Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

testte çifte yakınken başla ama çifti görünce diil. ikisi de koyu olunca da 4 gün daha devam

herifciimde spoş mpoş kalmadı ama , tükettim :52:
yok yavrum ben idrar testi almadım Allahını seversen zaten 35 -36 günde bir oluyorum ne ara ne yaptığım belli değil ki :) garantiye almam için her gün test yapmam lazım o yüzden tükürük testi aldım sınırsız kullancam eğrelti otunu görünceee sıra ben de demektir

kızlar beni de ekler misiniz listeye sat 26 nisan son 3 aya göre 22 nisan batım yani 26 günde bir adet gördüm son 3 ay öncesinde 30-35 gün arasıydı batumı nasıl hesaplamam lazım bilemedim bu aya akıntı takibi de yapamadım çünkü yumurtlamamdan 2 gün sonra tekarar yumurtlama akıntısı başladı ve 1 hafta sürdü kasık ve bel ağrısıyla birlikte ne zaman tset yapmalıyım ne yapamlıyım bilemiyorum

Anaaa.. Adamın hayal gücü mü çok geniş yoksa!!! :1:

valla bilemiciiiim :9:

8. haftada kanaması olduydu sonra progestron verdiler. geçti. şimdi şükür 13. haftada. artık sıkıntı yok.

insan ister istemez koruma içgüdüsüyle çok aktif bi ilişkide bulunamaz herhalde ya. usul usul :17:

yok yavrum ben idrar testi almadım Allahını seversen zaten 35 -36 günde bir oluyorum ne ara ne yaptığım belli değil ki :) garantiye almam için her gün test yapmam lazım o yüzden tükürük testi aldım sınırsız kullancam eğrelti otunu görünceee sıra ben de demektir

eğrelti otunun yarısı belirginleşince başla o zmn :9:

var mı onda da öle bişi?:44:

kızlar beni de ekler misiniz listeye sat 26 nisan son 3 aya göre 22 nisan batım yani 26 günde bir adet gördüm son 3 ay öncesinde 30-35 gün arasıydı batumı nasıl hesaplamam lazım bilemedim bu aya akıntı takibi de yapamadım çünkü yumurtlamamdan 2 gün sonra tekarar yumurtlama akıntısı başladı ve 1 hafta sürdü kasık ve bel ağrısıyla birlikte ne zaman tset yapmalıyım ne yapamlıyım bilemiyorum

kafam karıştı kız :44:

bat 22 haziran mı dicektin? sen son 3 ay hangi tarihlerde adet oldun bi diyiver bakayım bana. hesaplayalım

Son düzenleme:
pufum canım ve can kızçelerim size geç haber verdim biliyorum ama benim bat bu ay 4 gün geçti ve tabi kırmızı geldi tahlile gideceğim gün ve sadece 2,5 gün sürdü benimde bat karıştı anlamadım ben benide bi bak bakalım pufum 20 mayıs-18nisan-20 mart oldu batlar hayırlısı bu aya artıkım cuma günüde randevu aldım doktora gidicem 12. gün oluyo hem genel muane hemde 12. gün dolayısıyla baksım yumurtalarım gelişmişmi ne zaman çatlar patlar diye mantıklı bişey yapıyorum dimi ya akıl verin kızçelerim...
bu ay gene çok ağladım çok üzüldüm:14::14::14::14:

pufum canım ve can kızçelerim size geç haber verdim biliyorum ama benim bat bu ay 4 gün geçti ve tabi kırmızı geldi tahlile gideceğim gün ve sadece 2,5 gün sürdü benimde bat karıştı anlamadım ben benide bi bak bakalım pufum 20 mayıs-18nisan-20 mart oldu batlar hayırlısı bu aya artıkım cuma günüde randevu aldım doktora gidicem 12. gün oluyo hem genel muane hemde 12. gün dolayısıyla baksım yumurtalarım gelişmişmi ne zaman çatlar patlar diye mantıklı bişey yapıyorum dimi ya akıl verin kızçelerim...

cnm hoşgeldin. adetin 2,5 gün mü sürdü sadece? aaa ilginçmiş. üstüne görmüş olmayasın? az mı geldi kanama

bide daha önce söylediğim gibi yumurta akı şeklinde akıtım toplamda 10 gün sürdü en son pzrtsi sabahı geldi ondan sonra süt renginde su gibi yoğunluğu olmayan bir akıntı halini aldı hala o şekilde devam ediyor ve belim kasıklarım adet olacakmışcasına ağrıyor sizce geblik olablir mi?

Ay canım benim ya işte her ay bunu yaşıyoruz maalesef. Doktor en doğrusunu söyler. Off ben korkuyorum ya sonumuz hayrolsun inşallah. KAfaya takarsan olmaz diyenlerden de ekstra nefret edorum. Birşeyi isterken nasıl aklına getirmeden durabilirsinki. Bide üstelik böyle kasık ağrıların varsa...

mayıs yerine nisan yazmışım :) sondan başa 26 nisan 31 mart 5 mart canım son 3 ay bu şekilde

cnm hesaplayıcı diyorki, ortalama 26 günde bir adet oluyormuşsun. yüksek ihtimalle bir sonraki adetin 22 Mayıs. Yani dündü.

Ovulasyon tarihlerin ise 2 Mayıs-9 Mayıs arasıymış

kayracım,bu arada senin tarihlere göre de 31 günde bir adet oluyormuşsun.

19 haziran bir sonraki adetin.

30 mayıs-6 haziran arası ovulasyon haftan gözüküyor

Son düzenleme:
eğrelti otunun yarısı belirginleşince başla o zmn :9:

var mı onda da öle bişi?:44:
var var geçiş döenmi bu testte de, minik noktalarla eğreltiler çıkınca yakınmış demekmiş her yer eğrelti olunca o gün bugün demekmiş :)

sizce ne zaman test yapsam ya da yapmayıp her ihtimale karşı 26 mayısı mı beklesem bahsettiğim akıntı döllenme zamanı görülürmüş ama aklım çok karışık korkuyorum 8 ay bitecek hiç korunmadık ve her ay kırmızılar beni çok üzüyor tekarar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

var var geçiş döenmi bu testte de, minik noktalarla eğreltiler çıkınca yakınmış demekmiş her yer eğrelti olunca o gün bugün demekmiş :)

heh o zmn belirginleşmeye yakın başla ki spoşlar hazırda beklesin çatlar çatlamaz girsin. zor zanaat teeee 10-15 cm lik yeri kaç günde alabiliolar

hayır pufum baya yoğun geldi kanamam hani damla damla yada az olsa tamam ama dolu dolu geldi imkansız o kadar kan gelipte hamile olmak:9::9::9: ama doktor tarihime ne diyosun sen pufum:9::9::9:

iyi diyorum :)

git valla ya, en azından büyüyor mu yumyum görürsün. sen 31 günde bir olduğun için 15-16. gün gibi çatlayabilirsin. gittikten sonra büyük ihtimal mik mik dicek dr

sizce ne zaman test yapsam ya da yapmayıp her ihtimale karşı 26 mayısı mı beklesem bahsettiğim akıntı döllenme zamanı görülürmüş ama aklım çok karışık korkuyorum 8 ay bitecek hiç korunmadık ve her ay kırmızılar beni çok üzüyor tekarar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

valla cnm hesaplayıcı bat için dün diyor ama sen bilirsin. al bi idrar testi evde yapıver. çıkmazsa da 26 sını bekle, baktın olmadı tekrar yap için rahat etsin. şimdilik günün geçmiş gibi gözüküo

Back