Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

çok teşekkür ederim bulutcum çok kolay zannerdim bebek olayının ama öyle değilmiş özelliklede burda okuduklarım ve geçen ay evine gittiğimiz bir tanıdık 22 sene sonra tüp bebek üçüzlerine hamile şimdi nasıl bir mutluluktur onlar için kimbilir Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

1 saat önce bu ay denemeyeceğim demiştim dimi az önce ovulasyon testi aldım :) yalan dünya valla ya insan bir yandan üzülüyor bir yandan da şükredip devam ediyor :) Ama idrardan almadım çünkü benim döngüm uzun 2 kutu almam gerekiyor ozaman da 45-50 yi buluyor çok araştırdım 2 marka tükürükten ovulasyon testi buldum donna hakkında herkes kötü yorum yapmış onu eledim geriye 90 tl'ye babystart kaldı herkes memnun kalmış benim gibi döngüsü uzun biri için aylık 50-60 ödemektense en az 1 yıllık sınırsız kullanımla bunu almak daha mantıklı geldi bakalım adetim bitsin eğer tespit edenilirsem en azından strese girmem hangi gündü acaba diye bu ay 24.gün yumurtladım baya geç

cnmmm işte bu! senden de bunu beklerdim:13:

vazgeçmek yok asla. hem vücudun gebeliğe hazırlanmışken bırakmak olmaz. bak çileğimiz de 2 kez yaşadı ama şimdi hamiş. senin de 3. de gelecek belki, niye bekleyesin.

Hadi inşallah güzel haberlerle

moralim çok bozuk kızlar bugün sabah test yaptım negatif daha 6 gün var ama bugün doğum günümdü çıkarsa hiç unutamayacağım bi hediye olur diye düşünmüştüm içimden bi ses yapma dedi ama yaptım daha erkenmi sizce umudumu kaybettim :14:

cnmmm çok var daha. 6 gün kala kandan bile çıkmazken idrardan imkansız. umudunu yitirme şimdiden

bu arada nice mutlu yaşlara. inşallah en kısa zamanda dileğin gerçek olur

24 mayıs bat görünüyor benim için, bugün idrar testi yaptım sabah maalesef tek çizgi çıktı, kızıma hamile olduğumda 4 gün önce çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, galiba bu ayda bebiş yok bende :43:
Bence tam 24'ünde tekrar dene.Tabi kırmızılar gelmezse!Daha erken.Bende kendime söz verdim,erken denemeyeceğim.İnsan hayal kırıklığına uğruyor.Allah hepimize sabır versin!

kesinlikle. erken deneyip ne olacak ki. adet günü geldiğinde adet olmuyorsak o zmn denenir en erken. boşu boşuna üzülüp geriliyoruz. biliyorum heyecandan insan ne yapacağını şaşırıyor ama erkenden üzülmektense o güne kdr heyecan yaşamayı tercih ederim :)

dur tatlım daha. daha önce erken çıktı diye yine öyle olcak diil. 25-26 sı gibi tekrar yap bence. bi sürü kişinin bat geçmesine rağmen çıkmayabiliyor

aslında haklısın pufçum ama kızımda bata 4 gün kala çıkmıştı bide kızımda anlamıştım hamile olduğumu şimdi hiç bir belirti yaşamıyorum ondan tedirginim

moralim çok bozuk kızlar bugün sabah test yaptım negatif daha 6 gün var ama bugün doğum günümdü çıkarsa hiç unutamayacağım bi hediye olur diye düşünmüştüm içimden bi ses yapma dedi ama yaptım daha erkenmi sizce umudumu kaybettim :14:
Çok erken.Varsa bile çıkmaz.Moralini bozma.Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara inşallah.En kısa zamanda güzel haberi almanı dilerim.

Bence tam 24'ünde tekrar dene.Tabi kırmızılar gelmezse!Daha erken.Bende kendime söz verdim,erken denemeyeceğim.İnsan hayal kırıklığına uğruyor.Allah hepimize sabır versin!

acaipte hayal kırıklığı yaşıyor insan, bende durumlar farklı ben kızımdan önce 2 gebelik daha yaşadım ve düşük oldu kan pıhtılaşması sorunum var kızım 3. gebeliğim oldu ve Allahıma çok şükür onu kucağıma aldım büyüttüm sıra 4. gebelikte ve sanki ilk defa gibi panik ve heyecanlıyım :44:

kızlar benim adetime 3 gün var, dayanamadım erken gebelik testi niyetine ovulasyon testi denedim, sonuç malesef negatif:37:

kızım kardeş istediği için çok üzüldüm:43::43: bundan sonraki denememiz de malesef anca 1 yıl sonra olabilecek, çok üzügünüm

arkadaşlar merhaba,

benim 3. denemem bu ay yumurtlama günlerimde ve sonrasında ki bir kaç gün kasıklarımda şiddetli ağrılar oldu ama suan geçti. reglime 1 hafya var acaba hamilemiyim çok merak ediyorum. fakat bir ara gerçekten korktum çünkü daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.

canım sabret bakalım regl birkaçgün geçsin ozaman tekrarlarsın... 1 hafta geçtimi kantesti yaptır.. gerçi ben çiftçizgiyi görünce hemen gittim kan vermiştim.. inşallah hamişsindir...

