Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

ayyyyy cnm bnmmmm hamilelerin içine doğarmış. Hadi hayırlısı inşallah. Ben de çok istiyorum bu güzel haberi sizlerle paylaşmayı. Üzüntü paylaştıkça azalır, mutluluk paylaştıkça artarmış. Gerçekten de öyle.

Ben şu an iyiyim. Ovulasyon dönemindeyim. Çalışmalar hızla devam ediyor

Senin şimdi çok dikkat etmen lazım. Oturduğun yerden birden kalkma. Baş dönmesi çok oluyor öyle. Doktorun dediği gibi ceviz, badem, kayısı, hatta kuru erik ye. kan yapsın, bebişin omega alsın böylece. Hem senden de tüketmemiş olur, halsiz düşmezsin. Mide bulantıların başladı mı? 6. hafta ile 12. hafta arası çok olurmuş. ama bnm arkadaşımın 2 hafta sürdü bulantısı. Maşallah iyi şimdi.

Biri doğurdu bile. Şimdi 2 kişi daha var sırada. biri 8 aylık, biri 12 haftalık :) hamile olmadan deneyim sahibi oldum onlarla gide gele hehhehehe

mide bulantım çok az canım..oda sabahları genelde... doktor ayın 30 gibi başlar dedi..çok rahatsız olursan bişiler yazarız dedi bulantı için.. ama ben hiçbirşekilde kullanmak istemiyorum...

sabahları 3 kaşık pekmez yiyorum :) hiç sevmem ama kan yapsın diye :)

buraya hamileyim diye yazacağın gün çok az kaldı :)

heyecanlandırma kız beniiiiii

bulantı için sabahları çubuk kraker türü şeyler yenilmesini öneriyorlar. bizim kızlara iyi gelmişti. sen de bulundur bence. tuzlu şeyler iyi gelir. çok yağlı şeyler mideni bulandırır, çok yağlı yemezsin. pekmezi de eğer bulantıların başlarsa sabah diil de daha geç saatte yersin. tatlı da mide bulandırıomuş. bu arada pekmez yersen mutlaka c vitamini içeren şeyler de yemen lazım. portakal gibi. çünkü demir (kan) yapan gıdalar c vitaminiyle birlikte alındığında vücuda faydalıdır. diğer türlü anlamı yok. bir de onu tükettikten bir saat önce ve bir saat sonra sakın süt, yoğurt, çay, kahve tüketme. demirin alımını engellersin. eh anne baba sağlık sektöründe çalışınca bende de böyle bilgi bombardımanı yaşanıo :)

ben de kansızlık çok çektim. en güzeli koyu yeşil sebzelerde bulunur. ben öyle hallettim. roka bol bol ye, üstüne limon sıka sıka, seversen

arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim...ALLAHIM İNSALLAH tüm anne baba olmak istiyenlerin kucagını tez zamanda doldurur İNSALLAH....benim gebeligim riskli cünkü ben daha önce düsük yapmısdım ve bende pıhtılasma cıkdı pazartesi gebe oldugumu ögrendim ve hemen igneye basladım her aksam igne vurmam gerekir...kan inceltici...ve ayrıca aspirinde alıyorum...pazartesi HCG 4700 dü ve kesede hemen göründü...doktor 10 gün sonra gel kalp atısına bakcaz dedi ama cok erken degilmi sizce ??? bugün 4 hafta 3 günlük bebegim...haftaya persembe gitmeliyim kalp atısına bakılcak ya İNSALLAH duyulur İNSALLAH doktor moralimi bozmaz hayırlısı olsun ALLAHIM İNSALLAH bu sefer melegimi bana ve esime bagıslar cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...

cnm inşallah Allah kalbine göre verir. Keseyi görmenize sevindim. Kalp atışlarını 6-7-8 de duyabiliyorlar. 10 gün sonra 6 haftalık olacak. Duyabilirsiniz o yüzden. Ama duyulmazsa da korkma, 8 e kdr bekliyorlar ztn.
Allahım sana ve bebeğine sıhhat versin.

