Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

korkma cnm bnm. bu sefer sağlıkla gelcek bebiş inşallahhh

cnmcm hoşgeldin. ilk sayfadaki liste forumdaki düzeltme probleminden dolayı güncellenemio. ben sayfa aralarına abuk şekilde olan bi liste koyarak güncelleme yapıyorum maalesef.

sen yine de gelişmeleri haber ver. ona göre düzeltiriz

mrb kızlar dün kanamam geçmediğinden dr a gittim 10 gün süren ve hala devam eden kanamamın nedenini araştırdı dr. ultrasonda kist çıkmadı. testler yapıldı ve sonuç 2 haftalık hamileymişim ve düşük olmuş.. çok üzgünüm perişan olduk... daha önce gelseydin kurtarabilirdik dedi. şuan olmaz artık dedi. çok kötüyüm.. cumaya kadar vücut atmazsa kürtaj olucam atarsa kürtaja gerek kalmıcakmış. ne olur dua edin bana kızlar...

cnm bnm yaaaa :26:

çok çok çokkkk geçmiş olsun. Allahtan hayırlısını diliyorum tatlım senin için. En kısa zamanda iyileşirsin umarım. Kürtaja gerek kalmadan temizlenir gider.
Bundan sonra böyle bir şey yaşamazsın umarım ama olur da anormal bir şey görürsen hmn doktora gidiosun oldu mu?

kendine çok iyi bak cnm bnm

çok geçmiş olsun ama korkma ben iki kere yaşadım.. kürtaja gerek kalmaması iyi olur.. benim ikisindede 6-7 haftalıkken düştü.. geçmiş olsun üzülme sakınnn.. hiç korunmadan devam edin.. doktorum bana bekle falan demedi..

geçmiş olsun canım allah sabır versın yardımcın olsun ınşallah kürtaja gerek kalmadan duser

selam herkese.. uzun bir aradan sonra ben yine geldim.yeni topic burdaymış.. pufumun ayakizlerini takip ettim :)

herkes iyidir inşallahh....maşallah hamişlerimize.. inşallah bu ayın sonunda dahada çok çoğalır.. pufum izmir işe yaradımı ki.. ne zaman test yapacaksın..

pufboregi canım son durum ney bugun ayın 8 ınsallah mujdelı haberını alırız amınn

kızçeler bişi sorucam...
biliyosunuz 7nisanda ben ikinci defa kimyasal gebelik yaşadım... doktora gittim tiroitten hormonlara kadar smear testine kadar hepsini yaptı ve hiçbirinden kötü bir sonuç çıkmadı.. kan testlerimde aynı şekilde sorun çıkmadı.. doktor bu iş yazı tura işi dedi.. sağlıklı meni ile sağlıklı yumurtanın birleşimi olursa olur dedi.. rahmimden yumurtalıklarımı böbreklerden ciğerlere kadar..baktı hepsine.. hani kist falan hiçbirşey çıkmadı hatta 23 nisanda gittim dedi sol yumurtalığında dedi yumurta oluşumu var dedi 2-3 gün içinde düşer dedi.. ilişkiye girebilirsiniz dedi..

ben en son 1 martta regl oldum sonra 7 nisanda kimyasal gebelik yaşadım. ve hala regl olmadım dün bugün 3 kere test yaptım ve test geçersiz çıktı üçüde.. . yani bu neden olabilir .. birinde yarısı pembe oldu çizgi falan çıkmadı. diğer ikisindede bomboş ve beyazdı..

ama neden ki nettede doğru düzgün bir açıklama bulamadım..

öpüyorum hepinizi..

belkı testler bozuktur bembeyaz olması testın bozuk olduguna işaret olabılır canım kantestı yaptırsan belkı bebıs vardır

belkı testler bozuktur bembeyaz olması testın bozuk olduguna işaret olabılır canım kantestı yaptırsan belkı bebıs vardır

Bulutum.. eczaneye gittim sordum.. test mi bozuk dedim "hayır geçersiz test" dedi.. alla alla sinir olduum kadına.. doğru yeremi damlattınız dedi.. bende ilk defa yapmıyorum dedim.. aman bilmiyorum artık bekleyim biraz daha... iki defa kimyasal gebelikten sonra insan garip oluyor test falan.. çekiniyorum yine aynı şeyler mi diye..

geçmişolsun canım bı sure daha bekle sonra tekrar yaparsın ınsallah hayırlısıyla saglıklı gebelık olur bebıyını saglıkla kucagına alırsın ınsallah amınn

korkma cnm bnm. bu sefer sağlıkla gelcek bebiş inşallahhh

inş. hayatım bu sefer daha rahatım. inan çıkıyo aklımdam unutuyorum mesela dün alt komşumla ramazanın yaza gelişini zor olucanı konuşuyorduk kadın diyorki sen bu sene tutamazsın kadına nedenki diyorum?

KAYBETME KORKUSU YÜZÜNDEN ALIŞMAK İSTEMİYORUM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN NE DİYİM

cnm öncelikle hoşgeldin :)

testte hiç çizgi çıkmıyorsa sorunlu olduğu anlamına gelio. yani test bozuk.sen boşver eczacıyı. başka yerden al bence, farklı bi markadan.

bir web sitesinde şöyle yazıo "Testin bozuk ya da son kullanım tarihinin geçmiş olması da bir diğer etkendir."

Son düzenleme:
kızlar benim kahve akıntılar geldi yine. maalesef bu ay da olmadı. ztn az çalışma yapabilmiştik, ümitli değildim ama ateş yüksek olunca bi ümit demiştim. napalım kısmet diilmiş. önümüzdeki maçlara bakalım :)

üzülme canım benım dedıgın gıbı kısmet onumuzdekı maçlara bakcaz

Canım üzülme inş. bir daha ki ay hamile kalırsın... Benimde 4 - 5 günüm kaldı ama hiç bir blirtim filan yok bakalım ne olacak....

Canım üzülme inş. bir daha ki ay hamile kalırsın... Benimde 4 - 5 günüm kaldı ama hiç bir blirtim filan yok bakalım ne olacak....

ateşi dil atından ölçmem gerekiomuş. o yüzden yanlış yorumlamışım. bu ay öyle yapcam bakalım kısmet.

bundan sonra salıyorum. bu ay ovulasyon testi bile yapmıcam amaaaaan. olmazsa da haziranda olur. hatta daha güzel olur. balık burcu doğar bebişim babası gibiiiiii. çok severim balıklarııııııı. en yakın arkadaşım da balık

puf böreği hayırlısı olsun üzülme,ben de 4 mayısta adet oldum hala sürüyor. Eski adet döngüme göre bat 5 haziran inş haziranda hamile kalırız. Ben de akışına bıraktım hiç birşeyi takip etmeyeceğim artık ne zaman olursa beni de listeye eklersin bu 3. deneme

arkadaslar bende tamamen ümidimi kesdim nisanda olsaydı cok iyi olcakdı annesi gibi ocakda dünyaya gelcekdi ve kova burcu olcakdı nasip degilmis...İNSALLAH hazıranda tüm istiyenlere nasip olur...benim daha 6 gün var adetimin gelmesine ama tüm adet belirtileri basladı...hatta ve hatta bende kist vardı adetle bir akar gider demisdi doktor sanmıyorum yerinde duruyo ve eminim daha cok büyüdü cünkü karnım karnımın altı cok agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…