- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
Biliyorum ama ilk 3 ay riskliymiş dikkatli olmak gerekiyormuş.
dr arkadaşıma, normalde nasıl bi ilişkiniz var bilmiyorum, o kısma girmeyelim şimdi, ama normaldekinden daha hafif yapmalısınız demişti. hahahhahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama ilk 3 ay riskliymiş dikkatli olmak gerekiyormuş.
dr arkadaşıma, normalde nasıl bi ilişkiniz var bilmiyorum, o kısma girmeyelim şimdi, ama normaldekinden daha hafif yapmalısınız demişti. hahahhahahaha
yok yavrum ben idrar testi almadım Allahını seversen zaten 35 -36 günde bir oluyorum ne ara ne yaptığım belli değil ki :) garantiye almam için her gün test yapmam lazım o yüzden tükürük testi aldım sınırsız kullancam eğrelti otunu görünceee sıra ben de demektirtestte çifte yakınken başla ama çifti görünce diil. ikisi de koyu olunca da 4 gün daha devam
herifciimde spoş mpoş kalmadı ama , tükettim![]()
Anaaa.. Adamın hayal gücü mü çok geniş yoksa!!!![]()
yok yavrum ben idrar testi almadım Allahını seversen zaten 35 -36 günde bir oluyorum ne ara ne yaptığım belli değil ki :) garantiye almam için her gün test yapmam lazım o yüzden tükürük testi aldım sınırsız kullancam eğrelti otunu görünceee sıra ben de demektir
kızlar beni de ekler misiniz listeye sat 26 nisan son 3 aya göre 22 nisan batım yani 26 günde bir adet gördüm son 3 ay öncesinde 30-35 gün arasıydı batumı nasıl hesaplamam lazım bilemedim bu aya akıntı takibi de yapamadım çünkü yumurtlamamdan 2 gün sonra tekarar yumurtlama akıntısı başladı ve 1 hafta sürdü kasık ve bel ağrısıyla birlikte ne zaman tset yapmalıyım ne yapamlıyım bilemiyorum
pufum canım ve can kızçelerim size geç haber verdim biliyorum ama benim bat bu ay 4 gün geçti ve tabi kırmızı geldi tahlile gideceğim gün ve sadece 2,5 gün sürdü benimde bat karıştı anlamadım ben benide bi bak bakalım pufum 20 mayıs-18nisan-20 mart oldu batlar hayırlısı bu aya artıkım cuma günüde randevu aldım doktora gidicem 12. gün oluyo hem genel muane hemde 12. gün dolayısıyla baksım yumurtalarım gelişmişmi ne zaman çatlar patlar diye mantıklı bişey yapıyorum dimi ya akıl verin kızçelerim...
bu ay gene çok ağladım çok üzüldüm![]()
pufum canım ve can kızçelerim size geç haber verdim biliyorum ama benim bat bu ay 4 gün geçti ve tabi kırmızı geldi tahlile gideceğim gün ve sadece 2,5 gün sürdü benimde bat karıştı anlamadım ben benide bi bak bakalım pufum 20 mayıs-18nisan-20 mart oldu batlar hayırlısı bu aya artıkım cuma günüde randevu aldım doktora gidicem 12. gün oluyo hem genel muane hemde 12. gün dolayısıyla baksım yumurtalarım gelişmişmi ne zaman çatlar patlar diye mantıklı bişey yapıyorum dimi ya akıl verin kızçelerim...
bu ay gene çok ağladım çok üzüldüm![]()
mayıs yerine nisan yazmışım :) sondan başa 26 nisan 31 mart 5 mart canım son 3 ay bu şekilde
var var geçiş döenmi bu testte de, minik noktalarla eğreltiler çıkınca yakınmış demekmiş her yer eğrelti olunca o gün bugün demekmiş :)eğrelti otunun yarısı belirginleşince başla o zmn
var mı onda da öle bişi?:44:
cnm hoşgeldin. adetin 2,5 gün mü sürdü sadece? aaa ilginçmiş. üstüne görmüş olmayasın? az mı geldi kanama
var var geçiş döenmi bu testte de, minik noktalarla eğreltiler çıkınca yakınmış demekmiş her yer eğrelti olunca o gün bugün demekmiş :)
hayır pufum baya yoğun geldi kanamam hani damla damla yada az olsa tamam ama dolu dolu geldi imkansız o kadar kan gelipte hamile olmakama doktor tarihime ne diyosun sen pufum
![]()
sizce ne zaman test yapsam ya da yapmayıp her ihtimale karşı 26 mayısı mı beklesem bahsettiğim akıntı döllenme zamanı görülürmüş ama aklım çok karışık korkuyorum 8 ay bitecek hiç korunmadık ve her ay kırmızılar beni çok üzüyor tekarar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum