Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

kızceler gece acayıp bı ruya gordum hafıf suyun ıcınde uzanmısım bana dıyolar cocugun olmıycak esımde benden bsanıyo orda bırakıyo gerısını basını hatırlamıyorum aglıyodum ruyada tıtreyerek sayıklayarak sol gozumden sakır sakır yaslar akarak esımın sarılmasıyla korkma yanındayım demesıyle uyandım ama gozlerımden nasıl yaslar akıyo cok ılgınctı

Korkma canıımm rüyaların tersi çıkar hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin olur yüzün hep güler

Korkma canıımm rüyaların tersi çıkar hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin olur yüzün hep güler

ınsallah canım rabbım hepımıze evlat nasıp etsın ınsallah hamıle arkadaslarımızda saglıcakla alsınlar bebıslerını kucaklarına amınn

kızceler gece acayıp bı ruya gordum hafıf suyun ıcınde uzanmısım bana dıyolar cocugun olmıycak esımde benden bsanıyo orda bırakıyo gerısını basını hatırlamıyorum aglıyodum ruyada tıtreyerek sayıklayarak sol gozumden sakır sakır yaslar akarak esımın sarılmasıyla korkma yanındayım demesıyle uyandım ama gozlerımden nasıl yaslar akıyo cok ılgınctı

Allah hayırlara çıkarsın cnm inşallah. iyiye yor rüyanı iyi çıksın

Hayır olsun inş.Sürekli aklımız bu konuda.Böyle rüyalar görmen normal.İyi veya kötü olması seni etkilemesin.Sonuçta rüya.Rüyalar tabirine falan da bakma.İyiye yor,iyilere vesile olsun.Rabbim hayıra çıkarsın.

benzer durumdayız ama ben bu ay hamile kalamazsam diğer ay denemeyeceğim, seneye ocak ayından itibaren deneyeceğim, çünkü ben de aylıksız izin alamayacağım, doğum iznim ile idare etmek zorundayım, küçücük çocuğu d abakıcıya bırakmak istemiyorum, annemle falan bi süre idare deriz diye düşünüyorum, bakalım artık kısmet
Neden canım?Haziranda hamiş olursak martta doğum olur.Eylüle kadar 5 aylık olur bebiş.Bir ay daha şans ver bebişe.Ben zaten kendi annemle aynı şehirdeyim,o bakacak.Yinede 6 aya kadar anne sütü muhabbetinden dolayı insanın vicdanı sızlıyor.Dediğin gibi haziran da olmazsa ocak-şubatta tekrar denemelere başlarız.Allah'ım çok aratmasın inş.Hayırlısı olsun.

24 mayıs bat görünüyor benim için, bugün idrar testi yaptım sabah maalesef tek çizgi çıktı, kızıma hamile olduğumda 4 gün önce çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, galiba bu ayda bebiş yok bende :43:

Hayır olsun inş.Sürekli aklımız bu konuda.Böyle rüyalar görmen normal.İyi veya kötü olması seni etkilemesin.Sonuçta rüya.Rüyalar tabirine falan da bakma.İyiye yor,iyilere vesile olsun.Rabbim hayıra çıkarsın.

ınsallahcanım rabbım hayırlara cevırsın kaltıgımda yuzum gozum ıslaktı sol gozumden yaslar sakır sakır dokuluyodu gece esımın sarılmasıyla kendıme geldım hayırdır ınsallah

24 mayıs bat görünüyor benim için, bugün idrar testi yaptım sabah maalesef tek çizgi çıktı, kızıma hamile olduğumda 4 gün önce çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, galiba bu ayda bebiş yok bende :43:

uzulme canım herseyın bı vaktı zamanı vardır sıtres yapmamak enıyısı elımızden geldıgı kadarıyla ben bu ay aklıma getırmıyorum rabbım nezaman yazdıysa ozaman olcak bebısler bız kendımızı uzdugumuzle sıtres yaptıgımızla kalıyoruz

uzulme canım herseyın bı vaktı zamanı vardır sıtres yapmamak enıyısı elımızden geldıgı kadarıyla ben bu ay aklıma getırmıyorum rabbım nezaman yazdıysa ozaman olcak bebısler bız kendımızı uzdugumuzle sıtres yaptıgımızla kalıyoruz

bilmiyorum canım ya kızımda ben ilk denememde hamile kalmıştım, nisanda hadi tek deneme yapmıştım ama bu ay yeteri kadar denediğimizi düşünüyordum, şimdi ister istemez korkmaya başladım acaba yumurtlama olmuyormu yoksa diye, stresimi hiç sormayın mide sorunu yaşıyorum mideme vurdu resmen

bilmiyorum canım ya kızımda ben ilk denememde hamile kalmıştım, nisanda hadi tek deneme yapmıştım ama bu ay yeteri kadar denediğimizi düşünüyordum, şimdi ister istemez korkmaya başladım acaba yumurtlama olmuyormu yoksa diye, stresimi hiç sormayın mide sorunu yaşıyorum mideme vurdu resmen

