Öncelikle marka vermeyi doğru bulmuyorum herkese açık ortamda ama biz kullandığımız vitaminlerin faydasını canlı canlı gördük.
Eşim kalabalık ortamlarda bulunduğu için ona uzun zamandır içinde yok yok bir multivitamin kullandırıyordum.
Kendim de daha izole yaşadığım için daha az içerikli bir takviye alıyordum. Betaglukan, c vitamini, çinko, propolis, ekinezya karışımı olan bir şeydi. D vitamini aklıma geldikçe alıyordum. Sonuç olarak eşim soğuk algınlığı gibi ben daha çok grip gibi bir korona süreci geçirdik. Korona olduğumuzu benim 5. Eşimin 10. Gününde farkettik hatta bende koku tat tamamen gidince. Herhangi bir ilaç kullanmadık sadece bu vitaminlerle ve birkaç ekle atlattık tabi ki herkesin bünyesi ve virüs yoğunluğu farklıdır ama ben bunu kullandığımız takviyelere bağlıyorum. Muhakkak kullanılmalı, eczacınıza danışın. Özellikle D ve C vitamini çok önemli.
Bunun dışında günlük rutine zencefil, zerdecal, karabiberli ihlamur çayı, sarımsak ve sirke tüketimi, bol sıvı ekledik yoğun hastalık sürecinde.