Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

merhaba kızlar akşam çok ilginş bişey oldu eltimin kızının benim çocuk düşündüğümden haberi yok akşam annesi bişey örcek birine götürürüz dyo o da yengemn bebeğine götürürz diyo geçenlerdede bana diyo yenge senn ne zamn bebeğin olcak diye ve daha 6 yaşında yannda da hiç muhabbet olmadı bebekle ilgili..acaba içine mi doğuyodur? çünkü daha 3 yaşndayken annesinn bile hamile olduğunu bilmediği halde kardeşim olcak demiş.ve eltm sonra öğrenmiş ve o zamn spiralle korunduğu halde hamile kalmış.

merhaba kızlar akşam çok ilginş bişey oldu eltimin kızının benim çocuk düşündüğümden haberi yok akşam annesi bişey örcek birine götürürüz dyo o da yengemn bebeğine götürürz diyo geçenlerdede bana diyo yenge senn ne zamn bebeğin olcak diye ve daha 6 yaşında yannda da hiç muhabbet olmadı bebekle ilgili..acaba içine mi doğuyodur? çünkü daha 3 yaşndayken annesinn bile hamile olduğunu bilmediği halde kardeşim olcak demiş.ve eltm sonra öğrenmiş ve o zamn spiralle korunduğu halde hamile kalmış.

Canım benim çocuklar birer melektir. Seni ümitlendirmek istemem ama onlara malum oluyor. Kendi çocukluğumda yaşamıştım oradan bilirim. İçine doğar onların.

Kızlar bu arada bana da ilginç birşey oldu. Rüyamda hamile olduğumu ve tü. Akrabalarımızın sevinçten ağlayarak beni tebrik ettiğini gördüm. Hani kadınlar önce rüyasını görürmüş ya. Hadi inşallah. Bügünde falında çıktı. 2 haftaya haberi geliyo diye. Ve 2 hafta sonrası da benim beklenmeyen adet günüm. Ay hadi bakalım

Canım benim çocuklar birer melektir. Seni ümitlendirmek istemem ama onlara malum oluyor. Kendi çocukluğumda yaşamıştım oradan bilirim. İçine doğar onların.

inşallah cnm insan en ufak bişeyden ümitleniyo acaba diyo inşallah diyo olsun istiyosun bir an önce vakit saat geldiğinde önünde bişey duramıyo.. inşallah sennde rüyan gerçeğe dönüşür cnm bizede Allah o güzel duyguyu yaşatır..

Çileksurat sen bu seferki gebeliğini hangi testle öğrenmiştim tatlım? Markasını yazar mısın bulabilirsem ben de ondan almak istiyorum

inşallah cnm insan en ufak bişeyden ümitleniyo acaba diyo inşallah diyo olsun istiyosun bir an önce vakit saat geldiğinde önünde bişey duramıyo.. inşallah sennde rüyan gerçeğe dönüşür cnm bizede Allah o güzel duyguyu yaşatır..

Aminnn canımmm benimm amin

Günaydın kızlar ama bana gün aymadı... çünkü bugün bat ve ben battım :( labouick çok fena yanılttı beni çok kızgınım bu sefer netten gebelik testi aldım 20 tane onca para dökmeyeyim diye dün sabah yaptım soluk çizgi vardı akşam yine yaptım koyulaştı bu sabah denedim yine silik 2.çizgi vardı 2 gün bekler kan veririm diye geçiriken adetim başladı :( Bu ay da kısmet değilmiş bana pufböreği tek sevindirici yanı adet döngüm gerilemeye başladı d.k hapını bıraktığımdan beri.Şubat:43.gün Nisan:40.gün Mayıs:38.gün hasta olmuş oldum eğer böyle devam ederse inşallah eski düzenime dönerim
Yeni bat bu durumda 27 Haziran pufum

pufummm iyi dileklerin için teşekkür ederimmmm canımmmm... çarşamba günü 2406 idi... ptesiye kadar sanırım çoğalır iyice.. bende üstten görsün istiyorum.. ayy bakalım inşallah..ptesi günü gideceğiz kısmetse...

bence de çoğalmıştır cnm. ayyy bugün büyük günnnnn. Hadi inşallah hayırlı haberler gelir. Bekliyoruzzzz:52:

