Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D3K2 1 damla mi kullaniyorsunuzBen çok şükür ki covidi ayaktan anlamadan geçirmiş biri olarak bir kaç aydır d3 takviye kullanıyordum. Daha sonra dr umun önerisi ile d3k2 kullanmaya başladım. Ve hamileliğimden dolayı yüksek omega3 içerikli multivitamin kullanıyorum.
dr dostlarımızın önerisi ile hastalığımız esnasında ve halen eşim d3k2 ve c vitamini takviyesi kullanıyor.
Kazen Abi bildirim senden gelince senin covidpozitif sandim..Inşallah iyisindir
Canım ben 2 ay önce pozitiftim. Hastaneye yatmadım ama cidden ağır atlattım bu süreçte kara mürver ve beta gulikan içeren bi bağışıklık güçlendirici ve c vitamini tableti kullandım tavsiye ederim kesinlikle.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Merhaba bağışıklık icin bizim aile hekimimiz pekmezi limon veya portakal suyu ile karıştırıp icmemizi söylemişti belki işinize yarayabilirbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Ben kefir içiyorum her gün mutlaka bir bardak, araştırdım bağışıklığı güçlendiriyormuş,bitki çayları da içiyorum ama onların ismini vermem doğru olmaz,kendi hastalıklarıma bünyeme göre araştırıp öyle seçtim özellikle o bitkileri,herkese iyi gelmeyebilir yanibağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Bir tutam güneş üstüne yarım bardak ılık su döküyorum öyle tüketiyorumGüneşi nasıl tüketiyorsunuz aceba?
Nasıl yani nasıl bişey o güneş ben hiç duymadım bitki miBir tutam güneş üstüne yarım bardak ılık su döküyorum öyle tüketiyorum
bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Ay hayır şaka yapiyorumNasıl yani nasıl bişey o güneş ben hiç duymadım bitki mi
Kız Allah seni bardağa ılık su falan deyince dedim hiç de duymadım ama baştan bildiğimiz güneşi diye anladım sonra hobaa güneş diye bitki çıktı iyi mi dedim ha ha haAy hayır şaka yapiyorum
Kafam dalginken yazmıştım mesajı araya güneşte yazınca anlatım bozukluğu olmuş. Fark ettim sonradan ama üşendim değiştirmeye
HahahaKız Allah seni bardağa ılık su falan deyince dedim hiç de duymadım ama baştan bildiğimiz güneşi diye anladım sonra hobaa güneş diye bitki çıktı iyi mi dedim ha ha ha