sanada çok geçmiş olsun hayatım rabbim bir daha yaşatmasın inş.23 ocakta kürtaj oldum 27 ocakta adetim başladı 11 gün sürdü sonra araya 2 ay girdi 27 martta adet oldum bende pko var adetlerim çok düzensiz o arada korunduk 27 mart son adetim itibari ile korunmayı bıraktık ve çok şükür şimdi işin aslı halen doktora gitmedim ben evde test yaptım tam 27 nisanda eşimin doğum gününde orda çift çizgiyi görünce 30 nisanda kan tahlili yaptırdım sonuç 812ydi bir dahada yaptırmadım ısrarla gitmiyorum doktora erteliyorum gittiğim zaman hem keseyi hem kalp atışını görmek istiyorum.aslında çoookk korkuyorum ya yine kötü birşey olursa diye geçen sefer 8 haftalık kalp atımı duyulmadığından alınmıştı daha öncekindede keseciğimiz bile görünemeden vedalaşmıştık bu kadar kötü geçmiş olunca korku oluyo çoook
selam arkadaslar benide eklerseniz sevinirim...sat 16 nisan bat 14 mayıs...gerci bu aydan ümitli degilimadet sancılarım bugünden basladı ayrıca 2 gün önce sivilcemde cıkdı yüzümde yani adet belirtileri basladı saglık olsun İNSALLAH önümüzdeki ay ugurlu gelir tüm anne baba olmak istiyenlere....simdilik böyle eklerseniz sevinirim daha sonra tekrar yazarım bat :)
mrb kızlar dün kanamam geçmediğinden dr a gittim 10 gün süren ve hala devam eden kanamamın nedenini araştırdı dr. ultrasonda kist çıkmadı. testler yapıldı ve sonuç 2 haftalık hamileymişim ve düşük olmuş.. çok üzgünüm perişan olduk...daha önce gelseydin kurtarabilirdik dedi. şuan olmaz artık dedi. çok kötüyüm.. cumaya kadar vücut atmazsa kürtaj olucam atarsa kürtaja gerek kalmıcakmış. ne olur dua edin bana kızlar...
mrb kızlar dün kanamam geçmediğinden dr a gittim 10 gün süren ve hala devam eden kanamamın nedenini araştırdı dr. ultrasonda kist çıkmadı. testler yapıldı ve sonuç 2 haftalık hamileymişim ve düşük olmuş.. çok üzgünüm perişan olduk...daha önce gelseydin kurtarabilirdik dedi. şuan olmaz artık dedi. çok kötüyüm.. cumaya kadar vücut atmazsa kürtaj olucam atarsa kürtaja gerek kalmıcakmış. ne olur dua edin bana kızlar...
kızçeler bişi sorucam...
biliyosunuz 7nisanda ben ikinci defa kimyasal gebelik yaşadım... doktora gittim tiroitten hormonlara kadar smear testine kadar hepsini yaptı ve hiçbirinden kötü bir sonuç çıkmadı.. kan testlerimde aynı şekilde sorun çıkmadı.. doktor bu iş yazı tura işi dedi.. sağlıklı meni ile sağlıklı yumurtanın birleşimi olursa olur dedi.. rahmimden yumurtalıklarımı böbreklerden ciğerlere kadar..baktı hepsine.. hani kist falan hiçbirşey çıkmadı hatta 23 nisanda gittim dedi sol yumurtalığında dedi yumurta oluşumu var dedi 2-3 gün içinde düşer dedi.. ilişkiye girebilirsiniz dedi..
ben en son 1 martta regl oldum sonra 7 nisanda kimyasal gebelik yaşadım. ve hala regl olmadım dün bugün 3 kere test yaptım ve test geçersiz çıktı üçüde.. . yani bu neden olabilir .. birinde yarısı pembe oldu çizgi falan çıkmadı. diğer ikisindede bomboş ve beyazdı..
ama neden ki nettede doğru düzgün bir açıklama bulamadım..
öpüyorum hepinizi..
belkı testler bozuktur bembeyaz olması testın bozuk olduguna işaret olabılır canım kantestı yaptırsan belkı bebıs vardır
Bulutum.. eczaneye gittim sordum.. test mi bozuk dedim "hayır geçersiz test" dedi.. alla alla sinir olduum kadına.. doğru yeremi damlattınız dedi.. bende ilk defa yapmıyorum dedim.. aman bilmiyorum artık bekleyim biraz daha... iki defa kimyasal gebelikten sonra insan garip oluyor test falan.. çekiniyorum yine aynı şeyler mi diye..
korkma cnm bnm. bu sefer sağlıkla gelcek bebiş inşallahhh
kızçeler bişi sorucam...
biliyosunuz 7nisanda ben ikinci defa kimyasal gebelik yaşadım... doktora gittim tiroitten hormonlara kadar smear testine kadar hepsini yaptı ve hiçbirinden kötü bir sonuç çıkmadı.. kan testlerimde aynı şekilde sorun çıkmadı.. doktor bu iş yazı tura işi dedi.. sağlıklı meni ile sağlıklı yumurtanın birleşimi olursa olur dedi.. rahmimden yumurtalıklarımı böbreklerden ciğerlere kadar..baktı hepsine.. hani kist falan hiçbirşey çıkmadı hatta 23 nisanda gittim dedi sol yumurtalığında dedi yumurta oluşumu var dedi 2-3 gün içinde düşer dedi.. ilişkiye girebilirsiniz dedi..
ben en son 1 martta regl oldum sonra 7 nisanda kimyasal gebelik yaşadım. ve hala regl olmadım dün bugün 3 kere test yaptım ve test geçersiz çıktı üçüde.. . yani bu neden olabilir .. birinde yarısı pembe oldu çizgi falan çıkmadı. diğer ikisindede bomboş ve beyazdı..
ama neden ki nettede doğru düzgün bir açıklama bulamadım..
öpüyorum hepinizi..
kızlar benim kahve akıntılar geldi yine. maalesef bu ay da olmadı. ztn az çalışma yapabilmiştik, ümitli değildim ama ateş yüksek olunca bi ümit demiştim. napalım kısmet diilmiş. önümüzdeki maçlara bakalım :)
kızlar benim kahve akıntılar geldi yine. maalesef bu ay da olmadı. ztn az çalışma yapabilmiştik, ümitli değildim ama ateş yüksek olunca bi ümit demiştim. napalım kısmet diilmiş. önümüzdeki maçlara bakalım :)
Canım üzülme inş. bir daha ki ay hamile kalırsın... Benimde 4 - 5 günüm kaldı ama hiç bir blirtim filan yok bakalım ne olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?