Ben bir ay once gittim muayene etti smear yapti kan verdim kizamikti galiba ona bakti biliyorduda hap kullandigimi sonuclari gorunce guzel simdi git bebekyap oyle gel dedi bende ona guvendim :) aman kismet napalim Rabbim ne yazdiysa o olcak zaten genede tesekkurler cevaplarin icin

cnmmm doktorun sana tamam dediyse biz ne dediysek boş ztn. Ve daha önceden de dediğim gibi illa düşcek ya da olmucak diye bişi yok. bir kere hapı unutup hamiş kalan da var, uzuuuun süre olamayan da. Ne zmn olcağını bilemeyiz. Hem sen kontrole de gitmişsin. endişelenecek bişi yok. Hadi başlayın çalışmalaraaaa :9:

mrb kızlar bende bişey sorcam ama umarım doğru yerdeyim:)ben daha önce bi düşük yaptım yaklaşık 1 sene olcak ve 3 ay bekledikten sonra tekrar kalmak için uğraşıyorum bende pco var adetlerim 35 gün arayla oluyor ama son 4 aydır çok düzenli 30 gün de oluyorum ama bu ay 11 gün geçti ve ilk defa bu kadar uzun oldu ama 4 defa test yaptım negatif sadece göğüslerimde hassasiyet var onun dışında bişey yok hamile olabilirmiyim kan testi yapmaya cesaretim yok duyan varmı evdeki testlerde nagatif olup kanda hamile olan bi umut işte:(

cnm selam. Evet çok yerde okudum evdeki testlerde çıkmayıp kanda çıktığını. İçin rahat etsin bence git test yaptır

sizi çok boşladım kızlar ama geldimm :)) hamiş haberlerimiz var tüm sayfaları okuyamadım ama öncelikle çileğim tebrik ederim çokkk sevindim içini ferah tut Rabbim tamamına erdirsin inşallahh bulutefe pko çok kafanı karıştırmış canım inan okadar korkmn gereken bişey değil kadınların 100 de 80 i bu teşhis konuyor benkde bunlardan biriydim ve normal doğum sonrası kurtuldum bu rahatsızlıktan doğum sonrası kurtuldum ki bu mümkünmüş.Rabbim tez zamanda nasip etsin ve doğumda da bu hastalıktan kurtarsın inşallah ben bu örneklereden biriyim 6 sene dk hapı kullandım doktorlar kısır muamelesi yaptı ama ben hapı 1 gün içmeyip gebelik düşünmediğim bi anda gebe kaldım. kızlar duadan daha üstün hiçbir tedavi yok emin olun Rabbinize sığını çünkü tek hakikat ve baki olan o

cnmmmm hoşgeldin. Özlettin kendini. Nasılsın? Nasıl gidiyor gebelik? İnşallah her ikinizde sağlıklısınızdır.

Dediğin gibi tatlım hayatın bize ne göstereceği belli olmuyor. Kısmet.

İnşallah tüm isteyenler en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşarlar

pazartesi olsun artık.. bileyim bende göreyimde belirsizlikten kurtulayım..inşallah dediğin gibidir kuzum...

hoşgeldin bafım.. teşekkür ederim canım... beklemedeyiz bakalım ptesi günü keseyi görecekler mi çok merak ediyorum...inşallah görürüz..

bugün bacaklarım titriyor nedendir bilmiyorum.. doktorumada ulaşamadım.. umarım bir sıkıntı yoktur.. kızçeler bişi sorucam acı biber yemeyi yada acı yemeyi gebelikte yasaklıyorlarmı.. kuzenime gebeyken yeme demişler.. bilemedim... ki ben acı hastasıyımdır..

cnmcm acı yemeyi yasaklamalarının nedeni, basur tehlikesi. hamileyken basur olma ihtimali artıyor çünkü kabızlık sorunu başlayabiliyormuş. Bu da tuvaletini yapmayı zorlaştırdığından, ıkınman tehlikeli olabiliyor. arkadaşıma da dedi yeme diye. o da çok sever. Rahatsız etmeyecek boyutta yiyor

Arkadalarım adet olanlar için üzüldüm :( önümüzdeki aylarda inşallah bebek gelcek:49:

