• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

Ben k2 D3 damla kullaniyorum hergun 1 damla,magnezyum ve c vitamini. C vitaminim bitti suan biraz ara verdim mecbur. Kendimi hafif hasta gibi hissedersem mutlaka umca ve imutor icerim

Ben çok şükür ki covidi ayaktan anlamadan geçirmiş biri olarak bir kaç aydır d3 takviye kullanıyordum. Daha sonra dr umun önerisi ile d3k2 kullanmaya başladım. Ve hamileliğimden dolayı yüksek omega3 içerikli multivitamin kullanıyorum.
dr dostlarımızın önerisi ile hastalığımız esnasında ve halen eşim d3k2 ve c vitamini takviyesi kullanıyor.
D3K2 1 damla mi kullaniyorsunuz

Ben d ve c vitamini ve cinko takviyesi aliyorum. Zerdecal zencefil karabiber sumak koyuyorum yoğurda onu yiyorum

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Canım ben 2 ay önce pozitiftim. Hastaneye yatmadım ama cidden ağır atlattım bu süreçte kara mürver ve beta gulikan içeren bi bağışıklık güçlendirici ve c vitamini tableti kullandım tavsiye ederim kesinlikle.

C vitamini, cinko ve d vitamini kullanıyorum. Bal propolis ve ari sütü günlük tatli kaşığı yiyorum. Bir balcimiz vardi o hazirladi insallah uygun ölçülerdedir. Baska ne yapilir bilmiyorum

Nasil bulasti benim merak ettigim bu. Herkes olabildigince dikkat ediyor, nerede hata yapiyoruz.

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Ben kefir içiyorum her gün mutlaka bir bardak, araştırdım bağışıklığı güçlendiriyormuş,bitki çayları da içiyorum ama onların ismini vermem doğru olmaz,kendi hastalıklarıma bünyeme göre araştırıp öyle seçtim özellikle o bitkileri,herkese iyi gelmeyebilir yani
Bir de mutlaka pekmez mümkünse keçiboynuzu daha etkili ama diğerleri de olabilir

Bakanlık bu dönemde eczanelerde satılan vitamin ilaçlarını önermiyor arkadaşlar. onun yerine meyve sebze protein ağırlıklı beslenmek, bol su tüketimi gibi şeylere dikkat ederek bağışıklığı güçlendirebiliriz. kimyasal ürünler covid-19 yakalanma durumunda hastalığı daha ağır yaşamanıza sebep olur. kronik hastalık ilaçları dışında da ağrı sızı durumunda sadece parol içebilirsiniz

Ben bal yaptım içine zencefil, zerdeçal, çörek otu koydum sabah akşam içiyorum. Birde midenizde sıkıntı yoksa günde bir kere “bir sarımsak dövülmüş, yarım limon, bir kaşıkta zeytinyağı koyup içebilirsiniz.

Doktorum her zaman der ki ; vitaminler yiyemeyen hastalar içindir o yüzden vitamin desteği almıyorum. Bazen sabahları taze sıkılmış limonu bir bardak suya ekler içerim o kadar. Kendi vücudumu tanıyorum o yüzden günde en az 6,5-7 saat uyumaya dikkat ediyorum, uyumayınca hemen sarsılıyorum. Ev yoğurdu yerim hergün az da olsa atlamam. Bir de yürürüm

Ay hayır şaka yapiyorum :KK70:
Kafam dalginken yazmıştım mesajı araya güneşte yazınca anlatım bozukluğu olmuş. Fark ettim sonradan ama üşendim değiştirmeye :KK70:
Kız Allah seni bardağa ılık su falan deyince dedim hiç de duymadım ama :KK70: baştan bildiğimiz güneşi diye anladım 😂sonra hobaa güneş diye bitki çıktı iyi mi dedim ha ha ha😂

Her sabah uyanınca mutlaka içine yarım limon sıktığım 1 bardak ılık su içiyorum.
Kahvaltıdan sonra D vitamini alıyorum
zaten değerlerim hep düşük belli aralıklarla takviye almam gerekiyor.
Suda eriyen Magnezyum ve C vitaminlerini de dönüşümlü alıyorum.
Onun dışında düzenli ve sağlıklı beslenmeye gayret edip bol su içiyorum.

Kız Allah seni bardağa ılık su falan deyince dedim hiç de duymadım ama :KK70: baştan bildiğimiz güneşi diye anladım 😂sonra hobaa güneş diye bitki çıktı iyi mi dedim ha ha ha😂
Hahaha :D :D
Ben de dalga geçeyim dedim de bi şey oldu :D
Acaba var mı diye baktım şimdi de güneş gülü diye etobur bir bitki varmış onu tüketiyorum dermişim :D

Back