- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
canımmmmmmm...tebrik ediyorum senii...ay çok sevindim .. canım ya.. ne güzel bir haber oldu bu sabah sabah.... hadikan testi yaptır artık.. değerin kaç ki..bıdığım çok sevindim çoook...
sorma diğer gözümede sıçradı... acile gittik yıkadılar... gece bir baktım diğer gözde sıçramış.. damla verdi damla kullanıyorum.. bugün göz hastanesine gideceğim bakalım.. nazar çıkmıştır inşallah :)
meleğim benimle olsunda razıyım valla böyle iki şiş göz gezmeye.. aynı wampir gibiyim görseniz korkarsınız..
dur bakalım canım ya geç göllenme vs olmuştur belki.. kan testi yaptırsan mı acaba ..
Hiiiii ciddi misn???????????? Gerçekten nazar çıktı ya. Gözü kalanın gözü çıksın
Umarım değerim iyi çıkar. Korkuyorum elimde olmadan ama hep kendime telkinlerde bulunuyorum. Be sağlıklıyım ve sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum diye. (Çünkü düne göre bu sabahki idrar testi biraz soluk çıktı. Ama gece 1-1.5 lt su içmiştim yatarken 5 saat sonra kalkıp test yaptım beki ondandır diyorum. bi önceki günde gece testim daha belirggindi sabahkine göre.)