Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

herseyın hayırlısı canım uzulme ıstersen kıstın ıcın gecmedıyse reglın bıtınce sogan kurunu uygula

yarın doktor kontrolüm var, yumurta gelişimine bakcak, çok heyacanlıyım, inşallah bir sorun kalmamıştır, bir de benim şu iğrenç foşur foşur akıntım bugün nerdeyse bitti denecek kadar azdı? neden acaba? fitiliin bir tanesi bitti, bugün kullanmadım, diğerini hala kullanıyorum ama, acaba o pis iğrenç foşur foşur akıntıyı biten diğer fitil mi yapıyordu, yoksa mikroplarım bittiğinden mi oldu analamadım, fikri olan var mı kızlar?

aynen öyle canım, yaşantımız birbirine çok benziyor gerçekten, benim maaşta direk ev kredisine gidiyor, bir yandan birikim yapmak zorundayız, bazı zorunlu masraflarımız var, o nedenle ücretsiz izin benim için hayal ben de isterdim bebeğimi istediğim an doğurmak, ve en azından yürüyene kadar büyütebilmek, ama günümüz şartlarında benim için bu mümkün görünmüyor

krabbim uygun zamanda gönderecektir muhakkak, geçmiş olsun diyelim, ama üzülmeyelim, nasıl olsa o bebiş buraya gelecek :)

ateş ölçümündeki sabitlikten dolayı çok heyecanlanmıştımbu ay senin için puf böreği ,ama belki de adet değildir gelen lekeler ,yerleşme kanaması alan olamaz mı ? yine de bir test yapsan önlem almış olmaz mısın canım ya ne olur ne olmaz bence

günaydın canlarımmmmmmm
kızlar neden batıyo benim bu kasıklarım bi sağ bi sol inşallah kötü bişey çıkmaz ya bebeğede yormak istemiyorum daha 8 gün var bata böle seğriyo sanki

herseyın hayırlısı canım uzulme ıstersen kıstın ıcın gecmedıyse reglın bıtınce sogan kurunu uygula

canım bu ay sogan kürü yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım tek bildigim 15 gün sabah kahvaltıdan önce aksamda yemekden önce ılık kaynamıs bir bucuk su bardagı suyu iceceksin dogrumu ?? ama ne zaman baslamalıyım ??? adet bitincemi ??? bir yerde okumusdum adet bittikden 7 gün sonra baslanırmıs ?? dogrumu ???

Pufböregi sanırım sen gecenlerde birisine tarif etmisdin ates ölcerken neye dikkat edinmesi gerek diye hatırladıgıma göre sabah wc kalkıp ilk idrardan sonra ölcülecek demissim...ben dün okudum googlede cok arastırdım ve sonuc olarak sabah kalkmadan uyanır uyanmaz kalkmadan atesin ölcülcekmis vajinal olabilir oral olabilir rektal olabilir sen galiba kulagında ölcmüsdün degilmi??? ama sonrada hatanın farkında vardın ve oral denicem demisdin bu ay deme ?? yani oral derken dil altı agızda yani...ölcmeye basladıgın an nerden basladınsa her sabah aynı yerden ölcmelisin degistirmemelisin ve olursa hep aynı saatte ölmekde daha iyi hep aynı saatlerde uyanıyorsan calısıyorsan ve her sabah aynı saatte uyanıyorsan tam sana uygun ozaman...ve hastalık stress 6 saatten az uyuma gibi seyler de varsa bunları hep not alcakmıssın sonucta stress az uzumak hastalık felan atesin cıkmasına sebeb olabilir...benim okudugum sayfada baya baya bilgi vardı ve sen geldin aklıma...aslında bende bu ay deneyim dedim icimden sonra hayır daha cok stress yaparım dedim bir iki ay böyle denicem sansa bırakcam...bakdım olmadı ozaman bende ovulasyon tesı denicem...

inşallah canımmm mayıs ayı sana uğurlu gelir hazirandada haberini alırız...hoşbuldum canım... 15 gündür izindeydim gelemedim giremedim.. iş geldiğim gibi size bakayım dedim.. inşallah güzel haberleri alırım dedim..ama alıcaz daha dimi...

ben biliyorsunuz 7 nisanda kimyasal gebelik yaşamıştım.. sat :01 mart kimyasal gebelikten dolayı ara kanama :7 nisan bat : bilinmiyor...

bugün test yaptım sabah kontrol çizgisindeki kırmızı çizgi haricinde kıpkırmızı değil ama pembe soluk bir çizgi daha var.. aslında çokta soluk değil ama..

