badem10 meme estetiği ameliyatı

ben 22 ekimde ameliyat oluyorum yuvarlak protez 250 cc kullanacağını kas altına yerleştireceğini söyledi daha büyük kullanamayacağını derimin çok ince olduğunu söyledi, birde benim göğüslerim ciddi şekilde küçük ve 2 göğüsümün büyüklüğü birbirinden çok farklı bu yüzden bu şekilde bi ameliyat gerçekleşecek. umarım çoook güzel olur.Pişman olmaktan korkuyorum..

benim prüzlü yüzey damla mentor marka silikon olcak inş. doktorum her ayrıntıdan bahsetti, o 250cc istiyo ama ben 300cc istiyorum dolgun bi hatun olmak istiyorum bunu anlamıyo

canım ben c cup sütyen kullanıyorum şuan. Fotoğraf albümümü aylar önce sildim 1 yılı geçti ben ameliyat olalı iyi ki olmuşum diyorum. Benim memeişler ayrık durmuyor canım baya iyi iki göğüs arası mesafem görenler hayran :)))

şuanda sen kaç beden oldun valla ben 300 cc den falan anlamıyorum açıkçası beden olarak biliyorum. senin resmin var mı bakma imkanım varsa baksam..... Birde benim görümcemde silikon yaptırdı onunkiler çok ayrık duruyor seninkide öyle mi yada yaptıran diğer arkadaşlarda bu konuya cevap verirse sevinirim. Ben ayrık dursun istemiyorum.

Anlayacağından utandım değil canım sonuçta yanında sütyenli kaldım kadının sonra sütyeni de çıkarttırdı utandım ister istemez :p

canım benım demek düğün hazırlıkları başladı yavas yavas.kız nıye utanıyorsun.senın ciciler o kadar dagol duruyor ki kimse anlayamaz valla:KK34:

Canım çok sevindim senin adına çok az kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık.

bende haftaya pazartesi ameliyat olcam 22-23 ekimi izin aldım bayramda dinlenirim diye düşündüm, doktorun kim kac cc olcak hangi yöntem ben kas altı dual plan ne demekse 250 ya da 300 cc olcak biraz büyük istiyorum dedim ameliyat sırasında deneyip bakcakmıs genc bir doktorum var umarım şu ergenlik çağında kalmıs göğüslerimden kurtulurum

kızlar yarın tahliller var pazarteside ameliyat inş. şimdi bilenler yardım edebilirmi ameliyat olacagımız gün ne götürmemiz lazım

pijama çorap çamaşır önü fermuarlı biraz kalın bir polar al. ben gece üşümüştüm iyi ki kalın bişi almışım demiştim sonradan :KK66: benim aklıma gelenler bunlar canım. ben yedek kıyafet alabilrisin önü düğmeli falan. arkadaşımda düzleştirici vs getirmişti benim canım sıkılırken ameliyattan sonra saçlarımı düzleştirmek için :))))

kızlar yarın tahliller var pazarteside ameliyat inş. şimdi bilenler yardım edebilirmi ameliyat olacagımız gün ne götürmemiz lazım[/

pijama çorap çamaşır önü fermuarlı biraz kalın bir polar al. ben gece üşümüştüm iyi ki kalın bişi almışım demiştim sonradan :KK66: benim aklıma gelenler bunlar canım. ben yedek kıyafet alabilrisin önü düğmeli falan. arkadaşımda düzleştirici vs getirmişti benim canım sıkılırken ameliyattan sonra saçlarımı düzleştirmek için :))))

kızlar yarın tahliller var pazarteside ameliyat inş. şimdi bilenler yardım edebilirmi ameliyat olacagımız gün ne götürmemiz lazım[/

çok tşk edeirm badem kızlar cok kararsız kaldım 300cc mi seçsem 325cc mi 345cc mi dolgun bir göğüs istiyorum kas altı olcak

canım benim demek gelinlik denediiiin :)

ayy ne güzel kesin melekler gibi olmuşsundur, Allah tamamına erdirsin şekerim... valla ağustos eylül falan deme, o kadar çabuk geçiyorki zaman, ben kuzenimden biliyorum 1 yıl önceden düğün yeri, gelinlik vs. işlerine başlamıştı. inşallah hayırlısıyla halledersiniz herşeyinizi, tabi önemli olan evlendikten sonra evinizde huzur ve sağlık olması gerisi boş....

ayy gelinliğin nasıl olacak tarif etsene, karar verebildin mi yoksa hala değişik modeller mi deniyorsun...

ayrıca utanmak ne demek ya, utanasın diye mi yaptırdın sen onları, utanmak falan yooook :):):)))

bitanem benimmmm çok teşekkür ediyorum. straplez bir gelinlik denedim prenses eteği vardı ama o kadar güzeldi ki göğüsler maşallah çıktı ortaya straplez gelinlikte :) kadın model beğenin onu uzatırız dedi kollarını falan ama çok güzel oldu yani anlatamam bi arkadaşımla gitmiştim o da hayran hayran baktı.sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun foruma?

