• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırsak sorunu ve karın şişkinliğim var

aynı sorundan bende muzdaripim hiç bir ilaçta fayda etmedi bende rezene çayı içiyorum ve activia yiyorum gerçekten çok faydasını gördüm.Sabah kalkınca activia yiyorum hem bağırsakları çalıştırıyor rezene çayıda gazı alıyor kesinlikle tavsiye ediyorum.Doktorun verdiği ilaçların bi faydasını görmedim

Sorunum bağırsak tembelliği benim
Çiğ dereotu şişkinliğe çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Stres bu tip sorunlara yol açabiliyor. Birde yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir. Mesela ben turp yiyemem. Mahveder beni. Uçan balona dönerim. Böyle bir şey olabilirmi?
Dereotunu sabahları aç karnına önerdiler ayrıca hemoroid e iyi geligini söylediler dere otu sabahları kullanaym bakım iyi gelicek mi

aynı sorundan bende muzdaripim hiç bir ilaçta fayda etmedi bende rezene çayı içiyorum ve activia yiyorum gerçekten çok faydasını gördüm.Sabah kalkınca activia yiyorum hem bağırsakları çalıştırıyor rezene çayıda gazı alıyor kesinlikle tavsiye ediyorum.Doktorun verdiği ilaçların bi faydasını görmedim
Rezene bu sallama çayları mi alıyorsun activia kullaniyodm fayda olmadi

Yani kan idrar dışkı tahlilleri temiz çok şükür doktor bağırsak tembelliği var dedi onun içinde ilaç verdi gazim çok oluyo ağızdan gegirme şeklinde de çok oluyor iki aydır böyle sorun ne bilmiyorim

Agizdan cikan yutulan hava digeri gercek gazdir :)
2 ay teshis icin cok erken hbh de olabilirsiniz belki tiroidde olabilir baska biseyde

Biraz sicak asitli yagli ve sut urunlerinden uzak durun degisiklik olucak mi bakin ?

Slk tukettiginiz gida icecek var mi?

Tahlil yaptırdım temiz çıktı çok şükür de bağırsak tembelliği dedi doktor
Oh çok sevindim, geçmiş olsun :)
Peki ne tavsiye etti?
Böl bol posa ve lif tüketmenizde fayda var. Bir de doğal prebiyotik ve probiyotik tuketmeniz iyi olur. Geçmiş olsun

Oh çok sevindim, geçmiş olsun :)
Peki ne tavsiye etti?
Böl bol posa ve lif tüketmenizde fayda var. Bir de doğal prebiyotik ve probiyotik tuketmeniz iyi olur. Geçmiş olsun
Bana sabahları aç karnına ceviz incir ve kayısı yememi söyledi aynı zamanda gaz giderici iki ilaç verdi bide internetten bi ilaç var kyani nitro fx bunu al dedi onu almadım tabi diğerlerini kullaniykrum

Gercektenmi ben hic umursamadim biliyomusunuz kullanmadim arastirmadim bana yardimci olurmusunuz benim bagirsak sorunlarim halen devam ediyor. Nasil temin edebilirim.

İlginç! Nasıl bir doktormuş ki internetten ilaç tavsiye ediyor. Sağlık Bakanlığı yasakladı int. satılan ilaçları ama yine devam ediyorlar demek. Ürünün adını yazıp yanına şikayet yazın, sayfalarca şikayet göreceksiniz.
Böyle önerilere aldanmayın derim.
Bende de aynı sorunlar var. Doğal ürünlerle halletmeye çalışıyorum. Şişkinlik de hızlı yemekten oluyor. Bir türlü yavaş yemeye alışamadım.
Geçmiş olsun.

merhaba ayni sorun bendede iki aydir var genel cerrha gittim ultrasonda bisey cikmadi iki aydir hic bisey yapasm gelmiyo bende bktm artk hemroidden kaynakli oldugunu dusunuyorum onunda caresi yok:(

Merhaba benim de kabızlık ve karın şişmesi şikayetim var çörek otu yağı hakiki nereden bulabilirim 😰

Back