Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Canım üzülme belli olmaz ben bata 2 gün kala yaptım hemde şu hassas gebelik testi diye satılanlardan çıkmadı tam adet günümde yaptım normal 4 5 liraya aldıklarımızdan hemen çıktı.. Bekle bence adet tarihini ozaman çıkar belki..

Kızlar ben yine gidemedim doktora =) Eşim randevu almak için gitmiş beta hcg sonucunu göstermiş doktor yarın bidaha test yaptırsın cuma günü gelsin demiş ancak ozaman görünür şimdi görünmez demiş... Mecbur bekleyeğiz.... :44:

ohhh Allahıma çok şükür

öyle korktum ki..

şimdi içim rahat :)

arkadaşlar merhaba,

benim 3. denemem bu ay yumurtlama günlerimde ve sonrasında ki bir kaç gün kasıklarımda şiddetli ağrılar oldu ama suan geçti. reglime 1 hafya var acaba hamilemiyim çok merak ediyorum. fakat bir ara gerçekten korktum çünkü daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.

Adet Belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirime çok yakın-imiş... Bence zamanının geçmesini bekle sıkıntı yapmadan.. Hakkında hayırlısı

Adet Belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirime çok yakın-imiş... Bence zamanının geçmesini bekle sıkıntı yapmadan.. Hakkında hayırlısı

amin inşallah hayırlısı olsun. beni korkutan hiç böyle bişey yaşamamış olmam. önceden bebek düşünmezken adetimden iki gün önce belirtileri baslardı ve adet olurdum sonra bır dahakı adetıme kadar hiç bişey olmazdı ama 10-15 gun öncesindeki bu kasık ağrılarına çok şaşırdım. kendimi keşfediyorum resmen. bu bebek çalışmaları vücudumuzda değişiklikler yapıyormu acaba?

Canım bilinçaltı oyunları bunlar... Kendini ya olmazsa diye çok kasıyorsun demekki. oluruna bırakmak lazım biraz....

Canım ya ohhh beee.... kafaı sakin tut. Çünkü o o sekilde tutunacak sana...

Antalya bende de aynısı oldu biliyor musun? Daha önce adete 1 hafta kala kepek olurdu ve iştahım artardı birazda göğüslerimde sızlama olurdu. Hiç yumurtalık ağrısı falan olmazdı 14. günde falan. Şimdi hepsin yaşıyorum maşallah. Vücut anlıyor mudur nedir anlamadımki?:44::44:

peki hamilemisin ya da ne durumdasın. ben aranıza yeni katıldım :)
bu arada 3 ay önce eşimin yoğun isteği üzerine bebek yapmaya karar verdik ve hiç bu taraflarda bezim yokken ki erken olduğunu düşünüyordum... ama konunun içine girdikçe sizin muhabbetleri gördükçe sanki yıllardır bebek istiyormuşum gibi oldu. çok panikliyorum ne yapacağımıda bilmiyorum. kendimde değişik şeyler olduğunu gördükçede hayretle izliyorum olanları

Yok canım değilim ama bu ay çok umutluyum. Rüyasını gördüm. Bide inanmam ama geçen gün falımda çıktı. Biz çok istiyoruz olsun diye eğer bu ayda olmazsa eşim de görünecek doktora.

Merhaba kızlar çileksurat ben senin gibi oldum 2.kimyasal gebelik yani yine düşük yaptım ama herşey normal bir sorunum yokmuş tamamen tesadüf... sanırım bu ay denemeyeceğim moralim bozuldu

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat önce bu ay denemeyeceğim demiştim dimi az önce ovulasyon testi aldım :) yalan dünya valla ya insan bir yandan üzülüyor bir yandan da şükredip devam ediyor :) Ama idrardan almadım çünkü benim döngüm uzun 2 kutu almam gerekiyor ozaman da 45-50 yi buluyor çok araştırdım 2 marka tükürükten ovulasyon testi buldum donna hakkında herkes kötü yorum yapmış onu eledim geriye 90 tl'ye babystart kaldı herkes memnun kalmış benim gibi döngüsü uzun biri için aylık 50-60 ödemektense en az 1 yıllık sınırsız kullanımla bunu almak daha mantıklı geldi bakalım adetim bitsin eğer tespit edenilirsem en azından strese girmem hangi gündü acaba diye bu ay 24.gün yumurtladım baya geç

Merhaba kızlar çileksurat ben senin gibi oldum 2.kimyasal gebelik yani yine düşük yaptım ama herşey normal bir sorunum yokmuş tamamen tesadüf... sanırım bu ay denemeyeceğim moralim bozuldu

uzulme canım sıkma canını buyuk gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda saglıkklı gebelık yasar bebısını alırsın kucagına amınn

moralim çok bozuk kızlar bugün sabah test yaptım negatif daha 6 gün var ama bugün doğum günümdü çıkarsa hiç unutamayacağım bi hediye olur diye düşünmüştüm içimden bi ses yapma dedi ama yaptım daha erkenmi sizce umudumu kaybettim

daha erken canım umudunu kaybettme bazı ınsanlarda adet gectıkten sonra testte bellı oluyo buarada dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…