Hiç bisey kullanmıyorum benbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Güneşi nasıl tüketiyorsunuz aceba?Yoğurt sarımsak limonlu su güneş zencefil bal bu tarz şeyler tüketiyorum.
Sarımsağı çiğniyor musunuz yoksa hap gibi yutuyorsunuz ben hap gibi yutsam olur mu diye düşündüm de öbür türlü ben çorba içinde anca tüketebiliyorum.Propolis, doğal ev yapımı sirke, sarımsak günlük olarak ailece tüketiyoruz
C vitamini al bol bol ve mayalı ürünler kullan ayran yoğurt ev yapımı kullan bi iznillah guclenicek ailem pozitiften bu skeilde atlattılar doktor tavsiyesiydi bağışıklık icin cok kuvvetli seyler bunlarbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Hap gibi yutunca koku yapmıyor fazla ben öyle yutuyorum. Eşimde ezecekle ezip tüketiyor diğer türlü midesini rahatsız ettiğini söyledi bana bişey yapmadı bütün yutmakSarımsağı çiğniyor musunuz yoksa hap gibi yutuyorsunuz ben hap gibi yutsam olur mu diye düşündüm de öbür türlü ben çorba içinde anca tüketebiliyorum.
Ben de bütün yutuyorum da acaba öyle fayda ediyor mudur dedim kendi kendime ezerek yiyemiyorum da ondan sordumHap gibi yutunca koku yapmıyor fazla ben öyle yutuyorum. Eşimde ezecekle ezip tüketiyor diğer türlü midesini rahatsız ettiğini söyledi bana bişey yapmadı bütün yutmak
chamallows Merhaba:) Sarımsaklı sütü ilk kez duydum nasıl hazırlıyorsunuz?
Sarımsak doğal antibiyotik yeterki tüketin nasıl olursa olsun ben kızımın yemeklerinde de hep kullanırım 2 buçuk yaşında çok şükür bağışıklığı gayet iyi.Ben de bütün yutuyorum da acaba öyle fayda ediyor mudur dedim kendi kendime ezerek yiyemiyorum da ondan sordum
Merhaba nerede yaptiriyorsunuz?Hacemat yaptırdığım yerde damardan yüksek doz C vitamini alıyorum. Bagışıklık sistemi için yüksek doz C vitamini önemli tabi. Ayrıca farklı karışımlı serumları da var. I.V Terapi karışımlarda Ozon terapi, yüksek doz C vitamini, Glutatyon, B1, B2, B6, B9, B12, Selenyum, Çinko, Alfa Lipoik asit ile tüm viral enfeksiyonlara karşı hazı olursunuz. Meyve ve sebzelerden alınan C vitamini vücutta çok tutulamaz. Bu yüzden damardan alınan C vitamini daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?