Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Kızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyuEki Görüntüle 724656
Hatta elimdeki testin kendisi daha koyu fotoğraftakine göre.
ayyyyyyyyyyy superrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah bebıs gobıste canımm kan testıyle kesınlesır cıgı cok bellı oluyo cok cok cok sevındım oleyyyyyyyyyyyyyyy

sagol canım uzulme canım bat nezaman senın erkense cıkmayabılır beklı ınsallah vardır sendede bebıs yoksada uzulme hersey kader kısmet hayırlısıyla olur ınsallah amınn herkez hamıle kalır ınsallah hamıs arkadaslarda bebıslerını saglıcakla kucaklarına alır amınnnn

ayyyyyyyyyyy superrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah bebıs gobıste canımm kan testıyle kesınlesır cıgı cok bellı oluyo cok cok cok sevındım oleyyyyyyyyyyyyyyy

Evet canım ya inşallah. Çok uğraştım bu yolda. Çok üzüldüm. Bazen kahroldum. Ama büyük Allah' ım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürüyor. Darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına. Bu forumda herkes birbirine destek.

Canım bat bugün.Çok zor geçiyor dakikalar.Kırmızılar da gelmedi henüz.Öyle muallakta bekliyorum.Hayırlısı inşallah hepimiz için.

amın canım gercekten bu formda herkez bırbırıne destek ıyıkı kk uye olmusum yoksa sızlere katılamazdım ve bu surec benım ıcın cok zor olurdu ıyıkı var herkez ınankı senın adına cok sevındım burda her hamıs haberını duydukca cok mutlu oluyorum

canlarrrrrr misafirlerim var kalmalı, giremiyorum ayıp olur diye.

özet geçeyimmm

bıdıkımmmmmm canım adetdaşım :) çok mutlu oldum ikinci çizgiye. Allah kanda da görmeyi nasip etsin. Sonrasında da kese ve pıtpıtlarıyla gelsin meleğinnnnn. artık bırak şu çişinle oynamayı da kan verrr çatladım beeee

bulutefemm üzülme bebeğim. her şey yoluna girecek. doktor çok güzel anlatmış sana. tedavini ol hayırlısıyla. bak iyiki de erkenden gittin öğrendin her şeyi. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmak isteyip o zaman da gidebilirdin. hakkında hayırlısı olmuş. düzelceksin ve sen de bebeğini kucağına alcaksın inşallah

prenses annemmm, kırmızıların gitmesine sevindim. söyle onlara bi daha gelmesinler, döverim

çilek annemmmm, nazar mı değdi sana bakiiim de yüzün gözün şişti. bi göster bakalım, enfeksiyon fln mı kapmış? ben dikkat et kendine dedikçe sende bişiler oluo ama, kızıcammm

bugün bat'ı olan kızçeler, durumlar henüz belli olmadı sanırsam. bi ayşe test yaptım demiş. yarın da tekrarla bakalım nolcak. arkadaşımın 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı idrarda. sabahki idrarınızla yapın bakalım, sonuçları çoook merak ediyorumm

bıdıkım şimdi ben de umutlandım, alıp testi yapsam mı ben de? ya da dur ben şu ovulasyon testlerini denicem. bi sürü var ztn bende. onda da hamişsen çift koyu çizgi çıkıo. hamiş arkadaşıma denettirdim. yrn bende onu deniim. buralarda bulamadım erken gebelik testi çünkü

Ayyy pufum benim nerdesin sen ya seni bekledim durdum dünden beri. Ehehehe çişimle oynamicam artık. yarın doktora gidiyoruz teyzesi. KAn ister heralde. Gelişmeleri akşama yazarım.

merhabalar kadinlar kulubunun taze anne ve anne adaylari

insallah hepimize rabbim nasip eder. kizlar sizlere bisi sormak istiyorum. esim yurtdisinda calistigindan dolayi nadir buluyoruz 20 mayista onun yanina geldim bulustuk yani 23 mayista adet olmam lazimdi halaaaa yok. ama bnm kasiklarima ozelliklede sag kasigima igne batiyor sanki. bide akintim var beyaz. bugun sadece peceteyi lekeleyecek kadar pembe gibi bisiiler geldi. dewami yokk, ama hep uyumak istiyorum cok ayakta durumca belim agriyor. idrarimda boyle iri beyaz pihti gibi seyler var. evde testler yaptim cikmadi. burda hic dr a gitmedim ben. korkuyorum elin rusuu :)) sizce varmidir kimseye de anlatamiyorum umutlanmasinlar idyee. yardim edin lutfen kizlarrr

merhaba kızlar size bi sorum var benim adetime 1 gün var ama su gibi bişiler geliyo çamaşırım ıslanacak kadar adet oldum sanıyorum bakıyorum yok nedir neyin nesidir?bilen duyan var mı? daha önce hiç başıma gelmemişti...

Tek çizgi Bugünkü ateşim birden bire 5 derece inerek 36.2 çıktı.Yani kesin bugün kırmızılarla buluşuyoruz

Tek çizgi Bugünkü ateşim birden bire 5 derece inerek 36.2 çıktı.Yani kesin bugün kırmızılarla buluşuyoruz

kızlar merhaba herkese. dun cok ümitli ve heycanlıydım batım 30 mayıs ancak bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi. hala adette olmadım çok gerginim...

canlarım benim sizi o kadar iyi anlıyorumki şuan. Zaten hala o düşünceler yüzünden inanamıyorum. O kadar çok negatif gördük ve yıkıldıkki!!!!
Ama aslında unuttuğumuz çok önemli birşey var. Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır! Düşünsenize her defasında hamile kaldığımızı. Ve Allah' ın gücünü bi düşünün milyonlarca spermin içiden sadece bir tanesi seçiliyor. Gerçekten çok üzücü yıkıcı ve sıkıcı bi durum. Ama geçen gün Pufunda söylediği gibi üzülmeden yeni bir şans doğdu diyerek bakmaya çalışırsak eğer o zaman o bebişler bizden kaçamaz işte.
Kafaya takmayın falan diyolar ya hani. Ben ona da inanmıorum. Takın ama bence kendinize benim hamile olmamak için biç bir sebebim yok diyin. Ben sağlıklıyım ve hamile kalmak için tüm şartları vücudumda barındırıyorum diyin. Ben öyle yaptım. Eğer testler yanıltmaz ve Rabbim izin verirse o sayede hamile kalmış olucam. Allah' tan dilerimki benimki gerçek olsun. Sizinkilerde bir an önce hayata tutunsun.

Kızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyuEki Görüntüle 724656
Hatta elimdeki testin kendisi daha koyu fotoğraftakine göre.

canımmmmmmm...tebrik ediyorum senii...ay çok sevindim .. canım ya.. ne güzel bir haber oldu bu sabah sabah.... hadikan testi yaptır artık.. değerin kaç ki..bıdığım çok sevindim çoook...

sorma diğer gözümede sıçradı... acile gittik yıkadılar... gece bir baktım diğer gözde sıçramış.. damla verdi damla kullanıyorum.. bugün göz hastanesine gideceğim bakalım.. nazar çıkmıştır inşallah :)
meleğim benimle olsunda razıyım valla böyle iki şiş göz gezmeye.. aynı wampir gibiyim görseniz korkarsınız..

kızlar merhaba herkese. dun cok ümitli ve heycanlıydım batım 30 mayıs ancak bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi. hala adette olmadım çok gerginim...
dur bakalım canım ya geç göllenme vs olmuştur belki.. kan testi yaptırsan mı acaba ..

Canıım üzülme inşallah hayırlısıyla biter tedavilerin ve tez zamanda kavuşursun meleğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…