Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yeni evliyim. bu benim ilk bahar temizliğim olacak. tecrübeli bayanlar yaptığınız bahar temizliğini, püf noktalarını vs. yazar mısınız? şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar yeni evliyim. bu benim ilk bahar temizliğim olacak. tecrübeli bayanlar yaptığınız bahar temizliğini, püf noktalarını vs. yazar mısınız? şimdiden teşekkürler.
annemle hep bu konuda tartışırım.
tüm odaları havaya kaldırır.. en nefret ettigim şey...
yatak odasınımı yapıcaksın. diger odaların düzenli kalsın. cat kapı misafir gelir.gelebilir...
tek tek odalarını günlere yay o şekilde yap. halılarınıda tabi önceden yıkamaya ver yada kendin yıkıcaksan yıka bi an önce.
sonrada odaları elden gecirirsin. cam silmeydi. duvar yıkama yada silmeydi.
Burada bahar temizliği için pratik bilgiler vardı. adını unuttum.
Perde yıkarken güneşliklerin stor değilse, hani kornişlerin takıldığı tepe noktası var ya tavana asılan kısmı, hah işte onları yıkarken mutlaka bulaşık deterjanı (sıvı olanlardan) ile üstünden geçiniz, ilk yıkamada gri kalırsa, asla beyazlamıyor.
Duvarlarının temizliği için LOC kullanabilirsiniz. İçine ASPİRİN ve çamaşır suyu katabilirsiniz.
Gitmeyen lekeler için cif (durulama olur ayrıca bunda) kullanabilirsiniz.
Kireç lekeleri için BORCÖZ kullanabilirsiniz, (dikkat fayans aralarını, alçıları da söker, hemen durulanmalı.)..