Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

canım bendede pco var pco lulularda gec yumurtlama olma ıhtımalı yuksek ve gec yumurtlama oldugu zaman dollenmede gec olabılıyor ve buyuzden gebelık hemen evde yapılan tstte cıkmayabılır bence kan testı yaptır en dogru sonucu overır hem ıcın rahat eder bazı ınsalarda gebelıkle adet belırtısı aynı oluyor

çok teşekkür edrim cvp için daha önce hamile kaldığımda evde 7.günde test yaptım çıktı bu ay ise en son dün yani 10. günde yaptım negatif korkum geçen sefer 7.günde kanda 45 falan çıktı 10.günde 100 çıktı zaten 4-5 gün sonra üşük yaptım geç döllenme olunca sanki değerlerim düşük çıkcak ve kaybetcem gibi geliyo zaten değer yüksek olsa evdeki teste çıkardı ne bielyim çok karamsarım galiba :)

çok teşekkür edrim cvp için daha önce hamile kaldığımda evde 7.günde test yaptım çıktı bu ay ise en son dün yani 10. günde yaptım negatif korkum geçen sefer 7.günde kanda 45 falan çıktı 10.günde 100 çıktı zaten 4-5 gün sonra üşük yaptım geç döllenme olunca sanki değerlerim düşük çıkcak ve kaybetcem gibi geliyo zaten değer yüksek olsa evdeki teste çıkardı ne bielyim çok karamsarım galiba :)

dusugun ıcın cok gecmıs olsun canım dılerım bıdaha aynı acıyı yasamazsın rabbım yasatmasın kımseye ınsallah ıstersen bırazdaha bekle sonra yaptır ıcın nasıl rahat edıcekse canım ınsallah hayyırlı haberler alırsın bızede mujde verırsın

dusugun ıcın cok gecmıs olsun canım dılerım bıdaha aynı acıyı yasamazsın rabbım yasatmasın kımseye ınsallah ıstersen bırazdaha bekle sonra yaptır ıcın nasıl rahat edıcekse canım ınsallah hayyırlı haberler alırsın bızede mujde verırsın

inşallah canım allah kimseye yaşatmasın o acıyı hep bi korku kalıyo insanda acaba yine mi diye rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin cümlemize

Hadi yaa uzuldum simdi ben bilmiyordum rahmin dinlenmesi gerektigi beklediyorsun temmuzu yani neyse napalim kismet insallah ilk denemede olurda daha cok beklemek zorunda kalmam cok guzel anlatmissin tesekkur ederim hernekadar hayal kirikligina ugrasamda :)

pufum çok güzel bilgilendirmiş.canım ama herkes aynı değil yani bilgi doğru evet ama senin öyle olacak diye birşey yok Allah n dediği olur ben 6 sene kullandım kullanırken ilacı 1 gün unutup hamile kaldım ve bi oğlum oldu.. üstelik ertesi gün hatırladığımda hemen yuttum.
:))) öğrendiğimdede büyük bi şok oldum nasıl yani diye ama nasılı şu ki Rabbim öyle nasip etti yani hepimizin doğum ve ölüm tarihi belli oğlumun rahme düşeceği gün ogünmüş ki ilaç doktor yalan ha bana 6 sene bıyunca pko hastası olduğum için gebe kalamazsın diyen doktor sayısınıda hiç sölemiyim

sizi çok boşladım kızlar ama geldimm :)) hamiş haberlerimiz var tüm sayfaları okuyamadım ama öncelikle çileğim tebrik ederim çokkk sevindim içini ferah tut Rabbim tamamına erdirsin inşallahh bulutefe pko çok kafanı karıştırmış canım inan okadar korkmn gereken bişey değil kadınların 100 de 80 i bu teşhis konuyor benkde bunlardan biriydim ve normal doğum sonrası kurtuldum bu rahatsızlıktan doğum sonrası kurtuldum ki bu mümkünmüş.Rabbim tez zamanda nasip etsin ve doğumda da bu hastalıktan kurtarsın inşallah ben bu örneklereden biriyim 6 sene dk hapı kullandım doktorlar kısır muamelesi yaptı ama ben hapı 1 gün içmeyip gebelik düşünmediğim bi anda gebe kaldım. kızlar duadan daha üstün hiçbir tedavi yok emin olun Rabbinize sığını çünkü tek hakikat ve baki olan o

pufum çok güzel bilgilendirmiş.canım ama herkes aynı değil yani bilgi doğru evet ama senin öyle olacak diye birşey yok Allah n dediği olur ben 6 sene kullandım kullanırken ilacı 1 gün unutup hamile kaldım ve bi oğlum oldu.. üstelik ertesi gün hatırladığımda hemen yuttum.
:))) öğrendiğimdede büyük bi şok oldum nasıl yani diye ama nasılı şu ki Rabbim öyle nasip etti yani hepimizin doğum ve ölüm tarihi belli oğlumun rahme düşeceği gün ogünmüş ki ilaç doktor yalan ha bana 6 sene bıyunca pko hastası olduğum için gebe kalamazsın diyen doktor sayısınıda hiç sölemiyim

