Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

:))) Bu ay ceviz badem fındık yedirmeyi bende düşünüyorum. Birde sert kahve içircekmissin erkek için iyiymiş. Bayanlarda süt içecekmiş ;) onu da dene.. Sabah olanı daha iyiymiş bende duydum biraz erken kalkıp deneyin bence.. Hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeni alırız..

cnm valla her gün içiyorum süt :) ama bilmeden. severim çünkü.

sert kahveyi ilişkiden yrm saat önce öneriyorlar. bnm kociş ztn sevdiği için, akşam yemeklerinden sonra içer hep :)

valla bu ay her şeyi deniyorum. bakalım artık. sen de dene :)

cnm valla her gün içiyorum süt :) ama bilmeden. severim çünkü.

sert kahveyi ilişkiden yrm saat önce öneriyorlar. bnm kociş ztn sevdiği için, akşam yemeklerinden sonra içer hep :)

valla bu ay her şeyi deniyorum. bakalım artık. sen de dene :)

Bende bilmeden süt içiyordum okuyunca sevindim yararlı olmasına ;) Benim Kociş Kahveyi pek sevmiyo ama dünden itibaren yapmaya başladım her gün içsin :D

Allah aratmadan verir inşallah

Kızlaar günaydıııınn =)) Bu stres dediğimiz şey hiç bitmiyormuş meğerse =) Hamile kalmak için herşeyi denedim stresten çatlıyordum şimdi hamileyim ama hep ya kötü birşey olursa diye korkuyorum... Bugün ilk doktor kontrolüme gidicem inşallah kötü bişey demez :24:

Rabbim inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin... :24:

Kızlaar günaydıııınn =)) Bu stres dediğimiz şey hiç bitmiyormuş meğerse =) Hamile kalmak için herşeyi denedim stresten çatlıyordum şimdi hamileyim ama hep ya kötü birşey olursa diye korkuyorum... Bugün ilk doktor kontrolüme gidicem inşallah kötü bişey demez :24:

Allah Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.. Bu stress hepimiz için geçerli olacak galiba.. Şimdiden yok yumurtlama günü stresi, yok adet olucam mı, hamilemiyim stresii :)) bebek olunca başka stressler doğupta kucağımıza alana kadar geçmeyecek galiba..

Sakin olmaya çalış ve iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun... Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

prensesimmmm artık bundan sonra böyle :) doğcaklar , büyücekler hala aklımız onlarda olcak.

ama hamişken iyi düşünceksin, bak çileğe de demiş doktor. stres bebeğe sıkıntı verir diye. her şey yolunda gitcek inşallah.

haber ver mutlaka oldu mu?

Günaydın kızlar ama bana gün aymadı... çünkü bugün bat ve ben battım :( labouick çok fena yanılttı beni çok kızgınım bu sefer netten gebelik testi aldım 20 tane onca para dökmeyeyim diye dün sabah yaptım soluk çizgi vardı akşam yine yaptım koyulaştı bu sabah denedim yine silik 2.çizgi vardı 2 gün bekler kan veririm diye geçiriken adetim başladı :( Bu ay da kısmet değilmiş bana pufböreği tek sevindirici yanı adet döngüm gerilemeye başladı d.k hapını bıraktığımdan beri.Şubat:43.gün Nisan:40.gün Mayıs:38.gün hasta olmuş oldum eğer böyle devam ederse inşallah eski düzenime dönerim
Yeni bat bu durumda 27 Haziran pufum

Ya seninki gerçekten çok ilginç olmuş ve bence de sen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bundan sonra bence adet düzenin tamamen oturur yerine. (diye ümit ediyorum)

cnmmm gelmesinlerrrrrr :)

test günü gelmiş amaa 17 mayıs diil miydi bat?

ben napiim şu sıralar çalışma günleri :9:
kocişe fındık fıstık yedire yedire kudurttum :) geçen ay tam ovulasyon tarihlerinde bişiler oldu ona. yapamadık. bekliyordum ztn hamiş olamayacağımı. çok şaşırmadım. ama bu ay hazırlıklıyım. adamı delirttim resmen. nerdeyse 20-25 gün bişi yapmadık hehehhee. şimdi tutamıyorummmmm :52:

Ya şu fındık fıstık olayı neymiş ben bilmiyorum onu. Sütü de hiç sevmem onu da bi anlatsanıza kızlar hayrına:) Kahve içiriyordum da sabah 7 de kalk kahve içir. 7:30 mikmik :1: derken adam işe nasıl yetişcek:))):1:

yaaaaaaaaaaaa süperrrrr :nazar:

inşallah rüyaların gerçek olur cnmmmm

benim de kayınvalidem rüyamda hamile kuzu gördüm. sen bnm kuzumsun gelcek yakında haber dedi :)

Ayyy canım ya. Bişi diyim mi senin k.validen seni seviyo bak.:nazar:

HAdi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah. ve arkadaşım gerçekten bizede dua etmeyi unutma. Hamilelerin duası tutarmış öyle derler....

cnm acaba sen de kimyasal gebelik yaşamış olmayasın?

ben de aynı markanın ovulasyon testlerini kullanıyorum.

neyse en azından adet düzeninin iyileştiğini görüyoruz. ben de aynı dertten muzdaribim. Gittikçe düzeldiğine seviniyorum sadece
sorma pufum aklıma da gelemdi değil çünkü 1 kez yaşadım zaten kimyasal gebelik bu ikinci olabilir çünkü toplamda 4 testte de pozitif çizginin çıkması bana da garip geldi ama nette hep kötü yorumlar okudum bu marka ile ilgili. O yüzden bu ay ilk defa ovulasyon testi almak istiyorum ama laboquick değil başka bir marka.Var mı tavsiyesi olan kızlar şu marka iyidir diyen bilen?

