Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

cnm merhaba, son adet tarihini (SAT) ve beklenen adet tarihini (BAT) veriyorsun. çocuk için kaçıncı denemen, kaç ay olduysa onu da söyleyebilirsin..
pufböreğim ben yokmuşum ya senin listedeee, neden yokummm, benim niye yokkkk, 16 mayıs-15 haz. :54: 2.deneme diyebilirsin...

o zaman şöyle yazabilirsiniz Sat 10 Mayıs Bat 12-13 Haziran ve ilk denemem

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Bugün adetin 15. günü ama belimde ve kasıklarımda çok ağrı var. Ve ben bu ay iki kez yumurtlamış olabilirim. Uzayan akıntıya iki kere rastladım bi geçen hafta bi de dün. Daha önce de duymuştum böyle olan varmış galiiba.

Günaydın kızlar. Bugün adetin 15. günü ama belimde ve kasıklarımda çok ağrı var. Ve ben bu ay iki kez yumurtlamış olabilirim. Uzayan akıntıya iki kere rastladım bi geçen hafta bi de dün. Daha önce de duymuştum böyle olan varmış galiiba.

günaydınnnnn:) yımırtla yımırtla bitmio desene :9: maşallahhh :nazar:

ikisi de tutarsa nolcak kız? nasıl bişimiş bu? ikiz mi gelio neee :52:

burdayım merak etme :))) sizi seviyorum yola beraber çıktık bırakmak yok. inşallah tez zamanda hamişlerimiz daha da çoğalsınn bu topik hamişlerin paylaşım topiği olsun ve en sonda hamileydim şimdi anneyim topiği istiyorum inşallahhh puf böreğim ona göre yani

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:

inşallah dediğin gibi önce hamişler sonra da annişler topiği olur buuuu. o kdr çok istiyorum ki burda sohbet edenlerin bebişlerine kavuşmasını

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün ovulasyon testim çift eşit çizgiydi. bakalım bugün nasıl olcak. akşam 4 gibi yapıyorum hep.

bu ay gün aşırı denemiyoruz. her gün :52:

bakalım ne olcak. :18:

her ay yeni bir deney gibi resmen ya. bu ay şunu yaptım tutcak mı, yok şu ay bunu da ekledim ne olcak :9:

Ay tutsun da hangisi tutarsa tutsun. Çok belim ağrıyo bugün:30:

aynı anda yımırtladık senle sanırsam. dün çift çizgiydi ve uzayan akıntı vardı. ama o bugün de devam eder. belimin sol tarafı ağrıo resmen. bence benimki bugün çatlıcak. ateşimi de ölçüyorum çünkü, 4 gündür aynı. çatlayınca artması lazım

halime bakar mısınız yaaa ,, hem ateş ölçüyorum, hem akıntı tespit ediyorum, hem de ovulasyon testi kullanıyorum.:9:

yımırtamı kaçırmamalıyım bu kdr yöntem biraradaykennn :52:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün ovulasyon testim çift eşit çizgiydi. bakalım bugün nasıl olcak. akşam 4 gibi yapıyorum hep.

bu ay gün aşırı denemiyoruz. her gün :52:

bakalım ne olcak. :18:

her ay yeni bir deney gibi resmen ya. bu ay şunu yaptım tutcak mı, yok şu ay bunu da ekledim ne olcak :9:

pufböreği valla delisin sen ya her gün mü :17: sabah sabah güldüm yahu :52:
ben geçen ay gün aşırı denedim o bile bana fenalıklar getirdi tüm ay boyunca bu ay yok gelsin ovulasyon testim sadece o hafta yoğun banane :51:

pufböreği valla delisin sen ya her gün mü :17: sabah sabah güldüm yahu :52:
ben geçen ay gün aşırı denedim o bile bana fenalıklar getirdi tüm ay boyunca bu ay yok gelsin ovulasyon testim sadece o hafta yoğun banane :51:

hahahhahahhaha :9:

ovulasyon geçene dek kızzzzz. cumartesi başladık, bu pazara dek kaçamaz bendennnn :32:

ama sonra ne zmn olursa artık. nasılsa anladık, yumurta çatladıktan sonra napsan boşşş. ondan sonrası zevke girer :17:

heee bıdıkcım gibi çifte yumyum olursa o başka, görürsem akıntıyı affetmem :23:

Son düzenleme:
Valla ben 9 Mayısta adet oldum. 13-15-18-20-22 mikmik.... :1: 5 Haziranda Allah Kerim artık. Bu hafta sonuna kadar gün aşırıya devam edicez ama.

hahahhahahhaha :9:

ovulasyon geçene dek kızzzzz. cumartesi başladık, bu pazara dek kaçamaz bendennnn :32:

ama sonra ne zmn olursa artık. nasılsa anladık, yumurta çatladıktan sonra napsan boşşş. ondan sonrası zevke girer :17:

heee bıdıkcım gibi çifte yumyum olursa o başka, görürsem akıntıyı affetmem :23:
Geçen ay test kullanmadım ki akılsız kafam tüm ay uğraştım gün aşırı yiterrrrrrrrrrrrrrrrrr dedim artık benim ki de can :) bu ay testte görürsem ovulasyon belirtisi ben de sendenim yoksa 2 günde bir candır ,:34:iyidir

Geçen ay test kullanmadım ki akılsız kafam tüm ay uğraştım gün aşırı yiterrrrrrrrrrrrrrrrrr dedim artık benim ki de can :) bu ay testte görürsem ovulasyon belirtisi ben de sendenim yoksa 2 günde bir candır ,:34:iyidir

testte çifte yakınken başla ama çifti görünce diil. ikisi de koyu olunca da 4 gün daha devam

herifciimde spoş mpoş kalmadı ama , tükettim :52:

Back