Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaa :( bıktım artık

Canım üzme kendini git bi doktora için rahat etsin en azından...

ben de kayınvalidemi çokkk seviyorum :) melek melekkkk

cnm valla zamanında reklam vardı hani, her gün bir avuç fındık iyi gelir, aganigiii maganigiiii diye:9: ben de ondan feyz alarak yedirdim :)
arkadaşım söyledi ceviz, fındık, badem yedir artsın spoşlar diye, ondan yediriom. bir de istek gelirmiş erkeklere bu tarz şeyleri yiyince.
sütü ben de bilmiodum, ztn içiyorum yararı varmış meğer.

senin de dediğin gibi sabah işe giderken olmaz o iş. ben de akşamları yapabiliom ancak. sen yemeklerden sonra kahvesini getir yeter :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/620916-gebelik-sansini-artiran-oneriler.html

Başlığında bir konu paylaşmıştım yardımcı olabilir belki ;)

Kızlaar günaydıııınn =)) Bu stres dediğimiz şey hiç bitmiyormuş meğerse =) Hamile kalmak için herşeyi denedim stresten çatlıyordum şimdi hamileyim ama hep ya kötü birşey olursa diye korkuyorum... Bugün ilk doktor kontrolüme gidicem inşallah kötü bişey demez :24:

Rabbim inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin... :24:
Amin.Hayırlı haberler alırsın inş.Stres bitmiyo malesef.Anne rahmine düşmeden başlıyor....ve hiç bitmiyor.Yeterki rabbim güzel günler nasip etsin.

5 gün içinde,uzak şehirlerde yaşayan iki arkadaşımdan hamilelik haberleri aldım.İkisinin de ilk çocukları 2,5 -3 yaşlarında.Bizimki 5'i bitirdi.Kızıyorum eşime.Onu ikna çabalarımla geçti iki senem.İlk çocuğumu 3 aylıkken bırakıp işe(öğretmenliğe) başlamak zorunda kaldım.Şimdi sözde ayarlamıştım.7 aylık olunca başlayacaktım.Her ay aleyhime işliyor.Temmuza kadar olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum.Yine küçücük bırakmak istemiyorum.Aylıksız izne eşim izin vermiyor.Temmuza kadar olmazsa 2014 Mayıs'ında tekrar çalışmalara başlasak diyorum kendimce.Yine eşim vazgeçer de eski günlere dönerim diye de çok korkuyorum.Yani bu aralar her an bu konu aklımda.Bu günler de geçecek,biliyorum ama ben de tükeniyorum.

Ya sanırım sizin dediğiniz gibi ben yine kimyasal gebelik geçiriyorm çünkü kızdım ve sabah kanamm başlamasına rağmen şimdi bir tane daha test yaptım laboquick bu 5. oldu ve o da pozitif çıktı çizgi silik ama var acaba doktora gitmem gerekir mi ya kendi mi düşer yoksa of yine mi yaa :( bıktım artık
Doktora mutlaka gitmelisin canım.

çilegım bugun doktora gıtcektın bebısı keseyı gormeye gıttınmı bıraz agrın vardı meraktayım canım gelınce haberdar et bızlerı ınsallah ıyı haberlerle gelırsın amınnnnnnn

biraz önce ögrendim cok sükür hamileyimmmmmm...ALLAHIMA binelrce sükürler olsun...suan karma karısık duygular icindeyim cooooook mutluyum cok heycanlıyım cokda korkuyorum...subatta bebegimi kaybetmisdim :( ALLAHIM bu sefer İNSALLAH bebegimi bana ve esime bagıslar İNSALLAHHHHH...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere canlarım....

biraz önce ögrendim cok sükür hamileyimmmmmm...ALLAHIMA binelrce sükürler olsun...suan karma karısık duygular icindeyim cooooook mutluyum cok heycanlıyım cokda korkuyorum...subatta bebegimi kaybetmisdim :( ALLAHIM bu sefer İNSALLAH bebegimi bana ve esime bagıslar İNSALLAHHHHH...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere canlarım....

Hadi gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

tebrık ederım saglıcakla kucagına bebısını ınşallah

Tebrikler canım hayırlı evlat olur inşallah... Bizlere de kısmet etsin allah

bir hamiş dahaaaa :nazar:

cnmmmmm gözünaydın. mutlulukla geçir tüm hamileliğini inşallahhhhhhhh

hamiş ikonun ilk sayfada hazırrrr :13:

Son düzenleme:
Ne güzeell!Çok sevindim senin adına.Gözünaydın canım.Allah bebişine kavuştursun inşallah.Darısı başımıza.