HAdi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah. ve arkadaşım gerçekten bizede dua etmeyi unutma. Hamilelerin duası tutarmış öyle derler....

Etmez olurmuyum hiç.. Ne zaman aklıma gelseniz hep diyorum allahım sen onlarada hamile kalmayı nasip et diye... Sizde dua edin.. İnanın rabbim geri çevirmez... Ben resmen yaşadım..

Kısaca sizinlede paylaşayım.. Ben aylarca uğraştım herşeyi denedim olmadı..
Üniversitede okurken namazımı kılardım çalışmaya başlayınca bırakmıştım.. Son adetimden sonrada dedimki tekrar başlıyım nasılsa günler uzun evde kılarım hem huzur bulurum diye başladım namazıma... Her namazdan sonra dua ettim.. Hiç umudum yoktu bu ay çünkü yumurtlama zamanında eşimle sorunlar yaşadık ve hiç birşey olmadı aramızda sadece öncesinde bir kere... Ben adet olucam diye bekliyordum.. 1 2 gün geçti sterstendir dedim 2 gün daha geçti tam kandil günü dayanamayıp sabah evde test yaptım 2. çizgiyi gördüm inanmadım kan testi yaptırdım ondada çıktı... Rabbime şükürler olsun öyle güzel öyle mübarek günde verdiki meleğimi bana...

İnşallah hepinize nasip etsin Allah bu duyguları...

sorma pufum aklıma da gelemdi değil çünkü 1 kez yaşadım zaten kimyasal gebelik bu ikinci olabilir çünkü toplamda 4 testte de pozitif çizginin çıkması bana da garip geldi ama nette hep kötü yorumlar okudum bu marka ile ilgili. O yüzden bu ay ilk defa ovulasyon testi almak istiyorum ama laboquick değil başka bir marka.Var mı tavsiyesi olan kızlar şu marka iyidir diyen bilen?

porıcoktor kullandım ben ıcınde 7 tane var canım

Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaa :( bıktım artık

Etmez olurmuyum hiç.. Ne zaman aklıma gelseniz hep diyorum allahım sen onlarada hamile kalmayı nasip et diye... Sizde dua edin.. İnanın rabbim geri çevirmez... Ben resmen yaşadım..

Kısaca sizinlede paylaşayım.. Ben aylarca uğraştım herşeyi denedim olmadı..
Üniversitede okurken namazımı kılardım çalışmaya başlayınca bırakmıştım.. Son adetimden sonrada dedimki tekrar başlıyım nasılsa günler uzun evde kılarım hem huzur bulurum diye başladım namazıma... Her namazdan sonra dua ettim.. Hiç umudum yoktu bu ay çünkü yumurtlama zamanında eşimle sorunlar yaşadık ve hiç birşey olmadı aramızda sadece öncesinde bir kere... Ben adet olucam diye bekliyordum.. 1 2 gün geçti sterstendir dedim 2 gün daha geçti tam kandil günü dayanamayıp sabah evde test yaptım 2. çizgiyi gördüm inanmadım kan testi yaptırdım ondada çıktı... Rabbime şükürler olsun öyle güzel öyle mübarek günde verdiki meleğimi bana...

İnşallah hepinize nasip etsin Allah bu duyguları...

Ay canım ya Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah kotu bısey cıkmıcak rabbımın ıznıyle ınsallah guzel haberlerle donceksın sakın sıtres yapma kotu dusunme hembebısını hem kendını dusun canım

Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaa :( bıktım artık

Canım bu ciddi bir durum bence kesin git doktora.

canım bence doktora gıt rısklı bu durum bı gorun doktora

Canım ben certain kullanmıştım ve çıkmıştı yumurlama günü memnun kalmıştım yani....

kızceler bısey sorcam 3 aylık bebek cokmu gelısmıs oluyo parmagını felan emmeye baslıyomu ultarasandon parmagını emerken gormek mumkunmu?

Ya seninki gerçekten çok ilginç olmuş ve bence de sen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bundan sonra bence adet düzenin tamamen oturur yerine. (diye ümit ediyorum)

Ya şu fındık fıstık olayı neymiş ben bilmiyorum onu. Sütü de hiç sevmem onu da bi anlatsanıza kızlar hayrına:) Kahve içiriyordum da sabah 7 de kalk kahve içir. 7:30 mikmik :1: derken adam işe nasıl yetişcek:))):1:

Ayyy canım ya. Bişi diyim mi senin k.validen seni seviyo bak.:nazar:

ben de kayınvalidemi çokkk seviyorum :) melek melekkkk

cnm valla zamanında reklam vardı hani, her gün bir avuç fındık iyi gelir, aganigiii maganigiiii diye:9: ben de ondan feyz alarak yedirdim :)
arkadaşım söyledi ceviz, fındık, badem yedir artsın spoşlar diye, ondan yediriom. bir de istek gelirmiş erkeklere bu tarz şeyleri yiyince.
sütü ben de bilmiodum, ztn içiyorum yararı varmış meğer.

senin de dediğin gibi sabah işe giderken olmaz o iş. ben de akşamları yapabiliom ancak. sen yemeklerden sonra kahvesini getir yeter :)

cnm gidip bi kan testi yaptır sonra da doktora git. belki de hamilesindir progesteron fln verir

Back