Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

o geç öğrenen benim işte 35 günde bir oluyorum ama dk hapını bıraktığımdan beri 38 hatta 40 güne kadar uzar oldu normal gecikme mi gebelik mi var onu bile bilmiyorum.Normalde bu ayın 17sinde olmam lazım ama kendime güvenmediğimden 20 si yazdım bat olarak belkide 22 mayıstır ne bileyim of off

Son düzenleyen: Moderatör:

yavrum yaaaa üzülme. peki d.k. hapından önce nasıldı senin? benim öncesinde 32 de birdi. d.k. hapında ztn Allah'ın emri 28 de bir oluosun. Ocakta bıraktım ben. bi 24- bi 26 oldu. saçmaladı. son ay 26ydı ama iki gün kahve leke diye bu ay 28 olarak düşündüm. çünkü bugün 26. günüm ztn. bişi hissetmiom. tam oturmadı düzenim. yalnız hep 35 günden fazlaysa bi doktora görün. 35 ten fazlası iyi değil.

Son düzenleme:
cnm bnm Allah gönlüne göre verir inşallah.

bu arada ağır spor yapmıyorsundur umarım. yürüyüş hariç önermiyorlar bu dönemde. bebeğin tutunması açısından.

inş.cnm sağol yok cnm ağır yapmıyorum heleki yumurtlamadan sonra çok dikkat edicem kimse bilmiyor birde bebek istediğimizi sakın ha daha atanmadınız olmasın diyorlar olunca inş.olursa istemeden oldu dicez neyapalım

ztn anca tatlım. hem böylece kendini de çok kasmazsın. madem hemen olması gibi bi durumun yok. ben 2014 kpss ye gircem. o yüzden mutlaka sınavdan en az 3-4 ay önce doğsun istiyorum. diğer türlü sınavım heba olur. yani temmuz ayı son denemem olcak. eğer olmazsa 5 ay ara vercem, sınavı atlatmış olcam. kasım-aralık gibi yeniden macera başlıcak. umarım o güne dek bekletmez de olurum. ztn süre sıkıntım olmasa kendimi de sıkmıcam.

haklısın canım bebek sevdasından sınav hiç aklıma gelmedi büyük ihtimalle bende giricem 2014 te

selam arkadaslar benide eklerseniz sevinirim...sat 16 nisan bat 14 mayıs...gerci bu aydan ümitli degilim adet sancılarım bugünden basladı ayrıca 2 gün önce sivilcemde cıkdı yüzümde yani adet belirtileri basladı saglık olsun İNSALLAH önümüzdeki ay ugurlu gelir tüm anne baba olmak istiyenlere....simdilik böyle eklerseniz sevinirim daha sonra tekrar yazarım bat :)

öncelikle cok cok gecmis olsun...ve hayırlı olsun cok sevindim ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegini kucagına almayı nasip eder İNSALLAH....kürtajdan sonra ilk denememdi demissin ya...ne zaman kürtaj oldun ?? kac ay korundun ve adet düzenin nasıldı ??? bende 13 subatta kürtaj oldum ilk adetim 29 gün sonra geldi 2 adetim 34 gün sonra ve 2 adetten sonra calısmalara basladık ama sanmam bu ay tutmadı galiba zaten 1 haftadır da calısmaları bırakdık yumurtlama zamanımıda kesdiremiyorum normal adet düzenim 28-29 du ama son adetim 34 gün sonra gelince vucudum karma karısık oldu bugünde adet sancılarım basladı

göründüm canım doktora.' bu da senin dzüenin herkes aynı aralıkta olma zorunda değil mühim olan düzenli olmak' dedi ben kendimi bildim bile 35-36 günde bir olurum.D.K.hapı kullanınca 28 günde bir oluyordum tabi ama bırakınca eski süzenime dönemedim 40 güne uzadı geçen ay o yüzden gecikmeyi gebeliğe yorumlayamıyorum ben malesef

cnm niye bir sene bekliceksiniz?

çalıştığım için canım, doğum izni, bakıcıya bırakma derdi falan derken hesap kitap yapmadan doğuramıyoruz malesef biz malesef hala annelere doğum izni 6 aya çıkmadı, çıkacağı da yok gibi!!! seneye şubatta doğum yaparsam çocuğu bakıcıya bırakma yaşı hiç değilse 8 aylık olacak, daha küçük yaşta bir çocuğu bakıcıya bırakamam :111: 8 ay bile küçük esasen ama yapacak başka bir şey yok, nisan ayında hamile kalsaydım 9 aylıkken bırakmış olacaktım ama malesef olmadı

Evet ben de bu yüzden çok strese girdim mart ayındaki gebeliğim kimyasal gebelikle sonuçlanmasaydı Eylül ayında doğum yapardım izin de alıp Marta kadar çalışmazdım sonra da 3 ay ücretsiz izi alırdım demiştim ama malesef kötü sonuçlandı.Bu ay olsun diye dua ediyorum çünkü Ocak gibi doğum olur bende 3 ay doğum öncesi 3 ay sonrası alırım diye hesaplıyorum gerisi de ücretsiz izin.Allahım inşallah... Çünkü ben bu yıl canım sınıfımı mezun edeceğim eğer bu ayda hamile kalamazsam seneye kesin kez yeniden 1.sınıf alacağım.1.sınıf almak sıkıntı değil asla ama onları yarıda bırakıp gitmek istemiyorum.Hiç okula uğramadan kimsenin hayatına girmeden bebeğim olsun istiyorum.Çok mu şey istiyorum ki ben...Şimdi diyeceksiniz ki bu işler hesap kitapla olmuyor... Evet biliyorum öğrendim

