaaa :O

Allah gönlünüze göreversin kızlaar hayırlı haberler gelir inş bu ay bende istiyorum bakalım 8 temmuzu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum

birdeçok düşününce adet günlerinde değişklik oluyor azalma çoğalma yaşanabiliiyor ben yaşadım ama inş bu ay diyorum

Ay canım,kırmızıyı görünce aklıma sen gelmiştin benim de.Yazını görmesem ben de sana yazacaktım,ne alemdesin diye.Aklının kaymasını bırak,son hafta sanki beynim başka herşeye kendini kapatıyor.Soru işaretleri rahat bırakmıyor insanı.Neyseki bu ay düşünmeye fırsat bulamadım :)) Randevumu aldım canım.Cuma gideceğim doktora.Umarım kötü bişey yoktur ( Bir önceki adet döngüm 29,şimdiki 22.Gel de yumurtlama hesapla!!Bakalım doktorcuğum derdime çare bulacak mı!Bebişten önce döngüyü düzene sokmak lazım!Senden ve batı yaklaşmış arkadaşlardan güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var.Gelsin bebişler :))

kızlar benim hala gelmedi kırmızılar karnımda sancılar var ara ara 4 gün geçti adetim bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasip oldumu bu ay bana da

Esra,tahlil yaptırdın mı?Sonucunu merak ettim.4 gün kesin sonuç için yeterli bence.Hadi bakalım merakta bırakma bizi.Hayırlı haberler inşallah !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…