Mısır'da 1898 yılında Sir Flinder Petrie adlı bilim adamının ortaya çıkarttığı Kahoun Papirüsü ile 1862 yılında bulunan Smith Papirüsü ve 1873 yılında bulunan Ebers Papirüsü'nde gebelik, idrar hastalıkları, varisler ve gebelik testleriyle ilgili bilgiler yer alıyor. Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş. Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.

Bebeğin Cinsiyeti

Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu. Prof. Julias Manger, 1933 yılında laboratuvarda kutuların içerisinde kurutma kağıtları üzerine yerleştirdiği buğday ve arpa tanelerini, idrarla sulayıp, Mısırlıların kullandığı gebelik ve cinsiyet belirleme yönteminin doğruluğunu ispat etmiştir. Günümüzde kullanılan gebelik testleri de, kadının idrarındaki hormon sayısının yoğunluğuna göre sonuç verir ve aynı esaslara göre uygulanır. Prof. Dr. Hulusi Köker de, Mısırlıların kullandığı gebelik testi yönteminin bilimsel olarak doğrulandığını ve hatta bebeğin cinsiyetinin de aynı yöntemle belirlenebildiğini onaylıyor.
(alıntı)

5 gün içinde,uzak şehirlerde yaşayan iki arkadaşımdan hamilelik haberleri aldım.İkisinin de ilk çocukları 2,5 -3 yaşlarında.Bizimki 5'i bitirdi.Kızıyorum eşime.Onu ikna çabalarımla geçti iki senem.İlk çocuğumu 3 aylıkken bırakıp işe(öğretmenliğe) başlamak zorunda kaldım.Şimdi sözde ayarlamıştım.7 aylık olunca başlayacaktım.Her ay aleyhime işliyor.Temmuza kadar olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum.Yine küçücük bırakmak istemiyorum.Aylıksız izne eşim izin vermiyor.Temmuza kadar olmazsa 2014 Mayıs'ında tekrar çalışmalara başlasak diyorum kendimce.Yine eşim vazgeçer de eski günlere dönerim diye de çok korkuyorum.Yani bu aralar her an bu konu aklımda.Bu günler de geçecek,biliyorum ama ben de tükeniyorum.

benzer durumdayız ama ben bu ay hamile kalamazsam diğer ay denemeyeceğim, seneye ocak ayından itibaren deneyeceğim, çünkü ben de aylıksız izin alamayacağım, doğum iznim ile idare etmek zorundayım, küçücük çocuğu d abakıcıya bırakmak istemiyorum, annemle falan bi süre idare deriz diye düşünüyorum, bakalım artık kısmet

kızceler bısey sorcam 3 aylık bebek cokmu gelısmıs oluyo parmagını felan emmeye baslıyomu ultarasandon parmagını emerken gormek mumkunmu?

cnm valla bilgim net olmamakla birlikte, bebeğin refleksleri o dönemde geliştiği için sürekli hareket edermiş bilinçsizce. Hatta arkadaşımın ki o dönemde asker selamı verir gibi yaptı. doktor dikkate almayın bilerek yapmıyor, şu an her şeyi yapabilir demişti. sürekli kıpır kıpırdı. ama bilinçli bi şekilde parmak emebilir mi bilemem

Canım ben dün gidemedim doktorun doğumu varmış hasta kabul edemiyormuş bugün gidicem inşallah...

ayyy tmm :1:

sabah hemen açtım haberler geldi mi diye de, gelmeyince kötü hbr mi aldılar da yazasınız gelmedi diye düşündüm.

haber ver oldu mu? ben gerildim valla

Allah'ımmm inşallah iyi hberler alırsınız her ikinizde :nazar:

kızceler gece acayıp bı ruya gordum hafıf suyun ıcınde uzanmısım bana dıyolar cocugun olmıycak esımde benden bsanıyo orda bırakıyo gerısını basını hatırlamıyorum aglıyodum ruyada tıtreyerek sayıklayarak sol gozumden sakır sakır yaslar akarak esımın sarılmasıyla korkma yanındayım demesıyle uyandım ama gozlerımden nasıl yaslar akıyo cok ılgınctı

Back