- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
Hamileler balık yağı kullanamaz içerisindeki a vitamini dolayısıyla bir yanlışınız var sanırım omega 3 olmasın o yoksa bebeğe büyük zararı var hatta hamilelikte ciğer falan yemeğe izin verilmez yüksek a vitamininden dolayıKardeşim hamile doktoruna sorduk bağışıklık için ne yapmalı diye balık yağı önerdi easyfishi kullanıyo şimdi ondan sonra bende kullanmaya başladım vitamin olarak
Tarifini isteriz:)Soğan kürünü tek geçerim.. Yıllardır grip olmuyorum.. Virüs olayı çıktığından bu yana ek olarak kefir ve d vitamini ne dikkat ediyorum..
Tabii evet.Teşekkür ediyorum çok tüm ihtiyaç sahiplerine inşallah.hekim önerisiydi sanırım bunlar değil mi ? Acil şifalar diliyorum .
Ben bir sirke üreticisi olarak sirke içiyorum çok şükür grip nezle gibi hastalıklar dan korumaya çalışıyorum bir ara Ersağ dan balık yağı sipriluna propolis gibi kullandım ama devam ettirmedim onun için bir şey söyleyemem şu an d vitamini içiyorum doktor tarafından verildibağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?