• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

D vitamini seviyesi çok öenmli arkadaşlar.. BOL C Vitamini ve d vitamin seviyesi.. omega 3 de bağışıklığa iyidir.. balık yiyin bol salata ile haftada 1 yada 2 gün.. birde meyve.. egzersizde önemli.. en kötü yürüyüş yapın..

Annem 15 senedir forever livingin balık yağı ve propolisini kullanıyor,satıyor aynı zamanda. Bence de çok etkili. Ama Euro üzerinden ve çok pahalli. O yüzden açıkçası ben düzenli tüketmiyorum😋

D vitamini ve B12 im düşük çıktığı için ikisini kullanıyorum birde bal+polen+propolis+arı sütü karışımı aldım onu yiyorum

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Selamlar bizde ailecek corona olduk. Annem babam kronik hasta olmasına rağmen günlerce neler neler yedik şimdi maşallah turp gibiler. Kemik suyuna sarımsakla bütün yemekleri yaptık yedik. Mercimek çorbasını bile et suyuna yapar olduk bol sarımsaklı. Bütün sulu yemekleri kemik suyuna yedik. Bol meyve. Bol su iç

Covid pozitifim d vitamini propolis supradyn kullaniyorum. Ilaclari icmedim emziriyorum .

Yoğurt sarımsak limonlu su güneş zencefil bal bu tarz şeyler tüketiyorum.

keçiboynuzu pekmezi kullandım faydasını gördüm. korona iken yemek yiyemediğimden beni ayakta keçiboynuzu pekmezi tuttu.

Başlarda suda eriyen c vitamini vs içerdim ama artık hepsini bıraktım. Bol nar çiğ sebze meyve yiyorum. Güneşi azıcık dahi görsem hemen balkona çıkıp el ve ayak tabanlarımı güneşlendiriyorum günde en az 45 dk spor yapıp iyi kolesterolümü yüksek tutmaya çalışıyorum 3 lt su içiyorum tarhana çorbası zaten çok severim bol bol içiyorum. Baklagilleri de haftada 4 kez felan yiyorum. Covid19u haberim olmadan geçirmişim.

D , C vitamini kuşburnu çayı, zencefil , kekik çayı

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
İçinde d vitamini kalsiyum demir magnezyum içeren çoklu vitamin kullanıyorum. Bir de epa-dha bakımından zengin balık yağı kullanıyorum.kaapsül şeklinde
Jelibon gibi olan balık yağını doktor önermedi ne bana ne çocuğuma. O yüzden de kapsül benim için önemli idi sığır ve domuz jelatini olmasını istemediğim için bitkisel bağlardan kapsül edilmiş balık yağı kullanıyorum.
Süreç zor ilerliyor çok dikkat etmeli bol bol sebze meyve tüketmeliyiz

Doğal ev yapımı yoğurt ve sebze ağırlıklı besleniyorum şeker tüketmiyorum.ama çay ve t.kahves çok seviyorum tüketiyorum.uykuma dikkat ediyorum ve yuruyus yapiyorum.

Hacemat yaptırdığım yerde damardan yüksek doz C vitamini alıyorum. Bagışıklık sistemi için yüksek doz C vitamini önemli tabi. Ayrıca farklı karışımlı serumları da var. I.V Terapi karışımlarda Ozon terapi, yüksek doz C vitamini, Glutatyon, B1, B2, B6, B9, B12, Selenyum, Çinko, Alfa Lipoik asit ile tüm viral enfeksiyonlara karşı hazı olursunuz. Meyve ve sebzelerden alınan C vitamini vücutta çok tutulamaz. Bu yüzden damardan alınan C vitamini daha önemli 👍

Back