Bağırsak sorunu ve karın şişkinliğim var

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Yaklaşık iki aydır karın şişkinliğim var çok fazla gazım oluyor özellikle aksamlari çok kötü oluyorum bağırsaklarım calismiyor sanırım artık iştahım kapandı zorla yemek yiyorum bazen kabızlık oluyor bazen de ishal şeklinde oluyor dahiliye gittim sonuçlarım da birsey çıkmadı neden böyle oluyor anlamadım bu arada hemoroid oldum bu durumdan dolayi. Bazen kalbime vuruyor gaz ne yapmalıyım ben artık bilmiyorum hayattan soğudum resmen bu dönemde bide böbrek taşım da vardı onun ağrısı da oluyor ara sıra neyden kaynaklanıyor sizce çok zayıfladim

Eski halim.
Yıllarca çektim.
Tahliller röntgenler çok şükür tertemiz.
Doktor ilk etapta bağırsak temizleyici ilaç verdi.Ama devamını kullanmadım böbrekleri öldürmeme adına :)
Bol hareket,çok su,az ve sık yemek,çok çiğnemek bunlar zaten bilinen şeyler.
Ben artı olarak çörek otu yağına başladım.Oymuş.
Aman dağlara taşlara ne şişkinlik ne gaz bir şey kalmadı.

Çörek otu iyi mi geliyor

Çörek otu iyi mi geliyor
Eşim fabrikasından taze taze soğuk sıkım çörek otu yağı getirdi.Aktarlarda satılanlar iyi değil.Onu da belirteyim.
Bana çok iyi geldi ilk günden itibaren hem de.
Bulamazsanız sabahları aç karnına bir çay kaşığı doğal zeytinyağı da çok iyi geliyor.
Kabızlık kaynaklı şişkinlik vs ne varsa çektim.
O ortadan kalkınca hepsi düzeldi.
Benim mucizem oldu valla.

nasıl kullanıyorsun çörek otu yağını?

nasıl kullanıyorsun çörek otu yağını?
Sabahları kahvaltıdan en az yarım saat önce bir çay kaşığı içiyorum.
Peşinden de 1 ya da 2 bardak su,çabuk emilimini sağlıyor.
Biraz araştırdım çörek otu yağı maşallah her şeye de faydalıymış.

Su mide bulantisi yapiyorsa icine az limon sikabilirsiniz. Midedeki gaz için rezene çayı çok iyi geliyor.

Bende senelerdir migde agrisi ve gaz sIkIsmasi yasiyorum, hatta belime vuruyor agrisi. Her türlü doktora gittim MRT, röntgen,anal+oral hortum vs hersey temiz cikti cok sükür. Sadece gidalara karsi alerjim var mi ona baktirmadim. Bende bu aralar Laktolozsuz gidalar almaya ve tüketmeye calisiyorum ama henüz faydasini pek görmedim gibi.
Evet, arkadasin dedigi gibi stresten uzak durmak ve spor iyi geliyor. Cörek otu ve limonlu suyu bende deniyecem ;-)
Gecmis olsun konu sahibi, pek senin isine yariyacak bi sey yazmadim ama neyse :))

Aynı sorundan muzdariptim sabahları sıcak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal koyup aç karnına içiyorum çok rahatladım tavsiye ederim

gastroenteroloji bolumune gidin ve sakin ihmal etmeyin. Ananem kendimi bildim bileli benzer bi sorun yasiyor ve onunki artik kroniklesti.
Bence kesinlikle ihmal etmeyin

Aktarlar da taze sıkım yoksa nasıl temin edebiliriz bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…