• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Gunde 1000mg c vitamini takviyesi mutlaka. D vitamini k2 vitamini ile beraber olan formunu kullanıyorum. Çinko takviyesi. Arı sütü bal polen karışımı. Günde 3 lt su su tüketmeye özen gosteriyorum hergün yarım saat açık havada yürüyorum. Keçiboynuzu özü ve propolis kullanıyorum. Omega3 takviyesi alıyorum ve düzenli uyku tabiki

1000 lik c vitamini,d vitamini,çinko kullanıyoruz.Ayrıca kefir,turşu ve turşu suyu,meyve,kuruyemiş,yoğurt veya ayran mutlaka her gün.
Kullandığım markaları yazmam uygun olmaz diye yazmadım.

Sağlıklı besleniyorum yeterli oluyor 😊
Yeni doğum yaptığım için şuan demir ilacı kullanıyorum normalde hiç birşey kullanmam..

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Merhaba ben şuan covid pozitifim.d3k2,c vitamini,çinko,a vitamini alıyorum bol meyve ve sıvı tüketiyorum covidi atlattıktan sonra da bunlara devam edeceğim bağışıklığı aşırı güçlendiriyor covide yakalanma öncesi başlasaydım keşke bunlara.halsizliğim bile yok şuan 5. günüm çok şükür ben faydasını gördüm.Sizler de başlamalısınız.

Ben hap yerine daha doğal besleniyorum yeşillik meyve sebze o tur şeyler hazır bisi sokmam yani eve küçük bi bahçem var orda kendim yapıyorum biberi patlıcanı domatesi pancarı o şekilde de bağışıklık kazanılır bence ben 2 seneden beri ağır bi grip geçirdiğimi bile bilmem canım benim herkese sağlıklı günler 😊

İmunex Mikro glucan Plus kullanıyorum, beeo marka propolis-arı sütü-bal karışımı tüketiyorum ve sağlıklı besleniyorum 💪🏻

d3 kullaniyorum aklima dustukce
ayrica haftada bir bir tane multivitamin içiyorum
beslenmem genel anlamda her zaman kuvvetliydi onun icin ekstra bir sey pek yapmiyorum
sabahlari limonlu su iciyorum
cok sık basim agrirdi normalde diger agri kesicileri tarcih ederdim ama pandemi basindan beri agri kesici olarak aspirin kullaniyorum cunku bu hastalik kani pihtilastiriyor
2 3 haftada bir de aklima dustukce sarimsakli sut iciyorum olurda covit olursam firsatim olursa sarimsakli sutu dahs cok icmeyi planliyorum o donemde

Kizim krese gittigi icin doktorunun onerisi ile strath kullaniyoruz ona. Eczaci sizde aynisini kullanin cok faydali dedi.

Propolis, arı sütü, ham bal karışımı kullanıyorum.
Çocuğuma arı ürünlerine ek olarak strath ve möllers şuruplarını veriyorum.
Onun dışında iyi ve dengeli beslenme ve bol bol spor. Ve kaliteli uyku.

Her gün d vitamini takviyesi aliyorum. Haftada 2 kez de polen ve bal karışımı tüketiyorum. Tabi ki egzersiz ve şekerden uzak durmak hepimiz için çok önemli.

Merhaba ben şuan covid pozitifim.d3k2,c vitamini,çinko,a vitamini alıyorum bol meyve ve sıvı tüketiyorum covidi atlattıktan sonra da bunlara devam edeceğim bağışıklığı aşırı güçlendiriyor covide yakalanma öncesi başlasaydım keşke bunlara.halsizliğim bile yok şuan 5. günüm çok şükür ben faydasını gördüm.Sizler de başlamalısınız.
hekim önerisiydi sanırım bunlar değil mi ? Acil şifalar diliyorum .

Öncelikle marka vermeyi doğru bulmuyorum herkese açık ortamda ama biz kullandığımız vitaminlerin faydasını canlı canlı gördük.
Eşim kalabalık ortamlarda bulunduğu için ona uzun zamandır içinde yok yok bir multivitamin kullandırıyordum.
Kendim de daha izole yaşadığım için daha az içerikli bir takviye alıyordum. Betaglukan, c vitamini, çinko, propolis, ekinezya karışımı olan bir şeydi. D vitamini aklıma geldikçe alıyordum. Sonuç olarak eşim soğuk algınlığı gibi ben daha çok grip gibi bir korona süreci geçirdik. Korona olduğumuzu benim 5. Eşimin 10. Gününde farkettik hatta bende koku tat tamamen gidince. Herhangi bir ilaç kullanmadık sadece bu vitaminlerle ve birkaç ekle atlattık tabi ki herkesin bünyesi ve virüs yoğunluğu farklıdır ama ben bunu kullandığımız takviyelere bağlıyorum. Muhakkak kullanılmalı, eczacınıza danışın. Özellikle D ve C vitamini çok önemli.
Bunun dışında günlük rutine zencefil, zerdecal, karabiberli ihlamur çayı, sarımsak ve sirke tüketimi, bol sıvı ekledik yoğun hastalık sürecinde.

Folik asit ve d vitamini takviyesi alıyorum.
Her sabah keçiboynuzu özğ yiyorum bi kaşık. Kışları da mutlala kuşburnu ıhlamur gibi çaylar tüketiyorum. Dalından toplanmış tabi.

yaz günlerini güzel değerlendirmeye çalıştım bool bol güneş ışığı aldım d vitamini takviyesi için , şuanda güneş olmadığından artık takviyeye geçtim çünkü kışın d vitaminim düşüyor.. günlük mutalaka bir kaç tane yeşil biber yedim çünkü günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyor. Doğal beslenmeye çalıştım. Kefir , probiyotik yoğurt , sirke bunları bol bol tüketiyorum. Şuan turşular olmaya başladı ev yapımı turşular bir probiyotik mutlaka tüketiyorum. Dışarıdan takviye almadım. zencefil, zerdecal bol bol tüketiyorum. Aarada gün içinde limonlu naneli su içiyorum. Salatalarıma yemeklerime sumak atıyorum .Bazende ara ara küçük çiğ sarımsak yutuyorum. Oğlum içinde keçiboynuzu pekmezi yedirdim benim yediklerimin dışında artı olarak..

Balik yagi
Kisin devamli d vitamini,
Yine kisin bir kutu (60lik) multivitamin.

Cocuklara valik yagi ve ve d vit.
Yine kisin bir kutu multivitamin.

Bir sene dogal dut pekmezi bulmustum, o cok isimize yaramisti ama bir daha dogalini bulamadim.

Duzenli spor, inanilmaz fark ediyor, duzenli spor yaptigim kis kesinlikle daha az hasta oluyorum ve daha cabuk atlatiyorum. Yillarin istatistigidir, yukarida saydigim takviyelerden daha etkili bence.

Bir de hastaysam zencefilli limonlu cay.

Sizleri okuyunca kendime hiçbir şey yapmadığımı farkettim. Kızım için omega, karamürver ve bağışıklık sistemini destekleyici şurup kullanıyorum. Kendimiz için özel hiçbir şey yapmıyorum. Ama okuduklarımdan etkilendim, biraz kendimize yatırım yapmamız gerek.

Takviye ilaç kullanmadım ilk başlarda vitamin kullanıyordum sonra onuda bıraktım. Şuan hiç birşeye kullanmıyorum

bir firmanın gıda takviyelerini sipariş ettim onları kullanmaya başlayacağım gelsin. Vahşi Alaska Yaban Mersini, Omega-3 yağ asitleri ve Noni Meyvesi içerikli.

Back