Şu sıralar yani daha bugun çalışmalara start verdik.Hayırlısı inşallah.Adetlerim düzensiz yani 35 günde bir olduğu için yumurtlama günümü bilemiyorum o yuzden adetin 12.gününden itibaren gün aşırımı girmem gerek ilişkiye.Bir de ne kadar süre bekliyorsunuz ve nasıl ilişkiden sonra :1:

adet bitiminden sonra günaşırı, diğer adet gelene dek :)

ama ovulasyon günlerimde her gün çalışcaz bu sefer. Bir de böyle denicez bakalım. Her ay farklı bi macera :9:
ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip 15-20 dk bekliyorum. hafta sonları sabah uyanınca, diğer günler maalesef ki eşim işe gittiği için akşam çalışma olabiliyor. sabah olanı daha iyiymiş öyle diyorlar.
bu ay bir de her sabah eşime ceviz, badem, fındık, incir yediriyorum. kısmettttt:52:

adet bitiminden sonra günaşırı, diğer adet gelene dek :)

ama ovulasyon günlerimde her gün çalışcaz bu sefer. Bir de böyle denicez bakalım. Her ay farklı bi macera :9:
ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip 15-20 dk bekliyorum. hafta sonları sabah uyanınca, diğer günler maalesef ki eşim işe gittiği için akşam çalışma olabiliyor. sabah olanı daha iyiymiş öyle diyorlar.
bu ay bir de her sabah eşime ceviz, badem, fındık, incir yediriyorum. kısmettttt:52:

:))) Bu ay ceviz badem fındık yedirmeyi bende düşünüyorum. Birde sert kahve içircekmissin erkek için iyiymiş. Bayanlarda süt içecekmiş ;) onu da dene.. Sabah olanı daha iyiymiş bende duydum biraz erken kalkıp deneyin bence.. Hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeni alırız..

pufum canım nasılsın ben renkli lmadım daha:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnmmm gelmesinlerrrrrr :)

test günü gelmiş amaa 17 mayıs diil miydi bat?

ben napiim şu sıralar çalışma günleri :9:
kocişe fındık fıstık yedire yedire kudurttum :) geçen ay tam ovulasyon tarihlerinde bişiler oldu ona. yapamadık. bekliyordum ztn hamiş olamayacağımı. çok şaşırmadım. ama bu ay hazırlıklıyım. adamı delirttim resmen. nerdeyse 20-25 gün bişi yapmadık hehehhee. şimdi tutamıyorummmmm :52:

ayyy ne güzel. inşallah içine doğmuştur. hadi güzel haberlere :nazar:

Kızlar bu arada bana da ilginç birşey oldu. Rüyamda hamile olduğumu ve tü. Akrabalarımızın sevinçten ağlayarak beni tebrik ettiğini gördüm. Hani kadınlar önce rüyasını görürmüş ya. Hadi inşallah. Bügünde falında çıktı. 2 haftaya haberi geliyo diye. Ve 2 hafta sonrası da benim beklenmeyen adet günüm. Ay hadi bakalım

yaaaaaaaaaaaa süperrrrr :nazar:

inşallah rüyaların gerçek olur cnmmmm

benim de kayınvalidem rüyamda hamile kuzu gördüm. sen bnm kuzumsun gelcek yakında haber dedi :)

Günaydın kızlar ama bana gün aymadı... çünkü bugün bat ve ben battım :( labouick çok fena yanılttı beni çok kızgınım bu sefer netten gebelik testi aldım 20 tane onca para dökmeyeyim diye dün sabah yaptım soluk çizgi vardı akşam yine yaptım koyulaştı bu sabah denedim yine silik 2.çizgi vardı 2 gün bekler kan veririm diye geçiriken adetim başladı :( Bu ay da kısmet değilmiş bana pufböreği tek sevindirici yanı adet döngüm gerilemeye başladı d.k hapını bıraktığımdan beri.Şubat:43.gün Nisan:40.gün Mayıs:38.gün hasta olmuş oldum eğer böyle devam ederse inşallah eski düzenime dönerim
Yeni bat bu durumda 27 Haziran pufum

cnm acaba sen de kimyasal gebelik yaşamış olmayasın?

ben de aynı markanın ovulasyon testlerini kullanıyorum.

neyse en azından adet düzeninin iyileştiğini görüyoruz. ben de aynı dertten muzdaribim. Gittikçe düzeldiğine seviniyorum sadece

Back