How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

canımmmmmmm...tebrik ediyorum senii...ay çok sevindim .. canım ya.. ne güzel bir haber oldu bu sabah sabah.... hadikan testi yaptır artık.. değerin kaç ki..bıdığım çok sevindim çoook...

sorma diğer gözümede sıçradı... acile gittik yıkadılar... gece bir baktım diğer gözde sıçramış.. damla verdi damla kullanıyorum.. bugün göz hastanesine gideceğim bakalım.. nazar çıkmıştır inşallah :)
meleğim benimle olsunda razıyım valla böyle iki şiş göz gezmeye.. aynı wampir gibiyim görseniz korkarsınız..

dur bakalım canım ya geç göllenme vs olmuştur belki.. kan testi yaptırsan mı acaba ..

Hiiiii ciddi misn???????????? Gerçekten nazar çıktı ya. Gözü kalanın gözü çıksın :27:

Umarım değerim iyi çıkar. Korkuyorum elimde olmadan ama hep kendime telkinlerde bulunuyorum. Be sağlıklıyım ve sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum diye. (Çünkü düne göre bu sabahki idrar testi biraz soluk çıktı. Ama gece 1-1.5 lt su içmiştim yatarken 5 saat sonra kalkıp test yaptım beki ondandır diyorum. bi önceki günde gece testim daha belirggindi sabahkine göre.)

canlarrrrrr misafirlerim var kalmalı, giremiyorum ayıp olur diye.

özet geçeyimmm

bıdıkımmmmmm canım adetdaşım :) çok mutlu oldum ikinci çizgiye. Allah kanda da görmeyi nasip etsin. Sonrasında da kese ve pıtpıtlarıyla gelsin meleğinnnnn. artık bırak şu çişinle oynamayı da kan verrr :52: çatladım beeee

bulutefemm üzülme bebeğim. her şey yoluna girecek. doktor çok güzel anlatmış sana. tedavini ol hayırlısıyla. bak iyiki de erkenden gittin öğrendin her şeyi. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmak isteyip o zaman da gidebilirdin. hakkında hayırlısı olmuş. düzelceksin ve sen de bebeğini kucağına alcaksın inşallah

prenses annemmm, kırmızıların gitmesine sevindim. söyle onlara bi daha gelmesinler, döverim :41:

çilek annemmmm, nazar mı değdi sana bakiiim de yüzün gözün şişti. bi göster bakalım, enfeksiyon fln mı kapmış? ben dikkat et kendine dedikçe sende bişiler oluo ama, kızıcammm :20:

bugün bat'ı olan kızçeler, durumlar henüz belli olmadı sanırsam. bi ayşe test yaptım demiş. yarın da tekrarla bakalım nolcak. arkadaşımın 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı idrarda. sabahki idrarınızla yapın bakalım, sonuçları çoook merak ediyorumm :52:

bıdıkım şimdi ben de umutlandım, alıp testi yapsam mı ben de? ya da dur ben şu ovulasyon testlerini denicem. bi sürü var ztn bende. onda da hamişsen çift koyu çizgi çıkıo. hamiş arkadaşıma denettirdim. yrn bende onu deniim. buralarda bulamadım erken gebelik testi çünkü

Sorma pufum sorma gittiler çok şükür bugün görüş günümüz bakalım inşallah iyidir meleğim =)

Sorma pufum sorma gittiler çok şükür bugün görüş günümüz bakalım inşallah iyidir meleğim =)

Aaa bende bugün gidiyorum doktora. Bişi sorucam sen adet geçtikten sonra mı öğrendin canım ya. benimki çok mu erken oldu? Ama bende prolaktin yüksekliği var hormon ilacı kullanıyorum. hamilelikte kesilmesi gereken bi ilaç birazda ondan aceleci davrandım. E merakta vardı tabi...:1::nazar:

Hiiiii ciddi misn???????????? Gerçekten nazar çıktı ya. Gözü kalanın gözü çıksın :27:

Umarım değerim iyi çıkar. Korkuyorum elimde olmadan ama hep kendime telkinlerde bulunuyorum. Be sağlıklıyım ve sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum diye. (Çünkü düne göre bu sabahki idrar testi biraz soluk çıktı. Ama gece 1-1.5 lt su içmiştim yatarken 5 saat sonra kalkıp test yaptım beki ondandır diyorum. bi önceki günde gece testim daha belirggindi sabahkine göre.)