Arkadaslar ya birsey sorucam diyelimki ovulasyon tarihin 30-31tarihleri bu tarihler bebek tutunsa ayin 5 indede yani bes gun sonra lazer yaptirirsak ona bi zarari olurmu acaba?

daha bir hafta varrrrrr reglime ve ben bekleyememekteyim heycanlıyım meraklıyım sabırsızım pöff pöff teyy tey inşallah hepimiz hamileyizdir... amiinnn... inşallah hepimizin nur topu gibi bebeişleri olur.

Merhabalar,
Bende bahar ayında 2. bebeğime hamile kalmak isteyenlerden biriyim.inşaallah Allah gönlümüze göre verir..

Arkadaslar ya birsey sorucam diyelimki ovulasyon tarihin 30-31tarihleri bu tarihler bebek tutunsa ayin 5 indede yani bes gun sonra lazer yaptirirsak ona bi zarari olurmu acaba?

cnm hamileyken lazer yaptırılmıo diye biliyorum. yani sonuçta yumurtan döllenmiş oluo ve sen lazer yiyorsun. ben yaptırmazdım. saçımı bile çok tan boyatmıştım ki bi daha boyamama gerek kalmasın

daha bir hafta varrrrrr reglime ve ben bekleyememekteyim heycanlıyım meraklıyım sabırsızım pöff pöff teyy tey inşallah hepimiz hamileyizdir... amiinnn... inşallah hepimizin nur topu gibi bebeişleri olur.

inşallah cnm inşallah. ben şimdiden sabırsızım. oysa daha 14 gün var

bu arada son adet tarihin? kaçıncı denemen? bir sonraki adet tarihini verirsen seni listeye ekliyeyim

Hangi tarihleri veriyoruz

cnm merhaba, son adet tarihini (SAT) ve beklenen adet tarihini (BAT) veriyorsun. çocuk için kaçıncı denemen, kaç ay olduysa onu da söyleyebilirsin..
pufböreğim ben yokmuşum ya senin listedeee, neden yokummm, benim niye yokkkk, 16 mayıs-15 haz. 2.deneme diyebilirsin...

tarihlerin yoktu ondan tatlışımmm :)

ekliyorum hmn

hamişler 26 olmuşşşşş amanınnnn maşallahhh

ilk hamiş ikonumuzu hayat aşk için koymuştuk hatırlıyorum da... zmn ne çbk geçio .. nerde acep kendileri? arada bi uğrasa keşke aşkolsun

bu arada listede pembe yaptıklarım nerdeeeee? akıbetiniz ne oldu? özellikle esbayar, kayrabebek ne durumdasınız?

kızlarrr ben duygusala bağladım. kimse gitmesiiiin

burdayım merak etme :))) sizi seviyorum yola beraber çıktık bırakmak yok. inşallah tez zamanda hamişlerimiz daha da çoğalsınn bu topik hamişlerin paylaşım topiği olsun ve en sonda hamileydim şimdi anneyim topiği istiyorum inşallahhh puf böreğim ona göre yani

Ay bütün gün yoktum iyi kaynatmışsınız valla
ben giderek bu topicin sounda hamileyim topicine dönüşeceğini düşünüyorum. Sonra da bafsın dediği gibi hamileydim anne oldu yaparız. Ayy inşalllaaaahhhhh

Canım benim ya inşallah Allah bu sefer yüzümüzü güldürür. Benim eşimin kardeşi de bebek bekliyor. Geçen gün bebek arabası almışlar ben baya bi ağlamaklı falan oldum. Nolursa olsun insanın bi içi gidiyo işte ister istemez... :2:

Canım harika bi haber bu. Allah tamamına erdirsin.

Lazer kesinlikle yasak hamile ve hamilelik şüphesi taşıyanlara canım haberin olsun.

gunaydın canlar hamısler cogalıyo darısı hepımızın basına ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…