Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaaaa.
Bende aranıza yeni katıldım ve hamile kalmak istiyorum listenize benide eklerseniz çooookkk seviniriiimmm
Sat: 06 Mayıs Bat:06 Haziran Deneme:2
Hoşgeldin canım. Seninle aynıyız.İkinci denememin sonucu haftaya belli olacak :)Merhabaaaa.
Bende aranıza yeni katıldım ve hamile kalmak istiyorum listenize benide eklerseniz çooookkk seviniriiimmm
Sat: 06 Mayıs Bat:06 Haziran Deneme:2
Merhaba kızlarrr...
bugün doktor randevum var,
önce genel bir kontrol yaptırmak istiyorum ve hamilelik öncesi yapılması gereken neyse onları uygulamak istiyorum folik asit vs...
şuana kadar bir denememiz olmadı bilinçli ve planlı bir gebelik istiyorum umarım hayırlısı olur...
var mı aranızda hamilelik öncesi test vitamin vs.. kullanan ?
Ben gittim.Kan-idrar testleri yapıldı.Vitamin vermedi ama folik asite başladım.50 gündür kullanıyorum.Yumurtalıklara baktı ultrasonla.Herşey normal görünüyor demişti.Öyle canım...Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun.İnş. hamiş olursun.Hadi bakalım
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese nasip eder....
Oldukça zayıfım belki vitamin eksikliğim vs.. vardır![]()
birde; 20 gündür kortizon kullanıyorum. yarın son.... bakarsınız doktor kortizonun hamileliğe zararı olur der ( vücuttan daha atılmadığı için) .. 3 - 5 ay bekle der(( kısmett işte...
![]()
Bugünden itibaren ateşime bakayım diyorum kızlar.Zaman yaklaştıkça yine heyecan basmaya başladı :18: Regl gününden 2-3 gün önce yükselmeye başlarsa veya 3-4 gün aynı olursa bebiş olabilirmiş.Önceki gün 36 oldumu kırmızılar geliyor demekmiş.Yanlış bilmiyorum dimi! Çok heyecanlıyım çook :18: :18: :18:
kızceler ruyamda lokum gordum tabırıne baktım gebe kalmak dıyor gecen gun fal baktırdım allah bılır dogrusunu oylesıne denedım kucagımda bebıs varmıs sırtımdada toplam 4 bebıs cıkmıs falımda yakında mujdelı haber alcakmısım![]()
heyecanlandırma kız beniiiiii
![]()
bulantı için sabahları çubuk kraker türü şeyler yenilmesini öneriyorlar. bizim kızlara iyi gelmişti. sen de bulundur bence. tuzlu şeyler iyi gelir. çok yağlı şeyler mideni bulandırır, çok yağlı yemezsin. pekmezi de eğer bulantıların başlarsa sabah diil de daha geç saatte yersin. tatlı da mide bulandırıomuş. bu arada pekmez yersen mutlaka c vitamini içeren şeyler de yemen lazım. portakal gibi. çünkü demir (kan) yapan gıdalar c vitaminiyle birlikte alındığında vücuda faydalıdır. diğer türlü anlamı yok. bir de onu tükettikten bir saat önce ve bir saat sonra sakın süt, yoğurt, çay, kahve tüketme. demirin alımını engellersin. eh anne baba sağlık sektöründe çalışınca bende de böyle bilgi bombardımanı yaşanıo :)
ben de kansızlık çok çektim. en güzeli koyu yeşil sebzelerde bulunur. ben öyle hallettim. roka bol bol ye, üstüne limon sıka sıka, seversen
arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim...ALLAHIM İNSALLAH tüm anne baba olmak istiyenlerin kucagını tez zamanda doldurur İNSALLAH....benim gebeligim riskli cünkü ben daha önce düsük yapmısdım ve bende pıhtılasma cıkdıpazartesi gebe oldugumu ögrendim ve hemen igneye basladım her aksam igne vurmam gerekir...kan inceltici...ve ayrıca aspirinde alıyorum...pazartesi HCG 4700 dü ve kesede hemen göründü...doktor 10 gün sonra gel kalp atısına bakcaz dedi ama cok erken degilmi sizce ??? bugün 4 hafta 3 günlük bebegim...haftaya persembe gitmeliyim kalp atısına bakılcak ya İNSALLAH duyulur İNSALLAH doktor moralimi bozmaz
hayırlısı olsun ALLAHIM İNSALLAH bu sefer melegimi bana ve esime bagıslar
cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
daha bir hafta varrrrrr reglime ve ben bekleyememekteyim heycanlıyım meraklıyım sabırsızım pöff pöff teyy teyinşallah hepimiz hamileyizdir... amiinnn... inşallah hepimizin nur topu gibi bebeişleri olur.
burdayım merak etme :))) sizi seviyorum yola beraber çıktık bırakmak yok. inşallah tez zamanda hamişlerimiz daha da çoğalsınn bu topik hamişlerin paylaşım topiği olsun ve en sonda hamileydim şimdi anneyim topiği istiyorum inşallahhh puf böreğim ona göre yani
aynı anda yımırtladık senle sanırsam. dün çift çizgiydi ve uzayan akıntı vardı. ama o bugün de devam eder. belimin sol tarafı ağrıo resmen. bence benimki bugün çatlıcak. ateşimi de ölçüyorum çünkü, 4 gündür aynı. çatlayınca artması lazım
nie kız, dr yasaklamadığı sürece doğuma dek mikmike devam![]()
Anaaa.. Adamın hayal gücü mü çok geniş yoksa!!!![]()
üzülme kayracımmm... inşallah bu ay olur tüm iyi dileklerimiz sizinle...pufum canım ve can kızçelerim size geç haber verdim biliyorum ama benim bat bu ay 4 gün geçti ve tabi kırmızı geldi tahlile gideceğim gün ve sadece 2,5 gün sürdü benimde bat karıştı anlamadım ben benide bi bak bakalım pufum 20 mayıs-18nisan-20 mart oldu batlar hayırlısı bu aya artıkım cuma günüde randevu aldım doktora gidicem 12. gün oluyo hem genel muane hemde 12. gün dolayısıyla baksım yumurtalarım gelişmişmi ne zaman çatlar patlar diye mantıklı bişey yapıyorum dimi ya akıl verin kızçelerim...
bu ay gene çok ağladım çok üzüldüm![]()
kızceler ruyamda lokum gordum tabırıne baktım gebe kalmak dıyor gecen gun fal baktırdım allah bılır dogrusunu oylesıne denedım kucagımda bebıs varmıs sırtımdada toplam 4 bebıs cıkmıs falımda yakında mujdelı haber alcakmısım![]()
Merhabalar :) Ben de aranıza yeni katıldım. Artık bir bebişimiz olsun istiyoruz biz de. Beni de ekleyebilirsiniz listeye.
SAT: 18 Nisan BAT: 18 Mayıs 2.deneme
Yarın test yapacağım. Umarım güzel haberler veririm sizlere :)
İşte aynı ben. Artık umudumuz fallara mı kaldı yaaa(
bacımmmm... içimizi ferah tutalım... olcak be kuzum.. artık bazı şeyler bizden çıkıyor.. çok dua ediyorum sizin içinde..
bulutummmm olucak be kuzum...ay walla sizden çok istiyorummm bir bilseniz inşallah u duyguyu hep beraber tatarız...