su kesinlikle etkilemiştir benimde öyle olmuştu kuzummm.. birgün önce bir gün önce daha açıktı ama bende çok su içerim...o yüzden olmuştur demiştim kendi kendime.. şimdi pufun dediği gibi bırak oynamayı idrarınla :)) kan testine bakalım artık.. allahım inşallah güzle değerler bizi bekliyordur..

su kesinlikle etkilemiştir benimde öyle olmuştu kuzummm.. birgün önce bir gün önce daha açıktı ama bende çok su içerim...o yüzden olmuştur demiştim kendi kendime.. şimdi pufun dediği gibi bırak oynamayı idrarınla :)) kan testine bakalım artık.. allahım inşallah güzle değerler bizi bekliyordur..

:9:Bıraktım bıraktım 3 de doktor teyzesine gidicez ama diyorum muayeneyi beklemeden biraz erken gidip hemen versem mi kanı? toksoplazmalara falan hemen mi bakıyorlar sonra mı? bi de onun için delerlerse bekliyim muayeneyi????:44:

:9:Bıraktım bıraktım 3 de doktor teyzesine gidicez ama diyorum muayeneyi beklemeden biraz erken gidip hemen versem mi kanı? toksoplazmalara falan hemen mi bakıyorlar sonra mı? bi de onun için delerlerse bekliyim muayeneyi????:44:

aslında şimdi versen öğlen doktor senden isteyecek kan testi yaptırmanı.. sonuç yarına kalacak..şimdi yapsan en azından öğlene kadar çıksr sonuçlar... beklememize gerek kalmaz..git yaptır hadi :) kuzum..

canlarım benim sizi o kadar iyi anlıyorumki şuan. Zaten hala o düşünceler yüzünden inanamıyorum. O kadar çok negatif gördük ve yıkıldıkki!!!!
Ama aslında unuttuğumuz çok önemli birşey var. Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır! Düşünsenize her defasında hamile kaldığımızı. Ve Allah' ın gücünü bi düşünün milyonlarca spermin içiden sadece bir tanesi seçiliyor. Gerçekten çok üzücü yıkıcı ve sıkıcı bi durum. Ama geçen gün Pufunda söylediği gibi üzülmeden yeni bir şans doğdu diyerek bakmaya çalışırsak eğer o zaman o bebişler bizden kaçamaz işte.
Kafaya takmayın falan diyolar ya hani. Ben ona da inanmıorum. Takın ama bence kendinize benim hamile olmamak için biç bir sebebim yok diyin. Ben sağlıklıyım ve hamile kalmak için tüm şartları vücudumda barındırıyorum diyin. Ben öyle yaptım. Eğer testler yanıltmaz ve Rabbim izin verirse o sayede hamile kalmış olucam. Allah' tan dilerimki benimki gerçek olsun. Sizinkilerde bir an önce hayata tutunsun.

bılmıyorum ama bu ay ıkıncı kez tek cızgı görmekten moralım yerle yeksaan oldu :( canımı sıkmamaya calısıyroum ama uc aydır her olumsuz sonuç gordugumde bır kac sanıye hüngürdüyorum. test yapmıycam test demek yeni bir ümit demek ben artık reglımı bekliyorum. madem hamıle degılım bureglımde her ay bır kac gun gecikiyorya ne yapmaya calısıyro anlamıyorum :P

aslında şimdi versen öğlen doktor senden isteyecek kan testi yaptırmanı.. sonuç yarına kalacak..şimdi yapsan en azından öğlene kadar çıksr sonuçlar... beklememize gerek kalmaz..git yaptır hadi :) kuzum..

Ben özele gidicem hastane de biraz uzak olmazsa biraz erken giderim kafeteryada oyalanırım sonuç çıkana kadar. Doktora sonuçlarla giderim.

bılmıyorum ama bu ay ıkıncı kez tek cızgı görmekten moralım yerle yeksaan oldu :( canımı sıkmamaya calısıyroum ama uc aydır her olumsuz sonuç gordugumde bır kac sanıye hüngürdüyorum. test yapmıycam test demek yeni bir ümit demek ben artık reglımı bekliyorum. madem hamıle degılım bureglımde her ay bır kac gun gecikiyorya ne yapmaya calısıyro anlamıyorum :P

Antalya sen erken gebelik testi ile yenilesene şunu bi kere daha. Sakın geç döllenme olmasın?!