Antalya bende de aynısı oldu biliyor musun? Daha önce adete 1 hafta kala kepek olurdu ve iştahım artardı birazda göğüslerimde sızlama olurdu. Hiç yumurtalık ağrısı falan olmazdı 14. günde falan. Şimdi hepsin yaşıyorum maşallah. Vücut anlıyor mudur nedir anlamadımki?:44::44:

bitanemmmm.. inşallah sende hamişsindir... çok dua ediyorum sizin için.. hamiş olanlarında bebişleri sağlıklı olsun diye...bu ay kırmızı olmayacak okadar :)

:D peki hamilemisin ya da ne durumdasın. ben aranıza yeni katıldım :)
bu arada 3 ay önce eşimin yoğun isteği üzerine bebek yapmaya karar verdik ve hiç bu taraflarda bezim yokken ki erken olduğunu düşünüyordum... ama konunun içine girdikçe sizin muhabbetleri gördükçe sanki yıllardır bebek istiyormuşum gibi oldu. çok panikliyorum ne yapacağımıda bilmiyorum. kendimde değişik şeyler olduğunu gördükçede hayretle izliyorum olanları

bende forumda okudukça heyecanlanmıştım... yumurtlama günleri vs derken hamiş kaldım.. darısı başına arkadaşım..

1 saat önce bu ay denemeyeceğim demiştim dimi az önce ovulasyon testi aldım :) yalan dünya valla ya insan bir yandan üzülüyor bir yandan da şükredip devam ediyor :) Ama idrardan almadım çünkü benim döngüm uzun 2 kutu almam gerekiyor ozaman da 45-50 yi buluyor çok araştırdım 2 marka tükürükten ovulasyon testi buldum donna hakkında herkes kötü yorum yapmış onu eledim geriye 90 tl'ye babystart kaldı herkes memnun kalmış benim gibi döngüsü uzun biri için aylık 50-60 ödemektense en az 1 yıllık sınırsız kullanımla bunu almak daha mantıklı geldi bakalım adetim bitsin eğer tespit edenilirsem en azından strese girmem hangi gündü acaba diye bu ay 24.gün yumurtladım baya geç

SENTIMENTALİMMMMM... bebeğim geçmiş olsun... ama bak ne güzel karar vermişsin.. biliyorsun ben 2.düşükten sonra regl olmadan hamile kaldım.. vazgeçme tatlım... olucak birazcık sabretmeliyiz sanırım..

meleğim doğumgünün kutlu olsun... bekle batın geçsin tekrarlarsın...umudunu kaybetme bu ay olur inşallah olmazsada birdahaki ay inşallahhhh..

kızlar benim adetime 3 gün var, dayanamadım erken gebelik testi niyetine ovulasyon testi denedim, sonuç malesef negatif:37:

kızım kardeş istediği için çok üzüldüm:43::43: bundan sonraki denememiz de malesef anca 1 yıl sonra olabilecek, çok üzügünüm

aybüke kırmızılar geldi mi... bekle bakalım reglolmazsan tekrar edersin..üzülme..inşallah kızına bir kardeş gelir...

Çok erken.Varsa bile çıkmaz.Moralini bozma.Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara inşallah.En kısa zamanda güzel haberi almanı dilerim.

çok teşekkür ederim cnm kendimi fazla kaptırıyorum sanırım bu aydan çok ümitliydim bu bana büyük ders oldu birdaha günüm geçmeden yapmıcam o tek çizgiyi görmek çok yıkıcı oluyor:50:

kızlarrrrrrrrr günaydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn:118::118:

Puffff boregiiiiiiii cnm günaydın bu sabah kırmızılarla uyandım çok üzgünüm:43::43::43::43::43: bu ay aşılama yaptiriom bati bilmiyorum o yüzen

Puffff boregiiiiiiii cnm günaydın bu sabah kırmızılarla uyandım çok üzgünüm:43::43::43::43::43: bu ay aşılama yaptiriom bati bilmiyorum o yüzen

cnmmmmm kıyamam ben sanaa.

ben de kırmızıları göre göre alıştım valla. ilk ay kötü olmuştum şimdi niyeyse pek sallamıyorum. üzme sakın kendini. bi şekilde olcak hepimizin. forumda bi sürü güzel hikaye okuyorum. bizim de olcak güzel hikayelerimiz.

inşallah aşılaman bebişini getirir sana cnm bnm

çileğimmm cnm bnmmmm nasılsın?

iyiyimmm canımmm birazcık bugünlerde tansiyonum oynuyor... başım hafif hafif dönüyor.. doktor çocuk gibi yemek ye dedi.. az ama sık ... birde ceviz badem kuru kayısı gibi tüket..ara öğünlerde dedi...

ama iyiyim.. razıyım yeterki meleğim benimle olsun ...

sen nasılsın ...biliyormusun pufum sabah işe gelirken dedim ki haziranda pufum bize iyi haberler verecek.. öyle geçti içimden .. ve sonra nasıl mutlu olduğumuzu düşündüm onu okuduğumuzda...

hepinizin inşallah bebişi olur haziranda..hep beraber sevindirik oluruz..

Back