öyle işte...

kızlarr 10 gün kaldı benim de geçmiyo zamannn

evet hiç geçmiyor........ hele ki batı bilmezken....

aynen.. benimde kredimm var her ay oraya ödüyorum kredi kartı aynen devam.. biryandan bebek çalışmaları..allah yardımcımız olsun.. ekim gibi kredi bitecek allahtanda ..bilmiyorum.. bebek kısmetiyle gelirmiş :) önce sağlığımız..

günaydın canlarımmmmmmm
kızlar neden batıyo benim bu kasıklarım bi sağ bi sol inşallah kötü bişey çıkmaz ya bebeğede yormak istemiyorum daha 8 gün var bata böle seğriyo sanki

hayırlı haberler olur inşallah kayracımmm

kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?

ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum?

pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26::26:

cnmcm yumurtan önce büyüyüp gelişecek ki çatlasın içeriye spoşları alsın. büyüdüğünü görmüş bu çok iyi. demek ki doktorun dediği tarihlerde çatlıcak. şu an 12. günündesin. o 13 ve 14. gün gir demiş. bişi kaçırmadın işte. o günler ilişki olsun. hatta içimde kalmasın diosan 14. gün de olsun :)

sonra da pzt bakcak,yumurtan çatlayıp fallop tüpünden ilerlemeye başlıyor ya, ona bakcak.

23 nisandada doktorum dedi bana sol yumurtalığında 18 mm lik yumurta var 2-3 güne düşer .. ilişkiye girebilirsin dedi...:)

cnm sağ ol bilgiler için. bende dün çok araştırdım ettim. forumdakilere sordum fln. ben doğru yapmışım. yani şöyle vaginal ölçüm en doğrusuymuş.
ben aybüke arkadaşımız kulaktan olur mu demişti ona dedim olur neyle başlarsa öle diye. ben vajinal ölçüm yapıyorum. fertilityfriend diye bir web sitesi var. orda ateşini ve bazı bilgileri yazıp (nerden ölçüm yaptığın, vajinal akıntın, adet günün vs...) çizelge oluşturuyorsun.o net belirlio günlerini. benim vajinal öçüm diye normal değerlere göre yüksekmiş. ama mesela bugün 36,9 a düştü. artık adet olacağım belli. gerçi hala kahve akıntı halindeyim ama geliyor hissediyorum.
bana annemde anlatmıştı. o bir ayda belli olmaz. herkesin ateş seviyeleri döngüsü farklıdır. 3 ay ölççeksinki tam belli olsun ne zmn ne olduğun diye. (annem hemşire :) )
ama onun zamanında ovulasyon testleri yokmuş. şimdi var. süper kolaylık. ben ayrıca onla da ölçüm yapıcam.

Son düzenleme:

cnmcm inşallah hamişsindir. inşallah sağlıkla büyür bu sefer. ama önce bekle. biliyorum bekle demek zor ama bekle. birkaç gün sonra tekrar idrar testi yap. çizgi bu sefer daha belirginse kan testini yaptır. bu sefer kan testinde b-hcg yüksek çıkarda hamiş derlerse, ondan birkaç gün sonra da tekrar kan testi yaptır. eğer değer yükselmişse çok çok, o zmn kimyasal olmadığına emin olursun. çünkü o değer hamişsen her gün katlanarak artarmış. kimyasalsa düşermiş gün geçtikçe. sen sağlama al. sevincin daim olsun cnm arkadaşım

pufum böreğim..bilmiyorum bu sefer ne olacak.. nisanda düşük yapıp hemen gebe kalınabilir mi ki doktor deneyin dedi.. hadi 23 nisanda doktor öyle dedi diye denedik. peki hamile olabilirmiyim.. 3 gün önce yine yaptım ondada iki çizgi vardı ..... dün yaptım dün yaptığım 3 testte geçersizdi hiç çizgi çıkmadı.... sabah yaptım yine iki çizgi.. allah bu sefer hamişsem eğer hayırlısıyla kucağıma almak nasip eder umarım.. ben hemen doktora mı gitsem diyorum yaşadığım bu iki düşükten sonra.

ben hemen arka taraftaki semt poliklinikliğine gidip kan testi yaptırayım..:) çok sabırsızım dimi.. ama eğer öyleysem bu sefer tedbirli olayım diyorum..

yaptır tatlım kan testini. madem bi kaç kez yaptın idrarı. sonra da git bakalım doktora. ama o da emin olabilmek için sana 3-4 gün sonra tekrar kan testi yaptır dicek. ultrasonda çıkmıyor çünkü hemen gebelik kesesi. b-hcg artmış mı ona bakcak tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…