Aaa bende bugün gidiyorum doktora. Bişi sorucam sen adet geçtikten sonra mı öğrendin canım ya. benimki çok mu erken oldu? Ama bende prolaktin yüksekliği var hormon ilacı kullanıyorum. hamilelikte kesilmesi gereken bi ilaç birazda ondan aceleci davrandım. E merakta vardı tabi...:1::nazar:

Ben adetim 2 gün geçtikten sonra öğrenmiştim canım kandada baktırmıştım ondada çıkmıştı daha sonra gitmiştim doktora.. Ama sen ilaç kullanıyormuşsun bende kullanmıştım o ilaçtan dostineksti sanırım banada doktorum adetin geçerse bırak demişti..Yani git bencede bugün ama öncesinde bi kan testi yaptır istersen nasılsa ister senden..

kızlar ben hala adet olmadım 26 nisan dı satım ve ben 27 mayısta kan tahlili yaptırdım 0,32 çıktı ama şöyle bir durum var benim bu ay yumurtlama akıntım 2 defa oldu en sonu 16 mayısta başladı ve 20 mayıs'a kadar devam etti ben 2.'ye 5 gün boyunca o akıntı olunca döllenme oldu diye düşündüm kana baktırdım hemen netice malum şimdi kendi kendime diyorum ki yani adet olmadığımdan ötürü acaba 16-20 mayıs arası mı yumurtladım sizce bişeyler olabailir mi ya ben test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kırıklığına uğrarım diye

meleğimize teyzelerinden selam söyle :) güzel güzel gelişsin keseciğinde :) güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Sağol teyzesi.. Sendede gerçekten nazar var galiba kuzumm yaa nedir bu hastalıklardan çektiğin... Tekrar Geçmiş olsun canım kendinede meleğinede dikkat et...

Ben adetim 2 gün geçtikten sonra öğrenmiştim canım kandada baktırmıştım ondada çıkmıştı daha sonra gitmiştim doktora.. Ama sen ilaç kullanıyormuşsun bende kullanmıştım o ilaçtan dostineksti sanırım banada doktorum adetin geçerse bırak demişti..Yani git bencede bugün ama öncesinde bi kan testi yaptır istersen nasılsa ister senden..

Yaptırıcam da toksoplazmaları tsh falan acaba ister mi? bi daha bi daha delmesinler kolumu damarım ok zor bulunuyo diye tedirgin oldum ben

kızlar ben hala adet olmadım 26 nisan dı satım ve ben 27 mayısta kan tahlili yaptırdım 0,32 çıktı ama şöyle bir durum var benim bu ay yumurtlama akıntım 2 defa oldu en sonu 16 mayısta başladı ve 20 mayıs'a kadar devam etti ben 2.'ye 5 gün boyunca o akıntı olunca döllenme oldu diye düşündüm kana baktırdım hemen netice malum şimdi kendi kendime diyorum ki yani adet olmadığımdan ötürü acaba 16-20 mayıs arası mı yumurtladım sizce bişeyler olabailir mi ya ben test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kırıklığına uğrarım diye

Eğer bişi olsaydı en azıdan 5 e yakın çıkmaz mıydı bilmiyorumki. Allah gönlüne göre versin inşallah

sat: 26 nisan

olası bat :23 mayıs 28 günde bir ise.... hadi ona 30 gün desek 25 mayıs.. 5 gün gecikmiş gibi regl..yumurtlama olmuş.. belki geç döllenme olmuşsa idrarda gözükmesi belki zor olabilir ama kanda tekrar yaptırsan daha kesin bir sonuç alabilirsin... tek çizgi görmek çok zor canım.. ama en azından nedne regl olmadın onu sağlığın açısından da bilmende fayda var inşallah hamişsindir...değilsende tam gaz yola devam yorulmak umudu kaybetmek yok..

Back