ıcın rahatlaması ıcın doktora gıdıp bı muyane ol ıstersen canım rahatlamıs olursun

dur tatlım daha. daha önce erken çıktı diye yine öyle olcak diil. 25-26 sı gibi tekrar yap bence. bi sürü kişinin bat geçmesine rağmen çıkmayabiliyor

selammmmm bacılar :)

dün saat 3te hastaneye gittim akşamda eve çok geç döndük izin günüm olunca biraz dolandık... bugünde dershanede sınav var ancak yazabiliyorum...

evet bildiğiniz üzere doktora gittim ve şükürler olsun ki bu sefer keseyi gördümmm :)))) doktor kaç haftalık olduğunu söyleyemedi net.. çünkü biliyorsunuz ben düşükten sonra adet olmadan hemen hamiş olunca kestiremedik.. herşey yolunda gözüküyor dedi ama madem 2 kere düşük oldu seni takip edicez 10 günde bir dedi... 10gün sonra tekrar gideceğim.. hem üstten baktı direk gördü çokk sevindim... vitamin hapınla asprine devam et dedi progestan yazdı ama kullanma eğer kahverengilik yada kırmızılık görürsen ozaman bana ulaşamazsan hemen al dedi..bana gel dedi...

inşallah almama gerek kalmıcak bu sefer.. :) teyzemde dedi ki git şimdi bişi al ona dedi bu hayatta bağlanacağı bişi olsun dedi :) (batıl matıl ama) bende gittim...meleğime beyaz badi aldım iki tane :)

bu arada çok zamanım olmadığı için tek tek cvp yazamaıdm ama kırmızıları gören arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum ama üzülmeyin her işte bir hayır vardır.. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alıcaz

bulutummm bilinçaltımızdan etkileniyor rüyalar.. hep aklımız bebekte olunca ben kaç defa gece kalktım kırmızı görüp ... sabahların hayrına olsun iyi düşünelim iyi olsun..

biraz önce ögrendim cok sükür hamileyimmmmmm...ALLAHIMA binelrce sükürler olsun...suan karma karısık duygular icindeyim cooooook mutluyum cok heycanlıyım cokda korkuyorum...subatta bebegimi kaybetmisdim :( ALLAHIM bu sefer İNSALLAH bebegimi bana ve esime bagıslar İNSALLAHHHHH...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere canlarım....

çok sevindim allah kucağına almak nasip etsin ..maşallah maşallahh. topiğimize maşallah...hazirana dahada çoğalacak... inşallah..

Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaa :( bıktım artık

sentimentalim...ne yaptın bacımmm çok üzüldüm ama belki üstüne adet görüyor olabilirmisin... doktora gidebildin mi...üzülme canım kimyasal gebelik bile olsa belkide değildir birdahaki ay şansın yine var.. haber ver canım merak ettim seni..

dün saat 3te hastaneye gittim akşamda eve çok geç döndük izin günüm olunca biraz dolandık... bugünde dershanede sınav var ancak yazabiliyorum...

evet bildiğiniz üzere doktora gittim ve şükürler olsun ki bu sefer keseyi gördümmm :)))) doktor kaç haftalık olduğunu söyleyemedi net.. çünkü biliyorsunuz ben düşükten sonra adet olmadan hemen hamiş olunca kestiremedik.. herşey yolunda gözüküyor dedi ama madem 2 kere düşük oldu seni takip edicez 10 günde bir dedi... 10gün sonra tekrar gideceğim.. hem üstten baktı direk gördü çokk sevindim... vitamin hapınla asprine devam et dedi progestan yazdı ama kullanma eğer kahverengilik yada kırmızılık görürsen ozaman bana ulaşamazsan hemen al dedi..bana gel dedi...

inşallah almama gerek kalmıcak bu sefer.. :) teyzemde dedi ki git şimdi bişi al ona dedi bu hayatta bağlanacağı bişi olsun dedi :) (batıl matıl ama) bende gittim...meleğime beyaz badi aldım iki tane :)

bu arada çok zamanım olmadığı için tek tek cvp yazamaıdm ama kırmızıları gören arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum ama üzülmeyin her işte bir hayır vardır.. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alıcaz
cok sevındım cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın ınsallah saglıcakla al meleını kucagına amınnn:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::16::16::16:

Çileğiimmm çok sevindim gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. :24:

Back