Bademcik acil yardım

alacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
310
2
Arkadaşlar eşimin kronik bademcik rahatsızlığı var mevsimide geldi sürekli ateşi çıkıyor çok üzülüyorum antibiyotik içmekten mahvoluyor.bu dertten muzdarip olupta faydasını gördüğünüz şeyleri bana yazarsanız sevinirim.

merhaba.benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi bu rahatsızlığı çekiyordu.
gerçektende çok kötü bişey.40 derece ateşler içinde yatıyordu.
sonuda canına tak etti ve bademcik ameliyatı oldu.
artık iyilleşeceğini sanıyorduk ama bi faydası olmadı.
ha evet artık eskisi gibi ateşi çıkmıyordu. ve 30 günde bir hasta olurken şimdi 40-45 günde bir hasta oluyor.
bilmiyorum sizin eşinizde ameliyat oldumu?
eşimin gitmediği doktor kalmadı.halen dahada netten araştırıp durur.nie böyle oluyo diye.
çünkü daha adamın canına tak etti.
sonradan bi prof a gittik.
bazı önerilerde bulundu.şimdi biraz daha iyi.daha hafif atlatıyo en azından.
geçmiş olsun arkadaşım

Cevabın için çok sağol canım enazından bademcik amelyatı olmuş bir örnek bulmak beni sevindirdi.Çünkü eşimde amelyat olmak istiyordu ama ben hiç sıcak bakmadım.Demekki haklıymışım.Özeline mesaj attım cevaplarsan sevinirim.Farklı şehirlerde olmamızdan dolayı gittiğiniz profesöre ulaşamasakta eşine söylediği tavsiyeleri yazarsan sevinirim.Bakalım bende netten harıl harıl araştırıyorum.Bir akrabam yılan otunu tavsiye etti ona çok faydası dokunmuş.Bugün aldım faydasını görürsem sizinle paylaşıcam inş.Eşinize çok geçmiş olsun.acil şifalar

bende aynı dertten cekıyorum bademcıklerım 1 aydır gecmyor gecıyormus gıbı oluyor sabah bır kalkıyorum gene aynı

X