Gunde 1000mg c vitamini takviyesi mutlaka. D vitamini k2 vitamini ile beraber olan formunu kullanıyorum. Çinko takviyesi. Arı sütü bal polen karışımı. Günde 3 lt su su tüketmeye özen gosteriyorum hergün yarım saat açık havada yürüyorum. Keçiboynuzu özü ve propolis kullanıyorum. Omega3 takviyesi alıyorum ve düzenli uyku tabikibağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Merhaba ben şuan covid pozitifim.d3k2,c vitamini,çinko,a vitamini alıyorum bol meyve ve sıvı tüketiyorum covidi atlattıktan sonra da bunlara devam edeceğim bağışıklığı aşırı güçlendiriyor covide yakalanma öncesi başlasaydım keşke bunlara.halsizliğim bile yok şuan 5. günüm çok şükür ben faydasını gördüm.Sizler de başlamalısınız.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Ben hap yerine daha doğal besleniyorum yeşillik meyve sebze o tur şeyler hazır bisi sokmam yani eve küçük bi bahçem var orda kendim yapıyorum biberi patlıcanı domatesi pancarı o şekilde de bağışıklık kazanılır bence ben 2 seneden beri ağır bi grip geçirdiğimi bile bilmem canım benim herkese sağlıklı günlerbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
hekim önerisiydi sanırım bunlar değil mi ? Acil şifalar diliyorum .Merhaba ben şuan covid pozitifim.d3k2,c vitamini,çinko,a vitamini alıyorum bol meyve ve sıvı tüketiyorum covidi atlattıktan sonra da bunlara devam edeceğim bağışıklığı aşırı güçlendiriyor covide yakalanma öncesi başlasaydım keşke bunlara.halsizliğim bile yok şuan 5. günüm çok şükür ben faydasını gördüm.Sizler de başlamalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?