Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

verdim bakalım öğleden sonra sonuçları alırım..

eskiden böyle değildi.. o gün doktorumda dedi.. artık kan testlerinden takip ediyoruz dedi gebeliği.. kimyasal gebelik ve dış gebelik çok yaygınlaştığı için beta hcg değerlerini kontrol edip önüne geçebiliyoruz gibi birşeyler söyledi... eğer iki günde bir kan testi yaptırıp beta hcg değerini takip ediyorlarmış.. düzgün bir şekilde yükseliyorsa normal hamilelikmiş..

pufum böreğim korkuyorum çokkk.. hamiş olamamaktan değil yine aynı şeyleri yaşamaktan..

Son düzenleme:

cnm bnm korkma, biliyorum çok zor, yaşamayan bilmez bu düş kırıklığını. onca heyecan, onca mutluluk bi anda elinden alınıveriyor. ama zor olan daha da kıymetlendirirmiş her şeyi. bizim de hemen gelmedi bebişler ama gelecek. ve biz onları çok çok sevcez, bizi uğraştırdıkları için kızmıcaz tam tersi bizim kıymetlimiz olcak onlar. En güzel şeyler en zor elde edilenlerdir.

Okuyoruz her gün ne problemler var. Çok şükür ki bizim bi sıkıntımız yok. bi şekilde yoluna girecek her şey. Buna inanıyorum ben.

cnm benimd bugün 12.günüm bugün başlamak lazım ozaman geç kalmayalım

cnm benimd bugün 12.günüm bugün başlamak lazım ozaman geç kalmayalım

geç kalmak yok.. hadi bakalımmm.. allah yardımcın olsunnn..

teşekkür ederim pufum böreğim az kaldı...1saat sonra belli olur sanırım kan testi.... haklısın.. inanmam lazım..yoksa umut olmadan yaşam olmaz..

evet annen cok dogru demis...bende öyle okudum hemen belli olcak bisey degil bir kac ayını alıyormus her ay takip etceksin sonra kendin zamanla anlıyormussun ne zaman yumurtlama dönemin diye...ama sen sankı sabah WC den sonra ölceceksin yazmısdın yoksa yanılıyormuyum ??? onu istersen birdaha arastır uyanınca ölcecekmissin yatakdan kalkmadan ölcecekmissin..ben öyle okudum...ay bu bende ovulasyon testimi alsam offff yok yok beklicem sansımı böyle denicem ya ben ilk gebeligimde hesapsız kitapsız gebe kalmısdım yeni evliydim hemen olmaz diye düsünmüsdüm korunmayım nasıl olsa hemen olmaz allah ne zaman nasip ederse ozaman oldun demisdim ilk ayda gebe kaldım...ama pıhtılasmamdan dolayı kaybettim bebisimi hayırlısı

geçmiş olsun arkadaşım.. umarım ikinci hamileliğinde alırsın meleğini kucağına sağlıkla..

cnm ben uyanınca da ilk idrardan sonra da ölçtüm hep değişmiyor. o yüzden kalkınca hemen wc ye sonra ölçtüm :) ağızdan ölçüm için uyanınca daha doğru ama. vajinal için uyanır uyanmaz yapmıyorum çünkü dereceyi yıkıyorum hep

Üç gündür soğan kürünü araştırıyorum.Faydasını çok duydum,zararını hiç duymadım.Kesin başlayacağım.Yalnız Saraçoğlu'na göre adet bitiminden 7 gün sonra başlanmalı.15 gün ara vermeden devam edilmeli.Ama benim adet döngüm zaten 26 gün olduğu için 5 gün sonra başlayacağım.

kızlar çileksurat tahlile gitti biliyorsunuz ama gittiği klinikte sıkıntı olmuş, sonuçları verememişler. pzt tekrar kan vercek. o zmn hepimize bildircek hayırlısıyla. ztn yeni geçti bat'ı. net çıkar hem.

hepinize öpücüklerrrr

aman kızlar bata dek devam etmeyin soğan kürüne. düşük müşük yapar Allah korusun. ne kdr gün diosa o kdr yapın oldu mu?

kızçeler kusura bakmayın... merakta bıraktım sizi..inşallah güzel haberler veririm size pazartesi veremessemde napalım canımız saolsun dimi.. çok gerginim ama yapacak birşey yok ..

kızçeler kusura bakmayın... merakta bıraktım sizi..inşallah güzel haberler veririm size pazartesi veremessemde napalım canımız saolsun dimi.. çok gerginim ama yapacak birşey yok ..

tabiki tatlım bnm. hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bi gün bi şekilde o bebek göbüşe gelecekkkkkkk :)

çileksuratım hayırlısı olsun ama cıft cızgılerı gordugune gore hayrılısıyla poztıf haberını alıcaz anlasılan umarım yükselişin guzel olur saglıkla bebegını kucagına alırsn budefa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…