Eski halim.Yaklaşık iki aydır karın şişkinliğim var çok fazla gazım oluyor özellikle aksamlari çok kötü oluyorum bağırsaklarım calismiyor sanırım artık iştahım kapandı zorla yemek yiyorum bazen kabızlık oluyor bazen de ishal şeklinde oluyor dahiliye gittim sonuçlarım da birsey çıkmadı neden böyle oluyor anlamadım bu arada hemoroid oldum bu durumdan dolayi. Bazen kalbime vuruyor gaz ne yapmalıyım ben artık bilmiyorum hayattan soğudum resmen bu dönemde bide böbrek taşım da vardı onun ağrısı da oluyor ara sıra neyden kaynaklanıyor sizce çok zayıfladim
Çörek otu iyi mi geliyorEski halim.
Yıllarca çektim.
Tahliller röntgenler çok şükür tertemiz.
Doktor ilk etapta bağırsak temizleyici ilaç verdi.Ama devamını kullanmadım böbrekleri öldürmeme adına :)
Bol hareket,çok su,az ve sık yemek,çok çiğnemek bunlar zaten bilinen şeyler.
Ben artı olarak çörek otu yağına başladım.Oymuş.
Aman dağlara taşlara ne şişkinlik ne gaz bir şey kalmadı.
Su 2litre içiyorum
Çok içiyorum artık midem bulanıyor çok içtiğimden başka birşey mi var anlamiyorumSu içme sıklığınız nedir?
Eşim fabrikasından taze taze soğuk sıkım çörek otu yağı getirdi.Aktarlarda satılanlar iyi değil.Onu da belirteyim.Çörek otu iyi mi geliyor
Eski halim.
Yıllarca çektim.
Tahliller röntgenler çok şükür tertemiz.
Doktor ilk etapta bağırsak temizleyici ilaç verdi.Ama devamını kullanmadım böbrekleri öldürmeme adına :)
Bol hareket,çok su,az ve sık yemek,çok çiğnemek bunlar zaten bilinen şeyler.
Ben artı olarak çörek otu yağına başladım.Oymuş.
Aman dağlara taşlara ne şişkinlik ne gaz bir şey kalmadı.
nasıl kullanıyorsun çörek otu yağını?
Sabahları kahvaltıdan en az yarım saat önce bir çay kaşığı içiyorum.nasıl kullanıyorsun çörek otu yağını?
Lokman hekim olarak cevap vereyim
Soğuk sıkım olacak
1 çay kaşığı her sabah aç karnına
Aktarlar da taze sıkım yoksa nasıl temin edebiliriz bir bilginiz var mı?Sabahları kahvaltıdan en az yarım saat önce bir çay kaşığı içiyorum.
Peşinden de 1 ya da 2 bardak su,çabuk emilimini sağlıyor.
Biraz araştırdım çörek otu yağı maşallah her şeye de faydalıymış.
yeme içme başkanı ilan ettim seni
yalnız bim de peynir kalmamıştı bir dahakine daha erken haber ver
Aktarlar da taze sıkım yoksa nasıl temin edebiliriz bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?