yaptır tatlım kan testini. madem bi kaç kez yaptın idrarı. sonra da git bakalım doktora. ama o da emin olabilmek için sana 3-4 gün sonra tekrar kan testi yaptır dicek. ultrasonda çıkmıyor çünkü hemen gebelik kesesi. b-hcg artmış mı ona bakcak tekrardan
verdim bakalım öğleden sonra sonuçları alırım..
eskiden böyle değildi.. o gün doktorumda dedi.. artık kan testlerinden takip ediyoruz dedi gebeliği.. kimyasal gebelik ve dış gebelik çok yaygınlaştığı için beta hcg değerlerini kontrol edip önüne geçebiliyoruz gibi birşeyler söyledi... eğer iki günde bir kan testi yaptırıp beta hcg değerini takip ediyorlarmış.. düzgün bir şekilde yükseliyorsa normal hamilelikmiş..
pufum böreğim korkuyorum çokkk.. hamiş olamamaktan değil yine aynı şeyleri yaşamaktan..
kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?
ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum?
pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26::26:
canım bu ay sogan kürü yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım tek bildigim 15 gün sabah kahvaltıdan önce aksamda yemekden önce ılık kaynamıs bir bucuk su bardagı suyu iceceksin dogrumu ?? ama ne zaman baslamalıyım ??? adet bitincemi ??? bir yerde okumusdum adet bittikden 7 gün sonra baslanırmıs ?? dogrumu ???
ib saracoglu adet bıttımının ıkıncı gunu baslayın dıyo sabah aksam taze hazırlıyosun bı bucuk bardak kılorsuz ıcme suyu kaynatıp su kaynayınca kahvrengı kabuklu sogan varya onun kabugunu soyup 4 boluyosun kaynayan suya koyup agzını kapatıp besdakkada oyle kaynatıyorsun sonra sogumus veya cok ılımıs olmuycak sıcakkken yudum yudum ıcıcen canım
cnm benimd bugün 12.günüm bugün başlamak lazımozaman geç kalmayalım
cnm bnm korkma, biliyorum çok zor, yaşamayan bilmez bu düş kırıklığını. onca heyecan, onca mutluluk bi anda elinden alınıveriyor. ama zor olan daha da kıymetlendirirmiş her şeyi. bizim de hemen gelmedi bebişler ama gelecek. ve biz onları çok çok sevcez, bizi uğraştırdıkları için kızmıcaz tam tersi bizim kıymetlimiz olcak onlar. En güzel şeyler en zor elde edilenlerdir.
Okuyoruz her gün ne problemler var. Çok şükür ki bizim bi sıkıntımız yok. bi şekilde yoluna girecek her şey. Buna inanıyorum ben.
cnm sağ ol bilgiler için. bende dün çok araştırdım ettim. forumdakilere sordum fln. ben doğru yapmışım. yani şöyle vaginal ölçüm en doğrusuymuş.
ben aybüke arkadaşımız kulaktan olur mu demişti ona dedim olur neyle başlarsa öle diye. ben vajinal ölçüm yapıyorum. fertilityfriend diye bir web sitesi var. orda ateşini ve bazı bilgileri yazıp (nerden ölçüm yaptığın, vajinal akıntın, adet günün vs...) çizelge oluşturuyorsun.o net belirlio günlerini. benim vajinal öçüm diye normal değerlere göre yüksekmiş. ama mesela bugün 36,9 a düştü. artık adet olacağım belli. gerçi hala kahve akıntı halindeyim ama geliyor hissediyorum.
bana annemde anlatmıştı. o bir ayda belli olmaz. herkesin ateş seviyeleri döngüsü farklıdır. 3 ay ölççeksinki tam belli olsun ne zmn ne olduğun diye. (annem hemşire :) )
ama onun zamanında ovulasyon testleri yokmuş. şimdi var. süper kolaylık. ben ayrıca onla da ölçüm yapıcam.
canım bu ay sogan kürü yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım tek bildigim 15 gün sabah kahvaltıdan önce aksamda yemekden önce ılık kaynamıs bir bucuk su bardagı suyu iceceksin dogrumu ?? ama ne zaman baslamalıyım ??? adet bitincemi ??? bir yerde okumusdum adet bittikden 7 gün sonra baslanırmıs ?? dogrumu ???
ib saracoglu adet bıttımının ıkıncı gunu baslayın dıyo sabah aksam taze hazırlıyosun bı bucuk bardak kılorsuz ıcme suyu kaynatıp su kaynayınca kahvrengı kabuklu sogan varya onun kabugunu soyup 4 boluyosun kaynayan suya koyup agzını kapatıp besdakkada oyle kaynatıyorsun sonra sogumus veya cok ılımıs olmuycak sıcakkken yudum yudum ıcıcen canım
ayy ozaman bu sefer adetim gelsin bitsin 2 gün baslayım sogan kürüne...İNSALLAH bir faydası olur...peki farzetki gebe kaldım gebelige zararmı bu kur ?? ayrıca yumurtanın catlamasınada engel felan degil deme ??? 2 günü baslasam 15 gün icsem eee tam yumurtlama zamanlarına denk geliyor ya engel olmaz degilmi??? doktora sorsammı ???
