Bağımlılık derecesinde seviyorum yardım

yaş 22. diyecek başka bir şeyim yok :))

Bahsettiğiniz duygular coook güzel çok iyi biliyorum, umarım karşı tarafta sizin böyle üstünüze titreyerek seviyordur . Dikkat edin bu duygular içindeyken sanal bir mutluluk hali oluşturmayın yani kendi duygularınızı aşırı yoğun yaşadığınız için olayları hep o duygular içersinde görmeyin , duygularınızın onda yansımasını aynı değilse o sanal mutlulukta kalmayın. Karşıyı tanımıyorum belki öyle değildir ben de böyleydi sadece . Terapiye başladım ve ilk seansta “güvenli alan” diye bir yer oluşturacaktım terapist yönlendiriyordu. İçinde hiçbişey olmayan sadece “o” olan biryer oluşturup sonra ağlamıştım burada farkettim bağımlılığımı ve ona göre düzenlediğim hayatımı . Sonrasında kendi merkezime gelmeyi başardım çok şükür.

Ama çok çok iyi biriyle bile olsak hayatımızın merkezine tamamen birini koymamalı, iş, şehir , arkadaş , aile genel günlük işleri bile herşeyi ona göre ayarlamamalıymışız . Uzun vadede zarar getiriyor maalesef.

Bence terapiye başlayın ve içsel olarak sağlıklı şekilde bir miktar kopabilin ondan en azından bireysel olarak mutlu olabilecek seviyede

Ayy ben de böyleyim takıntılıyım bir yıl oldu ilişkime ama gördüğüm zaman gülümsüyorum tartışsak ağlamaktan helak oluyorum ki 30 yaşına kadar böyle şeyler yaşamadım. Her ilişkide böyle olmuyor çok güzel ama yıpratıcı ve biraz akıl sağlığını etkiliyor sanki insan kendine engel olamıyor kesinlikle

Amerikaya mı gidecek sjsjdjd
Ben bu filmin sonunu gördüm net ayrılacaksınız. Umarım burayı okuyorsundur. Resmen 2 sene önceki halimsin. Konuyu bir an ben mi açtım diye düşündüm hatta sjdjdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…