kızçeler kan testim sonucu 206,7 çıktı. dua edin lütfen benim için....
canım hayırlı olsun inşaallah sağlıkla al kucağınaa adet gecikincre mi yaptın benim 1 hafta var kanda belli olur mu yaa şimdiden
cnm benim arkadaşımın adet geçtikten sonra kanda belli oldu. o kişiye göre değişir. şimdiden yaptırıp kendini üzüntüye boğma. hamiş bile olsan çıkmayabilir mazallah
arkadslar merhaba benım batım 6 mayıstı ancak 5 gun gecıkmeyle bugun oldum. son 4-5 aydır sureklı gecıkmeler oluyor. gecen ay doktora gıttım ultrasonda sıkıntı yok hersey yolunda dedı .adetın 3.gunu tahlıl ıstedı yaptırdım ancak sonuclarını gosteremedım. acaba bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı? 11. ayımda hüsranla sonuclandı...
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 E2 ( ESTRADİOL ) 37.55 pg/mL 11 - 165
2 FSH 4.7 mIU/mL 2,5 - 10,2
3 PROLAKTİN 19.67 -
kızlar ya ben bazı doktorları anlamıyorum gpersembe gecesı annemlere gıttım cuma gunu doktora sabah erkenden gıttıkozel bıde neyse bursuru sıra var 4 kısı bırrden alıyo muyaneye ıcerı cagrıldık oturduk karsına yanında bı kız oturuyo ılacları felanda ona yazdırı nasıl doktor masası saırdım neyse bız beklıyıoz karsında cay ıcıyo bıseyler yıyo bıze dıyo bılmem kac dolar kacpara eder 3 katlı yazlıgına temızlıkcı arıyomus ardkadası gurcu bı bayan bulmus vs vs neyse bırı catal masasına uzandırdı benı sedyeye uzandırıdı vajınadan muyane edıyo benı ama aynıanda tlf arkadasıyla konusuyo bu muyane boyunca surdu neyse muyane bıttı gene oturdum beklıyorum dedı her ıkı overdedepıko var yanındakı kıza dedı ıste hormon testını yaz bunları yaptır adetın ıkıncı gunu dedı ama odada ıkı uc kısı oldugu ıcın herkeze bısey soyluyo bende tam cıkıcam gıcık oldum dedmkı bu hormon testlerının yapılması ıcın sabah ac karınlı olmak sabbah 10 kadar yapılması lazım heralde dedım dımı dedı aynen bende oyönde dusunuyorum kesınlıkle oyle yapılması lazım dedı yanı sormasam bılmesem cıkıp gıtcam onume gelen bı satte yaptırcam ne garıp ınsanlar varya valla bılla
arkadslar merhaba benım batım 6 mayıstı ancak 5 gun gecıkmeyle bugun oldum. son 4-5 aydır sureklı gecıkmeler oluyor. gecen ay doktora gıttım ultrasonda sıkıntı yok hersey yolunda dedı .adetın 3.gunu tahlıl ıstedı yaptırdım ancak sonuclarını gosteremedım. acaba bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı? 11. ayımda hüsranla sonuclandı...
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 E2 ( ESTRADİOL ) 37.55 pg/mL 11 - 165
2 FSH 4.7 mIU/mL 2,5 - 10,2
3 PROLAKTİN 19.67 -
ayyy sinir oldum doktora. kesin başkasına git ne öyle mülakat yapar gibi sıralamış sizi
evet çileğim ya öyle yapcam. ztn adamı daha fazla tutamıcam. yavrum kıvranıooo. enfeksiyon yüzünden ilişki yok demişti doktor, 23 nisandan beri tık yok
cnm Allah sabrını versin inşallah. Umarım hiç sıkıntısız hamiş kalır ve kucağına alırsın bebişini. Anneler gününde duy yarabbimmm sesimiziiii
cnmmmm inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak. Anneler gününde en büyük mutluluğu yaşatsın Allahım sana:26:
bu arada puf böreği ben de lh değeri fsh den fazlaysa pko olabilir diye duymuştum ama benim de adetimin 4.günü yapılan tahlilede fsh 7, Lh 8 çıktı ama ultrasonda doktor öyle birşey görmedi ve pko olmadığını söyledi.Yani her lh yüksekliğinde pko var demek değilmiş
aynen bende cok sınır oldum bu ay eskı doktoruma gıdıcam yıne bat olunca hormon testlerını yaptırcam sonuctan korktugum ıcın yaptıramıyodum ama bıran once ıyı veya kotu hormonları ogrenmem lazım buarada kızlar adetlerım cok azaldı toplasam burgun oluyorum menopazdaolabılır hayırlısı artık allah ısteyen herkeze evlat nasıpetsın ınsallah annelerın ve bız anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun
canım 2 gundur yoktum evde doktora felan gıttımm valla bende anlamadım bı kac yazısında mesajında adet bıtımının ıkıncı gunu yazıyor bazısındada 7. gun yazıyor benımde kafam karıstı anlamadım yanı hangısı dogru
çileğimmmm test yaptırcaksın dimi bugün tekrar?
kız bu yaşta ne menepozu. erken menepoz bile senin yaşında olmaz. sende pko var diyedir o
evet pufum bugün izinliyim.. sabah kalktım hemen gittim yaptırdım eve geldim..çamaşır vs başladı yine izin günü temizlik günü şeklinde
( akşama doğru sonuçları alırım sanırım... hemen bilgi veririm.. bugün 900 civarı olması lazım.. perşembe 206.7 idi şimdi 4 katı olması lazım..allahım ne olur bu sefer bana bağışla...
evet pufum bugün izinliyim.. sabah kalktım hemen gittim yaptırdım eve geldim..çamaşır vs başladı yine izin günü temizlik günü şeklinde
( akşama doğru sonuçları alırım sanırım... hemen bilgi veririm.. bugün 900 civarı olması lazım.. perşembe 206.7 idi şimdi 4 katı olması lazım..allahım ne olur bu sefer bana bağışla...
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
günaydın canım..vallaha bilmiyorumkiben galiba adetim bittikden 7 gün sonra baslicam..ama tek korkum bebek tutarsa bisey olur diye ama denemeliyim cünkü bende kist de var sogan kürü onada cok iyi geliyormus diye denicem...bu arada gittigin doktordan memnun kalmamıssın...canım zaten gitmicem birdaha ona yazmıssın evet bencede gitme hemde özel doktor diyorsun muhane icin ne kadar ödedin o doktora ?? senin yasın kacdı canım menapoz felan bisilerden bahsetmissinde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?