Ben en iyisi bir aktarları geziyim belki ek ücretle yardımcı olurlar.Ben mersin atiserinden alıyorum.
Soğuk sıkım ve mideme dokunmuyor
Ben en iyisi bir aktarları geziyim belki ek ücretle yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim.
Tamam çok teşekkür ederim bakarım.Yok be kargoyla gönderiyolar
Hee bi de bizim burda gözünüzün önünde çekiyorlar
Haşhaş tahin çektirilen yerlere bakabilirsin
Yaklaşık iki aydır karın şişkinliğim var çok fazla gazım oluyor özellikle aksamlari çok kötü oluyorum bağırsaklarım calismiyor sanırım artık iştahım kapandı zorla yemek yiyorum bazen kabızlık oluyor bazen de ishal şeklinde oluyor dahiliye gittim sonuçlarım da birsey çıkmadı neden böyle oluyor anlamadım bu arada hemoroid oldum bu durumdan dolayi. Bazen kalbime vuruyor gaz ne yapmalıyım ben artık bilmiyorum hayattan soğudum resmen bu dönemde bide böbrek taşım da vardı onun ağrısı da oluyor ara sıra neyden kaynaklanıyor sizce çok zayıfladim
Fabrikalarını araştırın.Arayın size en yakın nereye yolluyorlar,öğrenebilirsiniz.Aktarlar da taze sıkım yoksa nasıl temin edebiliriz bir bilginiz var mı?
Tamam teşekkür ederim araştırıyım bir.Fabrikalarını araştırın.Arayın size en yakın nereye yolluyorlar,öğrenebilirsiniz.
Ya da aktarla görüşün almak istiyorum getirir misiniz diye getirebilirler.
Eşim İstanbul'a gittiğinde alıyor,ama fabrika İstanbulda mı yoksa güzergah dahilinde başka bir şehirde mi bilemedim.
Dün haberlerde gördüm önünüzde soğuk sıkım yapıyorlar ama çörek otu taze olmayabilir o yüzden aktarlardan almayın diyordu.
pazarda bulunuyor hazır sıkılmış bende kullanayım belki şifa olur hergün agliyorum artık yemek yiyemez oldumEşim fabrikasından taze taze soğuk sıkım çörek otu yağı getirdi.Aktarlarda satılanlar iyi değil.Onu da belirteyim.
Bana çok iyi geldi ilk günden itibaren hem de.
Bulamazsanız sabahları aç karnına bir çay kaşığı doğal zeytinyağı da çok iyi geliyor.
Kabızlık kaynaklı şişkinlik vs ne varsa çektim.
O ortadan kalkınca hepsi düzeldi.
Benim mucizem oldu valla.
Teşekkür ederim bende çörek otuna başlıcam limon pek iyi değil hemoroid var iyi değil diyorlar ama çörek otuna başlicamBende senelerdir migde agrisi ve gaz sIkIsmasi yasiyorum, hatta belime vuruyor agrisi. Her türlü doktora gittim MRT, röntgen,anal+oral hortum vs hersey temiz cikti cok sükür. Sadece gidalara karsi alerjim var mi ona baktirmadim. Bende bu aralar Laktolozsuz gidalar almaya ve tüketmeye calisiyorum ama henüz faydasini pek görmedim gibi.
Evet, arkadasin dedigi gibi stresten uzak durmak ve spor iyi geliyor. Cörek otu ve limonlu suyu bende deniyecem ;-)
Gecmis olsun konu sahibi, pek senin isine yariyacak bi sey yazmadim ama neyse :))
Evet ben de bol bakteri var idrar da hatta böbrek taşı vardi idrarda yanma oluyordu idrara cikamiyordum şu içiyorum şişkinlik yapıyordu ama şimdi böbrek ağrım kalmadı heralde düştü diye tahmin ediyorum ondan kaynaklimi bilmiyorum bi ara idrarda protein kaçağı bile çıktı ama sonra yok dediler tekrar tahlil yapmıştımIdrar tahlili yaptirdinizmi
benim idrarimda bol bakteri cikmisti o da yapiyomus
Hayır ilk defa duydum o ne kiÇölyak tahlili yapıldı mı?
Kilo almıştım aslında verdim şimdi ben aknetrent ilacı kullandım ondan sonra böyle oldumKilo mu aliyorsun acaba? Ne zaman kilo almaya baslasam vucudum ayni saydigin tepkileri veriyor. Zayiflamaya basladigimda hicbir problem kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?