evet annen cok dogru demis...bende öyle okudum hemen belli olcak bisey degil bir kac ayını alıyormus her ay takip etceksin sonra kendin zamanla anlıyormussun ne zaman yumurtlama dönemin diye...ama sen sankı sabah WC den sonra ölceceksin yazmısdın yoksa yanılıyormuyum ??? onu istersen birdaha arastır uyanınca ölcecekmissin yatakdan kalkmadan ölcecekmissin..ben öyle okudum...ay bu bende ovulasyon testimi alsam offff yok yok beklicemsansımı böyle denicem ya ben ilk gebeligimde hesapsız kitapsız gebe kalmısdım yeni evliydim hemen olmaz diye düsünmüsdüm korunmayım nasıl olsa hemen olmaz allah ne zaman nasip ederse ozaman oldun demisdim ilk ayda gebe kaldım...ama pıhtılasmamdan dolayı kaybettim bebisimi hayırlısı
ayy ozaman bu sefer adetim gelsin bitsin 2 gün baslayım sogan kürüne...İNSALLAH bir faydası olur...peki farzetki gebe kaldım gebelige zararmı bu kur ?? ayrıca yumurtanın catlamasınada engel felan degil deme ??? 2 günü baslasam 15 gün icsem eee tam yumurtlama zamanlarına denk geliyor ya engel olmaz degilmi??? doktora sorsammı ???
canım ıstersen ıb saracoglunun resmı sıtesıne gır orda bıkac kısı sormus gebe kalınsa zararıdusuk tehlıkesı yok ama hamılelıgı ogrendıgınız andan sonra kulanmayın dıye cvp yazmıs yumurtanın catlamasına felan engel degıl bu kur kıstlere dusuklere ıntplara hormon bozukluklarına ıyı gelıyormus ve ıb saracoglu allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs sankı dıyor dusuk felan yapanlarada bırebırmıs bukur rahmı gebelıge hazırlıyormus bebegın tutunmasına yardımcı oluyormus vs zararı yok faydası cokmus ben pco var 21 gun uyguladım cuma gunu doktora gıdıcam ben bı cok vıdyosunu ızledım ıstersen sende ızle canım doktoruna ıstersen sor ama doktorlar antarnetıf tıbba sıcak bakmıyorlar bız necıyız vs dyolar
evet annen cok dogru demis...bende öyle okudum hemen belli olcak bisey degil bir kac ayını alıyormus her ay takip etceksin sonra kendin zamanla anlıyormussun ne zaman yumurtlama dönemin diye...ama sen sankı sabah WC den sonra ölceceksin yazmısdın yoksa yanılıyormuyum ??? onu istersen birdaha arastır uyanınca ölcecekmissin yatakdan kalkmadan ölcecekmissin..ben öyle okudum...ay bu bende ovulasyon testimi alsam offff yok yok beklicemsansımı böyle denicem ya ben ilk gebeligimde hesapsız kitapsız gebe kalmısdım yeni evliydim hemen olmaz diye düsünmüsdüm korunmayım nasıl olsa hemen olmaz allah ne zaman nasip ederse ozaman oldun demisdim ilk ayda gebe kaldım...ama pıhtılasmamdan dolayı kaybettim bebisimi hayırlısı
canım ıstersen ıb saracoglunun resmı sıtesıne gır orda bıkac kısı sormus gebe kalınsa zararıdusuk tehlıkesı yok ama hamılelıgı ogrendıgınız andan sonra kulanmayın dıye cvp yazmıs yumurtanın catlamasına felan engel degıl bu kur kıstlere dusuklere ıntplara hormon bozukluklarına ıyı gelıyormus ve ıb saracoglu allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs sankı dıyor dusuk felan yapanlarada bırebırmıs bukur rahmı gebelıge hazırlıyormus bebegın tutunmasına yardımcı oluyormus vs zararı yok faydası cokmus ben pco var 21 gun uyguladım cuma gunu doktora gıdıcam ben bı cok vıdyosunu ızledım ıstersen sende ızle canım doktoruna ıstersen sor ama doktorlar antarnetıf tıbba sıcak bakmıyorlar bız necıyız vs dyolar
haklısın doktorlar pek sıcak bakmaz böyle seylere :) tamam ozaman adetim hafta gelir ozaman baslarım İNSALLAH...bende bir bakayım googlede ib saracoglu dedigin ibrahim saracoglu oluyor degilmi ? :) tamam bir arastırayım hemen hemen bir haftam var ama bir cok kez duydum sogan kurunu hepde iyi seyler duydum...bu ay mutlaka baslarım...tskler canım verdigin bilgi icin...
cileksurat cok tsk ederim...aminnnnn İNSALLAH en kısa zamanda ALLAHIM melegimi sag saglim gönderir bana...İNSALLAM tüm istiyenlere nasip eder ALLAH....
canım tahlil sonucu nasılpufummm okudun mu......
pufummm okudun mu......
Üç gündür soğan kürünü araştırıyorum.Faydasını çok duydum,zararını hiç duymadım.Kesin başlayacağım.Yalnız Saraçoğlu'na göre adet bitiminden 7 gün sonra başlanmalı.15 gün ara vermeden devam edilmeli.Ama benim adet döngüm zaten 26 gün olduğu için 5 gün sonra başlayacağım.
kızçeler kusura bakmayın... merakta bıraktım sizi..inşallah güzel haberler veririm size pazartesi veremessemde napalım canımız saolsun dimi.. çok gerginim ama yapacak birşey yok ..
kızçeler kusura bakmayın... merakta bıraktım sizi..inşallah güzel haberler veririm size pazartesi veremessemde napalım canımız saolsun dimi.. çok gerginim ama yapacak birşey yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?