iyiyimmm canımmm birazcık bugünlerde tansiyonum oynuyor... başım hafif hafif dönüyor.. doktor çocuk gibi yemek ye dedi.. az ama sık ... birde ceviz badem kuru kayısı gibi tüket..ara öğünlerde dedi...
ama iyiyim.. razıyım yeterki meleğim benimle olsun ...
sen nasılsın ...biliyormusun pufum sabah işe gelirken dedim ki haziranda pufum bize iyi haberler verecek.. öyle geçti içimden .. ve sonra nasıl mutlu olduğumuzu düşündüm onu okuduğumuzda...
hepinizin inşallah bebişi olur haziranda..hep beraber sevindirik oluruz..
ayyyyy cnm bnmmmm hamilelerin içine doğarmış. Hadi hayırlısı inşallah. Ben de çok istiyorum bu güzel haberi sizlerle paylaşmayı. Üzüntü paylaştıkça azalır, mutluluk paylaştıkça artarmış. Gerçekten de öyle.
Ben şu an iyiyim. Ovulasyon dönemindeyim. Çalışmalar hızla devam ediyor
Senin şimdi çok dikkat etmen lazım. Oturduğun yerden birden kalkma. Baş dönmesi çok oluyor öyle. Doktorun dediği gibi ceviz, badem, kayısı, hatta kuru erik ye. kan yapsın, bebişin omega alsın böylece. Hem senden de tüketmemiş olur, halsiz düşmezsin. Mide bulantıların başladı mı? 6. hafta ile 12. hafta arası çok olurmuş. ama bnm arkadaşımın 2 hafta sürdü bulantısı. Maşallah iyi şimdi.
Biri doğurdu bile. Şimdi 2 kişi daha var sırada. biri 8 aylık, biri 12 haftalık :) hamile olmadan deneyim sahibi oldum onlarla gide gele hehhehehe
ins canım ins iki hafta sonra asilamam var süreçler değiştikçe korkuyorum rabbim daha fazla bekletmesin bizi
rabbim hic birimizim kucağını boş bırakmasin cilegimmmmmmmm
mide bulantım çok az canım..oda sabahları genelde... doktor ayın 30 gibi başlar dedi..çok rahatsız olursan bişiler yazarız dedi bulantı için.. ama ben hiçbirşekilde kullanmak istemiyorum...
sabahları 3 kaşık pekmez yiyorum :) hiç sevmem ama kan yapsın diye :)
buraya hamileyim diye yazacağın gün çok az kaldı :)
arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim...ALLAHIM İNSALLAH tüm anne baba olmak istiyenlerin kucagını tez zamanda doldurur İNSALLAH....benim gebeligim riskli cünkü ben daha önce düsük yapmısdım ve bende pıhtılasma cıkdıpazartesi gebe oldugumu ögrendim ve hemen igneye basladım her aksam igne vurmam gerekir...kan inceltici...ve ayrıca aspirinde alıyorum...pazartesi HCG 4700 dü ve kesede hemen göründü...doktor 10 gün sonra gel kalp atısına bakcaz dedi ama cok erken degilmi sizce ??? bugün 4 hafta 3 günlük bebegim...haftaya persembe gitmeliyim kalp atısına bakılcak ya İNSALLAH duyulur İNSALLAH doktor moralimi bozmaz hayırlısı olsun ALLAHIM İNSALLAH bu sefer melegimi bana ve esime bagıslar cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
Arkadaslar ya birsey sorucam diyelimki ovulasyon tarihin 30-31tarihleri bu tarihler bebek tutunsa ayin 5 indede yani bes gun sonra lazer yaptirirsak ona bi zarari olurmu acaba?
daha bir hafta varrrrrr reglime ve ben bekleyememekteyim heycanlıyım meraklıyım sabırsızım pöff pöff teyy teyinşallah hepimiz hamileyizdir... amiinnn... inşallah hepimizin nur topu gibi bebeişleri olur.
Merhabalar,
Bende bahar ayında 2. bebeğime hamile kalmak isteyenlerden biriyim.inşaallah Allah gönlümüze göre verir..
Hangi tarihleri veriyoruz
cnm merhaba, son adet tarihini (SAT) ve beklenen adet tarihini (BAT) veriyorsun. çocuk için kaçıncı denemen, kaç ay olduysa onu da söyleyebilirsin..
pufböreğim ben yokmuşum ya senin listedeee, neden yokummm, benim niye yokkkk, 16 mayıs-15 haz.2.deneme diyebilirsin...
hamişler 26 olmuşşşşş amanınnnn maşallahhh
ilk hamiş ikonumuzu hayat aşk için koymuştuk hatırlıyorum da... zmn ne çbk geçio .. nerde acep kendileri? arada bi uğrasa keşke aşkolsun
bu arada listede pembe yaptıklarım nerdeeeee? akıbetiniz ne oldu? özellikle esbayar, kayrabebek ne durumdasınız?
kızlarrr ben duygusala bağladım. kimse gitmesiiiin
canım sabret bakalım regl birkaçgün geçsin ozaman tekrarlarsın... 1 hafta geçtimi kantesti yaptır.. gerçi ben çiftçizgiyi görünce hemen gittim kan vermiştim.. inşallah hamişsindir...
bitanemmmm.. inşallah sende hamişsindir... çok dua ediyorum sizin için.. hamiş olanlarında bebişleri sağlıklı olsun diye...bu ay kırmızı olmayacak okadar :)
bende forumda okudukça heyecanlanmıştım... yumurtlama günleri vs derken hamiş kaldım.. darısı başına arkadaşım..
SENTIMENTALİMMMMM... bebeğim geçmiş olsun... ama bak ne güzel karar vermişsin.. biliyorsun ben 2.düşükten sonra regl olmadan hamile kaldım.. vazgeçme tatlım... olucak birazcık sabretmeliyiz sanırım..
meleğim doğumgünün kutlu olsun... bekle batın geçsin tekrarlarsın...umudunu kaybetme bu ay olur inşallah olmazsada birdahaki ay inşallahhhh..
aybüke kırmızılar geldi mi... bekle bakalım reglolmazsan tekrar edersin..üzülme..inşallah kızına bir kardeş gelir...
arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim...ALLAHIM İNSALLAH tüm anne baba olmak istiyenlerin kucagını tez zamanda doldurur İNSALLAH....benim gebeligim riskli cünkü ben daha önce düsük yapmısdım ve bende pıhtılasma cıkdıpazartesi gebe oldugumu ögrendim ve hemen igneye basladım her aksam igne vurmam gerekir...kan inceltici...ve ayrıca aspirinde alıyorum...pazartesi HCG 4700 dü ve kesede hemen göründü...doktor 10 gün sonra gel kalp atısına bakcaz dedi ama cok erken degilmi sizce ??? bugün 4 hafta 3 günlük bebegim...haftaya persembe gitmeliyim kalp atısına bakılcak ya İNSALLAH duyulur İNSALLAH doktor moralimi bozmaz hayırlısı olsun ALLAHIM İNSALLAH bu sefer melegimi bana ve esime bagıslar cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
Arkadaslar ya birsey sorucam diyelimki ovulasyon tarihin 30-31tarihleri bu tarihler bebek tutunsa ayin 5 indede yani bes gun sonra lazer yaptirirsak ona bi zarari olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?