Bir hap unutmayla hamilelik hakkaten cok illginc ewt hakkaten nezaman yazildiysa o olcak zaten icime su serpildi dktorumuda aradim sorun yok dedi bende deneyecem kismet artkk

Canim oncelikle gecmis olsun, Allah beterinden saklasin insallah. Seninki karamsarlik degil tecrubenin verdigi endise. Ki buna da hakkin var bence. Ve madem 11 gun gecikmen var ve de 1 dusuk hikayen , ben kan tahlili icin vakit kaybetme derim. Her iki duruma kendini sartlandirmadan git ve gebelik varsa derhal doktoruna gidip onlemini al. Progesteron takviyesi yapmasi icap edebilir. Gebelik yok ise de vesveseden kurtulursun fena mi :34:

uzulme sıkma canını ınsallah rabbımın ıznıyle hıc bısey olmıycak bebısın sanasımsıkı tunuyodur oyuzden kasıklarında agrı oluyodur duvalarım senınle canım

pazartesi olsun artık.. bileyim bende göreyimde belirsizlikten kurtulayım..inşallah dediğin gibidir kuzum...

sizi çok boşladım kızlar ama geldimm :)) hamiş haberlerimiz var tüm sayfaları okuyamadım ama öncelikle çileğim tebrik ederim çokkk sevindim içini ferah tut Rabbim tamamına erdirsin inşallahh bulutefe pko çok kafanı karıştırmış canım inan okadar korkmn gereken bişey değil kadınların 100 de 80 i bu teşhis konuyor benkde bunlardan biriydim ve normal doğum sonrası kurtuldum bu rahatsızlıktan doğum sonrası kurtuldum ki bu mümkünmüş.Rabbim tez zamanda nasip etsin ve doğumda da bu hastalıktan kurtarsın inşallah ben bu örneklereden biriyim 6 sene dk hapı kullandım doktorlar kısır muamelesi yaptı ama ben hapı 1 gün içmeyip gebelik düşünmediğim bi anda gebe kaldım. kızlar duadan daha üstün hiçbir tedavi yok emin olun Rabbinize sığını çünkü tek hakikat ve baki olan o

hoşgeldin bafım.. teşekkür ederim canım... beklemedeyiz bakalım ptesi günü keseyi görecekler mi çok merak ediyorum...inşallah görürüz..

bugün bacaklarım titriyor nedendir bilmiyorum.. doktorumada ulaşamadım.. umarım bir sıkıntı yoktur.. kızçeler bişi sorucam acı biber yemeyi yada acı yemeyi gebelikte yasaklıyorlarmı.. kuzenime gebeyken yeme demişler.. bilemedim... ki ben acı hastasıyımdır..

Son düzenleme:

bacım anlıyorum sıkıntını....bende iki kere düşürdüm..benim batın üstünden 15 gün geçti. hala endişeliyim..şimdiki gebeliğimde 9 mayısta 206,7 idi 4gün sonra sonra 1000 üstü çıktı...enson çarşamba günü 2406 çıktı birdaha yaptırmadım.. ptesi belki doktor yapar.. inşallah sende hamişsindir... endişe etme dedi doktor bana stres zarar verir dedi.. biranönce bence yaptır kan testi önleminide önceden almış olursun eğer hamişsen............ değilsende canım ona göre davranırsın..
inşallah hamişsindir.. ve sık sıkı tutunur bebişlerimiz bize..

