ay ne güzel sen hamilesinnn)) allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasıp etsın ve kolay rahat hamılelık ve doğum gecır
hamılelerın ıcne dogarmıs ya sen sımdı en basta ıkınızde bence hamılesınz dedın.. benım ıcıme mutluluk doldu çilek surat)) bence hıssettın sen :)) ınsallah ahmıleyızdır
Merhaba ballı kaymaklarım, zeytinyağlı yaprak sarmalarım, nutallalarım
Adetin başlangıcından bugün 24.gün yumurtlama belirtim de yok valla kupkuru :))) ama yinede yumurtlarmıyım bilmem bugünlerde size öyle oldumu. O yüzden valla bıkkınlık geldi artık çalışmaları bıraktım istediğim zaman olsun görev gibi sıkıntıdan uçukladım yahu eziyet diyorum kendime resmen
Ay hadi gözün aydın canım
Sağol cnm teşekkür ederim.. İnşallah sende hamilesindir. O hayalet çizgi kopkoyu olur inşallah... Sabredemiceksen bi kan testi yaptır istersen ama sonuç negatif bile olsa üzme kendini sakın...
cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım
sagolcanım rabbım hepımıze evlat nasıp etsın ınsallahCanım çok geçmiş olsun. Prolaktini bi ilaççla düşürüyolar. TSH da öyle korkma. Allah yardımcın olsun. Şifa olsun sana.
cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım
sagol cılegım bende senı sevıyorum ıyıkı varsınız hersey kader kısmet artık bana elımden gelen gereklı tedavıyı olmak dusuyo gerısıde rabbıme kalmıs herseyın hayırlısı ınsallah cılegım benımde duvalarım senınleBULUTUMMMM..geçmişolsun..
üzüldüm kuzum ama geç olsun güç olmasın be kuzum...sen ümidini hiç kaybetmeden ve usanmadan devam birtanem... bak olmayacak demmiş biraz geç olabilir demiş.. şimdi kendine çok daha çok iyi bakma zamanın geldi.. hem ruhsal hem fiziksel..tüm dualarım seninle bulutum.. seni seviyorummm
sagol canım kızlar en buyuk moralım sızın var olmanız sızın mutlu haberlerınız almak ınsallah emın olunkı sızlerın hamıs oldugunu duydugum zmn cok sevınıyorum mutlu oluyorum anlatamamallah şifalar versin canım ya inşallah çok bekletmez bebeğin seni. moralini yüksek tut dua et.
sagol ınsallah rabbım hakımızda hayırlıolan neyse onu nasıp etsın ınsallahhakkında hayırlısı olsun inşallah. bunda da vardır bi hayır diye düşünmek lazım. inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alır tüm sıkıntıları atlatırsın..
sagol ınsallah rabbım hakımızda hayırlıolan neyse onu nasıp etsın ınsallah
Kızlar az önce zorlamayla oluşan idrarımla yaptığım test bu. Dünküne göre daha koyuEki Görüntüle 724656
Hatta elimdeki testin kendisi daha koyu fotoğraftakine göre.
Var işte.Hayalet falan da değil.Gayet net.Bence bebiş göbişteKan tahliliyle inşallah mutlu haber kesinleşir.
Amin amin amin aminn
Yarın bi doktora gidelim de hayırlısıyla...
Bu testin adını vermiştin galiba ama rica etsem bir daha söyleyebilir misin?Bir de nerden aldın?İnternetten mi,eczaneden mi?Ben de bir de onu mu denesem.Kırmızı yok,ikinci çizgi de yok !
Canım days comfort dün yaptığım ama o çok hayalet gibi çıkınca bug,n fortel aldım en iyisi oymuş. Bugün yayınladığım fortelinki 25 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?