Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

canımmm darısı inşallah senin ve tüm anne olmak isteyen bayanların başına.......okadar heyecanla bekliyorum ki o güzel haberi sizden...

ne güzel giriş yaptın öyle :)

herşeyin bir zamanı var der ya büyüklerimiz.. belkide meleğin zamanının gelmeisni bekliyordur :)

Sağol cnm teşekkür ederim.. İnşallah sende hamilesindir. O hayalet çizgi kopkoyu olur inşallah... Sabredemiceksen bi kan testi yaptır istersen ama sonuç negatif bile olsa üzme kendini sakın...

yarın doktora gidicem. Ama gitmeden önce bugün bi kan verim diyorum. pozitif çıkarsa da en azından belki yarın bi daha bakılır gelişimi görmek için

cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım

Canım çok geçmiş olsun. Prolaktini bi ilaççla düşürüyolar. TSH da öyle korkma. Allah yardımcın olsun. Şifa olsun sana.

BULUTUMMMM..geçmişolsun..
üzüldüm kuzum ama geç olsun güç olmasın be kuzum...sen ümidini hiç kaybetmeden ve usanmadan devam birtanem... bak olmayacak demmiş biraz geç olabilir demiş.. şimdi kendine çok daha çok iyi bakma zamanın geldi.. hem ruhsal hem fiziksel..tüm dualarım seninle bulutum.. seni seviyorummm

allah şifalar versin canım ya inşallah çok bekletmez bebeğin seni. moralini yüksek tut dua et.

sagol cılegım bende senı sevıyorum ıyıkı varsınız hersey kader kısmet artık bana elımden gelen gereklı tedavıyı olmak dusuyo gerısıde rabbıme kalmıs herseyın hayırlısı ınsallah cılegım benımde duvalarım senınle

allah şifalar versin canım ya inşallah çok bekletmez bebeğin seni. moralini yüksek tut dua et.
sagol canım kızlar en buyuk moralım sızın var olmanız sızın mutlu haberlerınız almak ınsallah emın olunkı sızlerın hamıs oldugunu duydugum zmn cok sevınıyorum mutlu oluyorum anlatamam

hakkında hayırlısı olsun inşallah. bunda da vardır bi hayır diye düşünmek lazım. inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alır tüm sıkıntıları atlatırsın..

hakkında hayırlısı olsun inşallah. bunda da vardır bi hayır diye düşünmek lazım. inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alır tüm sıkıntıları atlatırsın..
sagol ınsallah rabbım hakımızda hayırlıolan neyse onu nasıp etsın ınsallah

İnşallah er ya da geç olur canım.Yeterki sağlığın yerinde olsun.Yalnız yazamadan duramayacağım.Seni okuyunca ben de duygusala bağladım.İnci taneleri döküldü biraz. Ben de az önce test yaptım. Tek çizgi

Kızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyu
Hatta elimdeki testin kendisi daha koyu fotoğraftakine göre.

Son düzenleme:
Bu testin adını vermiştin galiba ama rica etsem bir daha söyleyebilir misin?Bir de nerden aldın?İnternetten mi,eczaneden mi?Ben de bir de onu mu denesem.Kırmızı yok,ikinci çizgi de yok !

Canım days comfort dün yaptığım ama o çok hayalet gibi çıkınca bug,n fortel aldım en iyisi oymuş. Bugün yayınladığım fortelinki 25 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…