kızlar benim karnımın alt kısmı çok şişti adet olmaya yakın şişer ya onun gibi ama daha 9 gün var görenler hamilemisin diye soruyor bu ay kaç kişi sordu sinir bozucu :19: dün dişçiye gittim gömülü yirmiliğim var onu alacaktı doktor tam iğneyi yapıyordu antibiyotik kullanacaksın dedi ben bi anda kullanamam dedim neden gebelik mi var dedi olabilir dedim ozaman alamam dedi ya varsa riske atamazdım bi anda annelik damarım kabardı:1:galiba belli olsun öyle gidicem artık

kızlar benim karnımın alt kısmı çok şişti adet olmaya yakın şişer ya onun gibi ama daha 9 gün var görenler hamilemisin diye soruyor bu ay kaç kişi sordu sinir bozucu :19: dün dişçiye gittim gömülü yirmiliğim var onu alacaktı doktor tam iğneyi yapıyordu antibiyotik kullanacaksın dedi ben bi anda kullanamam dedim neden gebelik mi var dedi olabilir dedim ozaman alamam dedi ya varsa riske atamazdım bi anda annelik damarım kabardı:1:galiba belli olsun öyle gidicem artık

:) kıyamam sana inşallah..hamişsindir :) :1:

Arkadalarım adet olanlar için üzüldüm :( önümüzdeki aylarda inşallah bebek gelcek:49:

Şu sıralar yani daha bugun çalışmalara start verdik.Hayırlısı inşallah.Adetlerim düzensiz yani 35 günde bir olduğu için yumurtlama günümü bilemiyorum o yuzden adetin 12.gününden itibaren gün aşırımı girmem gerek ilişkiye.Bir de ne kadar süre bekliyorsunuz ve nasıl ilişkiden sonra :1:

S..a Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasib eder.....................Çok uzaklarda bir hayal mi acaba ? ? ?:49::49::49::49::49::49:

Arkadalarım adet olanlar için üzüldüm :( önümüzdeki aylarda inşallah bebek gelcek:49:

Şu sıralar yani daha bugun çalışmalara start verdik.Hayırlısı inşallah.Adetlerim düzensiz yani 35 günde bir olduğu için yumurtlama günümü bilemiyorum o yuzden adetin 12.gününden itibaren gün aşırımı girmem gerek ilişkiye.Bir de ne kadar süre bekliyorsunuz ve nasıl ilişkiden sonra :1:
canım ben de senin gibiyim 35 günde bir ama malesef doğum kontrol hapını kullandım onu bıraktığımdan beri 38-39 hatta 40 günde bir olmaya başladı doktora gittim ama sorun görünmedi.Ben de o yüzden adetimin 14.gününden sonra gün aşırı denedim bu ay taa beklenen adetime kadar adet günüm yarın aslında bugün 37.günüm yine kaydı düzenim.ovulasyon sonrası dönem en az 12 gün en fazla 16 gün olabilirmiş canım bu mantıkla da bizim muhtemel günlerimiz (35-16) 19.gün ile (35-12) 23. gün aralığında bi yerlerde.Ama garantiye almak için 28.güne kadar devam derim ben bakalım hayırlısı beklemedeyim bu ay

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca bu evde yapılan idrar testleri kafamı karıştırdı benim ya kimyasal gebelik yaşadığım mart ayında kandaki hcg değerim 15 lerdeyken idrar testinde görünüyordu sıradan bir testti hem de, ama yazılanlara bakıyorum aşırı silik çıkanlar gidip tahlil yapıyor 170ler de falan çıkıyor sonuçlar,ı kullandığımız testlerin de çoğunlukla aynı olduğunu farkettim bu nasıl açıklanabilir çok merak ediyorum

Ayrıca bu evde yapılan idrar testleri kafamı karıştırdı benim ya kimyasal gebelik yaşadığım mart ayında kandaki hcg değerim 15 lerdeyken idrar testinde görünüyordu sıradan bir testti hem de, ama yazılanlara bakıyorum aşırı silik çıkanlar gidip tahlil yapıyor 170ler de falan çıkıyor sonuçlar,ı kullandığımız testlerin de çoğunlukla aynı olduğunu farkettim bu nasıl açıklanabilir çok merak ediyorum

Alla alla 15 olan bir değeri nasıl olur da o kadar gösterebilir ki?

valla aynen öyleydi canım aklım karıştı o yüzden.Mart ayında 8 gün geciktim sonra adet oldum 8 günlük süreç içinde 3 farklı marka test yaptım miratech çok aşırı silik babytime diye bşey varla yok arası son olarakta pyroclinic marka yaptım normal orta tonda ikinci çizgiyi gördüm aynı gün gittim kan verdim 15 küsürdü.Ama ozamanlar kan değerlerinden haberim yoktu tabi ne zaman belli olur bilmiyordum doktor değer düşük geç döllenme ya da kimyasal deyince beklemeye başladım 43.gün regl oldum.Şimdi işin içine girince 15 olan değerim nasıl testte göründü aklım almıyor

Back