canım benim demek gelinlik denediiiin :)

ayy ne güzel kesin melekler gibi olmuşsundur, Allah tamamına erdirsin şekerim... valla ağustos eylül falan deme, o kadar çabuk geçiyorki zaman, ben kuzenimden biliyorum 1 yıl önceden düğün yeri, gelinlik vs. işlerine başlamıştı. inşallah hayırlısıyla halledersiniz herşeyinizi, tabi önemli olan evlendikten sonra evinizde huzur ve sağlık olması gerisi boş....

ayy gelinliğin nasıl olacak tarif etsene, karar verebildin mi yoksa hala değişik modeller mi deniyorsun...

ayrıca utanmak ne demek ya, utanasın diye mi yaptırdın sen onları, utanmak falan yooook :):):)))

Arkadaşlar foruma çok fazla girecek vaktim olmuyor her girdiğimde bir sürü arkadaşlık isteği birikmiş oluyor hiçbirisni kabul edemiyorum maalesef. Hangisi burun için eklemiş hangisi meme için kişi kendi anlatmazsa derdini ben neye göre kabul edeyim, Bana özel mesaj ile ya da buradan yazarsanız ben de ona göre karar vereyim değil mi?
Herkese iyi bayramlar..

Geçiyor bitanem ben nasıl 1 yıl olmuş diyorum rüya gibiydi benim için bu ameliyatı olmak, şimdi koskoca 1 senem geçmiş ameliyatımın üstünden.

Sevgili badem mesajlarından birinde burun estetiğini Baris Cakir in yaptığını okudum, yeni uyeyim, Foto da göremiyorum, biraz bilgi verebilir mısın..

Canım merak ettiğin ne varsa ameliyat sürecimle ilgili sorabilirsin, ben de septum eğriliği vardı bundan dolayı nefes almamda sıkıntı oluyordu onlar düzeldi ameliyat sonrası. Burun ucu yazmışsın konu başlığını burun ucunda neyi sormak istedin?

Sevgili badem mesajlarından birinde burun estetiğini Baris Cakir in yaptığını okudum, yeni uyeyim, Foto da göremiyorum, biraz bilgi verebilir mısın..

Cuma günü doktorumun yanındaydım 1. yıl kontrolüne gitmemiştim yoğunluk fotoğraf çekip yollamıştım cuma günü baktı barış bey, her şey yolunda kıvam mıvam harika :)
kızlar bu arada izler gerçekten de geçiyor kafanıza takmayın. benim izler hızlı iyileşiyordu zaten şuan belli belirsizler çok mutluyummm.

bademin bebişleri gerçek meme kıvamında. iç kısım tatlı sert. dışı yumuşak.
ergenliğe girdiğim sene benim de bebişlerimin içi sertleşmişti. 4 ayda bir mens olmaya başlayınca, meme gelişimim de gerçekleşemedi. demek ki normal bir süreç geçirebilseymişim benim de memelerim olacakmış...
hala aklım almıyor, kızların memeleri doğal olarak nasıl öyle dolgun ve iri olabiliyor diye!
yaşamayınca insan, algı kıtlığı yaşıyor bazen.

Canım artık mutlu olmak zamanı eski mutsuz günleri düşünmemize hiç gerek yok bence :KK66:
Bu arada ben yorum yapmamışım senin bebekler hakkında gerçi çok fazla muhabbetini ettik ama bu güzel göğüslerin hakkını verelim en kısa zamanda bebeklere balon alışverişine çıkalım :)
Ha unutmadan deftere gözüm gibi bakıyorum çok işime yarayacak, iyi ki varsın.

bademin bebişleri gerçek meme kıvamında. iç kısım tatlı sert. dışı yumuşak.
ergenliğe girdiğim sene benim de bebişlerimin içi sertleşmişti. 4 ayda bir mens olmaya başlayınca, meme gelişimim de gerçekleşemedi. demek ki normal bir süreç geçirebilseymişim benim de memelerim olacakmış...
hala aklım almıyor, kızların memeleri doğal olarak nasıl öyle dolgun ve iri olabiliyor diye!
yaşamayınca insan, algı kıtlığı yaşıyor bazen.

Canım artık mutlu olmak zamanı eski mutsuz günleri düşünmemize hiç gerek yok bence :KK66:
Bu arada ben yorum yapmamışım senin bebekler hakkında gerçi çok fazla muhabbetini ettik ama bu güzel göğüslerin hakkını verelim en kısa zamanda bebeklere balon alışverişine çıkalım :)
Ha unutmadan deftere gözüm gibi bakıyorum çok işime yarayacak, iyi ki varsın.

balonla istanbul semalarında kaybolurlar. ikisi de çok şımarıyor çünkü alışverişte.
bu arada, epeydir hiç bir şey almıyordum onlar için. bakmadım da... alalım tabi! uygun bir zamanda.
sen de iyi ki varsın canım.

X