• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

Egzersiz yapıyorum,meyve yiyorum bol bol c vitamini alıyorum takviyede kullanıyorum easyfishoil balık yağı alıyorum her ay,hasta olmamamıda ona bağlıyorum açıkcası.

Easydefence vitamine başladım a e d vitamini takviyesi oluyor beta glukanda var bağışıklığı korumak için iyi takviye olduğunu düşünüyorum
Bende aldım takviye olarak easydefence kullanıyorum bende şuan beta glukan olduğu için aldım hatta

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
fermente kırmızı soğan tüketmenizi tavsiye ederim. Kış ayına girdiğimiz şu günlerde koyu renk sebze meyve tüketimi çok önemli. Kırmızı, mor sebzeler antioksidanlarin kralı. Çiğ soğan midenizi mi rahatsız ediyor? Kırmızı soğan şifa, bu şekilde hafifte fermente oluyor, sifasi artıyor, hem de midenizi rahatsız etmiyor.
2 kırmızı soğan piyazlık doğra 1 tatlı kaşığı sağlıklı tuz ve sumakla ov, 20 dakika beklet.
2 çorba kaşığı Dogal ev sirkesi
1 tatlı kaşığı kekik
Üzerini geçecek kadar zeytinyağ ekle, karıştır.
Cam bir kavanozda buzdolabında 1-2 gün bekledikten sonra tüket. İstersen 1-2 saat sonra da tüketmek serbest👍
Afiyet olsun 🌱

Son düzenleyen: Moderatör:
fermente kırmızı soğan tüketmenizi tavsiye ederim. Kış ayına girdiğimiz şu günlerde koyu renk sebze meyve tüketimi çok önemli. Kırmızı, mor sebzeler antioksidanlarin kralı. Çiğ soğan midenizi mi rahatsız ediyor? Kırmızı soğan şifa, bu şekilde hafifte fermente oluyor, sifasi artıyor, hem de midenizi rahatsız etmiyor.
2 kırmızı soğan piyazlık doğra 1 tatlı kaşığı sağlıklı tuz ve sumakla ov, 20 dakika beklet.
2 çorba kaşığı Dogal ev sirkesi
1 tatlı kaşığı kekik
Üzerini geçecek kadar zeytinyağ ekle, karıştır.
Cam bir kavanozda buzdolabında 1-2 gün bekledikten sonra tüket. İstersen 1-2 saat sonra da tüketmek serbest👍
Afiyet olsun 🌱
bu arada pandemi döneminde takviye edici gıda almak çok önemli. D vit +C vit (beraber almak öenmli), çinko, magnezyum (özellikle biz kadınlar için)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back