sanada çok geçmiş olsun hayatım rabbim bir daha yaşatmasın inş.23 ocakta kürtaj oldum 27 ocakta adetim başladı 11 gün sürdü sonra araya 2 ay girdi 27 martta adet oldum bende pko var adetlerim çok düzensiz o arada korunduk 27 mart son adetim itibari ile korunmayı bıraktık ve çok şükür şimdi işin aslı halen doktora gitmedim ben evde test yaptım tam 27 nisanda eşimin doğum gününde orda çift çizgiyi görünce 30 nisanda kan tahlili yaptırdım sonuç 812ydi bir dahada yaptırmadım ısrarla gitmiyorum doktora erteliyorum gittiğim zaman hem keseyi hem kalp atışını görmek istiyorum.aslında çoookk korkuyorum ya yine kötü birşey olursa diye geçen sefer 8 haftalık kalp atımı duyulmadığından alınmıştı daha öncekindede keseciğimiz bile görünemeden vedalaşmıştık bu kadar kötü geçmiş olunca korku oluyo çoook

katılıyorum canım hesapla olmz benced bende calısmıyorum ama 2 aydır ıstıyorum serbest bırakınca hemen olur dıye dusundum ama olmuyomus sımdı esım askere gıtmesıne 3 ay var gene hesap isis ama :) olsun bebısmız olsunda insallah allah isteyen herkese veriri canımm

ayyyy canım yaaa ne güzel bir duygu degilmi ?? darısı İNSALLAH en kısa zamanda tüm anne baba olmak istiyenlere İNSALLAH....aslında doktora gitsen iyi olurdu dicemde ama sende haklısın erkenden gidince cok sorun yapıyorlar bebek görülmedi kalp atısı duyulmadı normalde görülmeliydi duyulmalıydı bos gebelik yok dıs gebelik yok saglıksız gebelik bu sefer insanın morali alt üst oluyor stress yapıyorsun ve stress de gebelikde en büyük düsman...beklemen ve sabırlı olman cok güzel....sen düsükden sonra kan tahlileri yaptırmadınmı ??? pıhtılasma felan varmı olabilirmi diye bakdırmadınmı ??? ben bakdırdım ve bende kan pıhtılasması cıkdı doktor dedi cok yüksek ihtimalle bebeginizin kalbi bu yüzden durdu dedi bana coraspirine ve folik asit almaya basladım gebe kalıncada kese görüldügü an ıgneye baslamalıyım yani ben senin gibi bekleyemem adetim 1 günde gecikse hemen geleceksin dedi doktor bebel varmı diye bakılcak dedi...ben takip etmeliyim...zaman kaybetmemeliyim...

sanki ben konuşmuşum gibi olmuş inan aynı durumdayız, ben de 4. sınıfı okutuyorum, bu sene mezun edeceğim, seneye birinci sınıf malesef malesef diyorum çünkü gebelik ve birinci sınıf çok zor olacak, sürekli ayakta durmak çok zor olacak, mayıs ayında hamile kalırsam şubatta doğum olacak canım,ben de ocak ayı olsun doğum diye hep nisan da hamile kalmak istedim ama olmadı. benim ücretsiz izin alma şansım malesef hiç yok, masrafların altından kalkamayız yoksa. mecburen çalışacağım

bu arada sentimental melesef doğum izini 6 aya henüz çıkmadığı için 3 ay doğum öncesi 3 ay doğum sonrası diye hesaplama, toplamda 4 ay izin kullanabiliyoruz (((

ben ilk gebeliğimi hesapla kitapla yaptım, erken doğum olmasaydı tutacaktı ama olsun şubatta doğum planlamıştık kızım için de , erken geldi ocakta doğdu, olsun sağlıkla sıhhatle dünyaya geldi ya çok şükür,doğum izni ve bakıcı problemi olduğu için biz istediğimiz her ay hamile kalamıyoruz malesef düşünsene doğumun yaz ayına geldiğini , 2 aylık izin boşa harcanıyor resmen

ha tüp bebek tedavisi görürsün, ne bileyim çocuğun olmuyordur, şartları zorlarsın ona hiç bir şey diyemem ama normal yolla gebe kalabildiğim için hesap kitap yapmak zorundayım

Son düzenleme:

cnm çok sevindim bir şey çıkmamasına. oh diyelim :)

Aklımız rahat olsun ki ıvır zıvır aramayalım kendimizde.

Ah şu anneler gününe geliverse bebişş, dünyanın en güzel anneler günü hediyesi olurduuuu

ozaman beni en iyi sen anlarsın canım yaa.Belki diyorum doğum izni 6 aya çıkar bu ay kalsak ocakta doğar 3 öncesi 3 sonrası alır marttan sonrada ücretsiz izne çıkarım diye telkindeyim ama bu ay da olmazsa kesin yarım dönem okuldayım artık ve eğer hamile de kalırsam nasıl 1.sınıf okuturum nasıl eğilir kalkarım bilmiyorum Allah korusun o tempoya düşer valla çocuk bence...Zaten varoştayım sınıflar 45-50 kişi seneye de 1.sınıf...Allah ikimize de yardım etsin o zaman.Biz de kredi çekip ev aldık benim maaşım komple krediye gidiyor zaten bakma ücretsiz izin diyorum ama oldukça zor günler bizi bekliyor

cnmcm senin eşin askere mi gitcek? en yalnız daha zor olmucak mı? dönüşüne ertelesenize. inşallah kısa dönemdir. uzun olursa o yokken doğurcaksın demektir. nazını kime etcen kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…