- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaabıktım artık
ben de kayınvalidemi çokkk seviyorum :) melek melekkkk
cnm valla zamanında reklam vardı hani, her gün bir avuç fındık iyi gelir, aganigiii maganigiiii diyeben de ondan feyz alarak yedirdim :)
arkadaşım söyledi ceviz, fındık, badem yedir artsın spoşlar diye, ondan yediriom. bir de istek gelirmiş erkeklere bu tarz şeyleri yiyince.
sütü ben de bilmiodum, ztn içiyorum yararı varmış meğer.
senin de dediğin gibi sabah işe giderken olmaz o iş. ben de akşamları yapabiliom ancak. sen yemeklerden sonra kahvesini getir yeter :)
Amin.Hayırlı haberler alırsın inş.Stres bitmiyo malesef.Anne rahmine düşmeden başlıyor....ve hiç bitmiyor.Yeterki rabbim güzel günler nasip etsin.Kızlaar günaydıııınn =)) Bu stres dediğimiz şey hiç bitmiyormuş meğerse =) Hamile kalmak için herşeyi denedim stresten çatlıyordum şimdi hamileyim ama hep ya kötü birşey olursa diye korkuyorum... Bugün ilk doktor kontrolüme gidicem inşallah kötü bişey demez
Rabbim inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin...
Doktora mutlaka gitmelisin canım.Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaabıktım artık
biraz önce ögrendim cok sükür hamileyimmmmmm...ALLAHIMA binelrce sükürler olsun...suan karma karısık duygular icindeyim cooooook mutluyum cok heycanlıyım cokda korkuyorum...subatta bebegimi kaybetmisdimALLAHIM bu sefer İNSALLAH bebegimi bana ve esime bagıslar İNSALLAHHHHH...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere canlarım....
biraz önce ögrendim cok sükür hamileyimmmmmm...ALLAHIMA binelrce sükürler olsun...suan karma karısık duygular icindeyim cooooook mutluyum cok heycanlıyım cokda korkuyorum...subatta bebegimi kaybetmisdimALLAHIM bu sefer İNSALLAH bebegimi bana ve esime bagıslar İNSALLAHHHHH...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere canlarım....
Ne güzeell!Çok sevindim senin adına.Gözünaydın canım.Allah bebişine kavuştursun inşallah.Darısı başımıza.biraz önce ögrendim cok sükür hamileyimmmmmm...ALLAHIMA binelrce sükürler olsun...suan karma karısık duygular icindeyim cooooook mutluyum cok heycanlıyım cokda korkuyorum...subatta bebegimi kaybetmisdimALLAHIM bu sefer İNSALLAH bebegimi bana ve esime bagıslar İNSALLAHHHHH...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere canlarım....
5 gün içinde,uzak şehirlerde yaşayan iki arkadaşımdan hamilelik haberleri aldım.İkisinin de ilk çocukları 2,5 -3 yaşlarında.Bizimki 5'i bitirdi.Kızıyorum eşime.Onu ikna çabalarımla geçti iki senem.İlk çocuğumu 3 aylıkken bırakıp işe(öğretmenliğe) başlamak zorunda kaldım.Şimdi sözde ayarlamıştım.7 aylık olunca başlayacaktım.Her ay aleyhime işliyor.Temmuza kadar olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum.Yine küçücük bırakmak istemiyorum.Aylıksız izne eşim izin vermiyor.Temmuza kadar olmazsa 2014 Mayıs'ında tekrar çalışmalara başlasak diyorum kendimce.Yine eşim vazgeçer de eski günlere dönerim diye de çok korkuyorum.Yani bu aralar her an bu konu aklımda.Bu günler de geçecek,biliyorum ama ben de tükeniyorum.
kızceler bısey sorcam 3 aylık bebek cokmu gelısmıs oluyo parmagını felan emmeye baslıyomu ultarasandon parmagını emerken gormek mumkunmu?
kızçelerrr son durumlarınız neler? haber vermediniz korkmaya başladım :18:
Canım ben dün gidemedim doktorun doğumu varmış hasta kabul edemiyormuş bugün gidicem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?