Yeni başladım bende şimdilik beğendiğim yönleri ayrı ayrı paketlenmesi temiz oluyo tüketimi bi de tadı güzel etkileri için biraz daha kullanmam gerekiyo tabi :)yeni gördüm bende easydefencei nasıl memnunmusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni başladım bende şimdilik beğendiğim yönleri ayrı ayrı paketlenmesi temiz oluyo tüketimi bi de tadı güzel etkileri için biraz daha kullanmam gerekiyo tabi :)yeni gördüm bende easydefencei nasıl memnunmusunuz?
içeriğine baktım bende güçlü bi vitamine benziyo tadı nasıl bende alacağım sanırımYeni başladım bende şimdilik beğendiğim yönleri ayrı ayrı paketlenmesi temiz oluyo tüketimi bi de tadı güzel etkileri için biraz daha kullanmam gerekiyo tabi :)
Tadı karışık meyveli gibi güzel bence ben sevdim içeriğide konusunda da katılıyorum bende o sebeple aldım tavsiye ederim sizedeiçeriğine baktım bende güçlü bi vitamine benziyo tadı nasıl bende alacağım sanırım
Teşekkürler deneyecegimTadı karışık meyveli gibi güzel bence ben sevdim içeriğide konusunda da katılıyorum bende o sebeple aldım tavsiye ederim sizede
Aşırı derecede yani günde 10 tane falan mandalina yiyorum sarimsak ve limon bol katabilecegim çorbalar yapıyorumbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Bende aldım takviye olarak easydefence kullanıyorum bende şuan beta glukan olduğu için aldım hattaEasydefence vitamine başladım a e d vitamini takviyesi oluyor beta glukanda var bağışıklığı korumak için iyi takviye olduğunu düşünüyorum
fermente kırmızı soğan tüketmenizi tavsiye ederim. Kış ayına girdiğimiz şu günlerde koyu renk sebze meyve tüketimi çok önemli. Kırmızı, mor sebzeler antioksidanlarin kralı. Çiğ soğan midenizi mi rahatsız ediyor? Kırmızı soğan şifa, bu şekilde hafifte fermente oluyor, sifasi artıyor, hem de midenizi rahatsız etmiyor.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
bu arada pandemi döneminde takviye edici gıda almak çok önemli. D vit +C vit (beraber almak öenmli), çinko, magnezyum (özellikle biz kadınlar için)fermente kırmızı soğan tüketmenizi tavsiye ederim. Kış ayına girdiğimiz şu günlerde koyu renk sebze meyve tüketimi çok önemli. Kırmızı, mor sebzeler antioksidanlarin kralı. Çiğ soğan midenizi mi rahatsız ediyor? Kırmızı soğan şifa, bu şekilde hafifte fermente oluyor, sifasi artıyor, hem de midenizi rahatsız etmiyor.
2 kırmızı soğan piyazlık doğra 1 tatlı kaşığı sağlıklı tuz ve sumakla ov, 20 dakika beklet.
2 çorba kaşığı Dogal ev sirkesi
1 tatlı kaşığı kekik
Üzerini geçecek kadar zeytinyağ ekle, karıştır.
Cam bir kavanozda buzdolabında 1-2 gün bekledikten sonra tüket. İstersen 1-2 saat sonra da tüketmek serbest
Afiyet olsun