oyyy maşallahh allah sağlıkla kucagınada almayı nasıp eder inşallah canım:)
kızçeler kan testim sonucu 206,7 çıktı. dua edin lütfen benim için....
arkadslar merhaba benım batım 6 mayıstı ancak 5 gun gecıkmeyle bugun oldum. son 4-5 aydır sureklı gecıkmeler oluyor. gecen ay doktora gıttım ultrasonda sıkıntı yok hersey yolunda dedı .adetın 3.gunu tahlıl ıstedı yaptırdım ancak sonuclarını gosteremedım. acaba bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı? 11. ayımda hüsranla sonuclandı...
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 E2 ( ESTRADİOL ) 37.55 pg/mL 11 - 165
2 FSH 4.7 mIU/mL 2,5 - 10,2
3 PROLAKTİN 19.67 -
çileksurat inan sen evde test yaptığını söylediğinden beri dua ediyorum sana çok sevindim inşallah bu sefer her şey yolunda gider hcg nin 2ye katlandı haberlerini bekliyorum heyecanla
sevgili anneler ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnn
canım bak aysede benim gibi okumus bende adet bitiminden 7 gün sonra baslanmalı diye okumusdum...ama sende 2 gün yazdın sende öylemi okumusdun...hangisi dogruki???
çilkeksurat canım ınsallah degerın dahada yukselcek sıtres yapma uzulmemeye calıs ınsallah bır sorun cıkmaz rabbımın ıznıyle duvalarım senınle
kızlar ya ben bazı doktorları anlamıyorum gpersembe gecesı annemlere gıttım cuma gunu doktora sabah erkenden gıttıkozel bıde neyse bursuru sıra var 4 kısı bırrden alıyo muyaneye ıcerı cagrıldık oturduk karsına yanında bı kız oturuyo ılacları felanda ona yazdırı nasıl doktor masası saırdım neyse bız beklıyıoz karsında cay ıcıyo bıseyler yıyo bıze dıyo bılmem kac dolar kacpara eder 3 katlı yazlıgına temızlıkcı arıyomus ardkadası gurcu bı bayan bulmus vs vs neyse bırı catal masasına uzandırdı benı sedyeye uzandırıdı vajınadan muyane edıyo benı ama aynıanda tlf arkadasıyla konusuyo bu muyane boyunca surdu neyse muyane bıttı gene oturdum beklıyorum dedı her ıkı overdedepıko var yanındakı kıza dedı ıste hormon testını yaz bunları yaptır adetın ıkıncı gunu dedı ama odada ıkı uc kısı oldugu ıcın herkeze bısey soyluyo bende tam cıkıcam gıcık oldum dedmkı bu hormon testlerının yapılması ıcın sabah ac karınlı olmak sabbah 10 kadar yapılması lazım heralde dedım dımı dedı aynen bende oyönde dusunuyorum kesınlıkle oyle yapılması lazım dedı yanı sormasam bılmesem cıkıp gıtcam onume gelen bı satte yaptırcam ne garıp ınsanlar varya valla bılla
teşekkür ederim bulutuma yüreğine sağlık...
ne biçim doktor o öyle insanın özeli olur ya.. değiştirme şansın varsa değiştir bulutum.. adama bak sen sanki karşısındaki insan değilde makine...
a
ya canlarım bişey sorsam 30 günde bir regl olurum ben ve 14. ve 15. gün birliktelik oldu yani dün 15.günümdü bugünde yattığımız yatağın bazasını kaldırdım ama sanki rahim bölgem cız etti sanki acep bişey olurmu yaaaaa
ben ilk bebeğimi 29 haftalıkken ölü doğum yaptım 4 ay önce kan pıhtılaşması çıktı hsg sonrasıda rahmim kalp şeklinde buda düşük erken doğum ve tekrar kayıplara sebep olabilirmiş inşallah rabbim bi daha yaşatmaz sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah böyle işte canım biraz üzüldüm ama inanıyorum bu kez Allahım kucağımı boş bırakmaz inşallah
kızlar benim yumurtlamaya başladım, bunu uzayan akıntımdan anlıyorum, doktor pazartesi günü bir daha gel, dışarı atmış mı bakalım demişti, ve siz de bu dışarı atmanın ne demek olduğunu açıklamıştınız ya bana, ben pazartesi doktora gitmesem olmaz mı yaaaa, olan oldu, biten bitti zaten, randevu saati de benim işe hazırlanıp gitme saaatime denk geliyor, gitmesem bir şey olmaz dimi?
slm kızlar benim 8 günüm ama sanki belirtilerim başladı keyifsizimde biraz nedense.. hava da kötüüüüüüüüüü
kullanma pufum 5 günde bırak.. kaçırma yumurtlama tarihini.. geçer geçiyodurda...
bende tık yok bugün 14.günümnerde bu yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?