ayyyyyyyyyyy superrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah bebıs gobıste canımm kan testıyle kesınlesır cıgı cok bellı oluyo cok cok cok sevındımKızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyuEki Görüntüle 724656
Hatta elimdeki testin kendisi daha koyu fotoğraftakine göre.
sagol canım uzulme canım bat nezaman senın erkense cıkmayabılır beklı ınsallah vardır sendede bebıs yoksada uzulme hersey kader kısmet hayırlısıyla olur ınsallah amınn herkez hamıle kalır ınsallah hamıs arkadaslarda bebıslerını saglıcakla kucaklarına alır amınnnnİnşallah er ya da geç olur canım.Yeterki sağlığın yerinde olsun.Yalnız yazamadan duramayacağım.Seni okuyunca ben de duygusala bağladım.İnci taneleri döküldü biraz. Ben de az önce test yaptım. Tek çizgi
ayyyyyyyyyyy superrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah bebıs gobıste canımm kan testıyle kesınlesır cıgı cok bellı oluyo cok cok cok sevındımoleyyyyyyyyyyyyyyy
sagol canım uzulme canım bat nezaman senın erkense cıkmayabılır beklı ınsallah vardır sendede bebıs yoksada uzulme hersey kader kısmet hayırlısıyla olur ınsallah amınn herkez hamıle kalır ınsallah hamıs arkadaslarda bebıslerını saglıcakla kucaklarına alır amınnnn
amın canım gercekten bu formda herkez bırbırıne destek ıyıkı kk uye olmusum yoksa sızlere katılamazdım ve bu surec benım ıcın cok zor olurdu ıyıkı var herkez ınankı senın adına cok sevındım burda her hamıs haberını duydukca cok mutlu oluyorumEvet canım ya inşallah. Çok uğraştım bu yolda. Çok üzüldüm. Bazen kahroldum. Ama büyük Allah' ım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürüyor. Darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına. Bu forumda herkes birbirine destek.
ınsallah gelmez kırmızılar vardır bebıs ınsallah amınnCanım bat bugün.Çok zor geçiyor dakikalar.Kırmızılar da gelmedi henüz.Öyle muallakta bekliyorum.Hayırlısı inşallah hepimiz için.
ınsallah gelmez kırmızılar vardır bebıs ınsallah amınn
canlarrrrrr misafirlerim var kalmalı, giremiyorum ayıp olur diye.
özet geçeyimmm
bıdıkımmmmmm canım adetdaşım :) çok mutlu oldum ikinci çizgiye. Allah kanda da görmeyi nasip etsin. Sonrasında da kese ve pıtpıtlarıyla gelsin meleğinnnnn. artık bırak şu çişinle oynamayı da kan verrrçatladım beeee
bulutefemm üzülme bebeğim. her şey yoluna girecek. doktor çok güzel anlatmış sana. tedavini ol hayırlısıyla. bak iyiki de erkenden gittin öğrendin her şeyi. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmak isteyip o zaman da gidebilirdin. hakkında hayırlısı olmuş. düzelceksin ve sen de bebeğini kucağına alcaksın inşallah
prenses annemmm, kırmızıların gitmesine sevindim. söyle onlara bi daha gelmesinler, döverim
çilek annemmmm, nazar mı değdi sana bakiiim de yüzün gözün şişti. bi göster bakalım, enfeksiyon fln mı kapmış? ben dikkat et kendine dedikçe sende bişiler oluo ama, kızıcammm
bugün bat'ı olan kızçeler, durumlar henüz belli olmadı sanırsam. bi ayşe test yaptım demiş. yarın da tekrarla bakalım nolcak. arkadaşımın 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı idrarda. sabahki idrarınızla yapın bakalım, sonuçları çoook merak ediyorumm
bıdıkım şimdi ben de umutlandım, alıp testi yapsam mı ben de? ya da dur ben şu ovulasyon testlerini denicem. bi sürü var ztn bende. onda da hamişsen çift koyu çizgi çıkıo. hamiş arkadaşıma denettirdim. yrn bende onu deniim. buralarda bulamadım erken gebelik testi çünkü
Kızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyuEki Görüntüle 724656
canım benimmmmmmmmmmmmmmmm darısı hemen tez vakitte size inşallahcnm bıdıqım düpedüz hamilesin senhayırlı uğurlu olsun tatlııımm
canım benimmmmmmmmmmmmmmmm darısı hemen tez vakitte size inşallah
Tek çizgiBugünkü ateşim birden bire 5 derece inerek 36.2 çıktı.Yani kesin bugün kırmızılarla buluşuyoruz
kızlar merhaba herkese. dun cok ümitli ve heycanlıydım batım 30 mayıs ancak bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi. hala adette olmadım çok gerginim...
canım benimmmmmmmmmmmmmmmm darısı hemen tez vakitte size inşallah
Kızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyuEki Görüntüle 724656
canlarrrrrr misafirlerim var kalmalı, giremiyorum ayıp olur diye.
özet geçeyimmm
bıdıkımmmmmm canım adetdaşım :) çok mutlu oldum ikinci çizgiye. Allah kanda da görmeyi nasip etsin. Sonrasında da kese ve pıtpıtlarıyla gelsin meleğinnnnn. artık bırak şu çişinle oynamayı da kan verrrçatladım beeee
bulutefemm üzülme bebeğim. her şey yoluna girecek. doktor çok güzel anlatmış sana. tedavini ol hayırlısıyla. bak iyiki de erkenden gittin öğrendin her şeyi. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmak isteyip o zaman da gidebilirdin. hakkında hayırlısı olmuş. düzelceksin ve sen de bebeğini kucağına alcaksın inşallah
prenses annemmm, kırmızıların gitmesine sevindim. söyle onlara bi daha gelmesinler, döverim
çilek annemmmm, nazar mı değdi sana bakiiim de yüzün gözün şişti. bi göster bakalım, enfeksiyon fln mı kapmış? ben dikkat et kendine dedikçe sende bişiler oluo ama, kızıcammm
dur bakalım canım ya geç göllenme vs olmuştur belki.. kan testi yaptırsan mı acaba ..kızlar merhaba herkese. dun cok ümitli ve heycanlıydım batım 30 mayıs ancak bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi. hala adette olmadım çok gerginim...
cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?