- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi bilgezaman
Özelden gönderdim şekerim soyismimi detayları Barış beye sorarsın hatta benden önce gideceksen yanına yakında burun için tekrar kapısını çalacağımı ve slmlarımı da iletirsen sevinirim sevin in burnunun ve dediğin gibi orda gördüğün bayan dahil Barış bey in bütün operasyonlarına baktığında bu estetik demezsin sadece ne güzel burunlar dersin bakalım benim burnum nasıl olcak tasarımlarım bir olsun merakla bekliyorum ben de..Burun ameliyatım haziran sonu olacak benim o yüzden nisan mayıs gibi tasarımlar için giderim herhalde burun sürecimi de en ince ayrıntısına kadar paylaşacağım tabii ki.Burun ameliyatı çok daha hassas ve çok iyi el mahareti gerektiren bir iş çünkü.
Sen meme ameliyatı için hiiiiiç korkma canım rahat ol, başka insanları duyuyorum bir hafta 10 gün kollarını doğru düzgün hareket ettiremiyorlarmış Barış bey kas zarı altı tekniği kullanıyor biliyorsun bu teknikte kaslara herhangi bir müdahale yapılmadığı için kollarını çok daha rahat hareket ettirebiliyorsun ben ameliyatın ikinci günü saçlarımı kendim topladım dediğimde herkes aa nasıl diye şaşırıyor ama kas zarı altının faydaları işte tabii ki yine de kolları çok yormamak gerekiyor. Sen cildim hassas diyorsan kullan o zaman çatlak kremini ama çatlak oluşmuyor bu konuda da endişen olmasın..mesela benim boy 175 kilo 60 zayıf sayılırım yani ameliyattan önce ben de düşünüyordum senin gibi zayıf biriyim sonuçta bu deri nasıl o kadar esneyecekte içine o kadar silikon girebilecek kesin çatlak oluşur diyordum ama olmadı herkeste olan tedirginlikler işte:)
310 cc ye Barış beye sor bakalım ne diyecek göğüs kafesinin darlığı genişliğine göre senin kendi vücut hatlarına göre bir şey söyleyecektir.Ayrıntıları paylaş bizimle de canım merakla bekliyorum.
Sen meme ameliyatı için hiiiiiç korkma canım rahat ol, başka insanları duyuyorum bir hafta 10 gün kollarını doğru düzgün hareket ettiremiyorlarmış Barış bey kas zarı altı tekniği kullanıyor biliyorsun bu teknikte kaslara herhangi bir müdahale yapılmadığı için kollarını çok daha rahat hareket ettirebiliyorsun ben ameliyatın ikinci günü saçlarımı kendim topladım dediğimde herkes aa nasıl diye şaşırıyor ama kas zarı altının faydaları işte tabii ki yine de kolları çok yormamak gerekiyor. Sen cildim hassas diyorsan kullan o zaman çatlak kremini ama çatlak oluşmuyor bu konuda da endişen olmasın..mesela benim boy 175 kilo 60 zayıf sayılırım yani ameliyattan önce ben de düşünüyordum senin gibi zayıf biriyim sonuçta bu deri nasıl o kadar esneyecekte içine o kadar silikon girebilecek kesin çatlak oluşur diyordum ama olmadı herkeste olan tedirginlikler işte:)
310 cc ye Barış beye sor bakalım ne diyecek göğüs kafesinin darlığı genişliğine göre senin kendi vücut hatlarına göre bir şey söyleyecektir.Ayrıntıları paylaş bizimle de canım merakla bekliyorum.
burcu'cum detaylı yanıtın için çok teşekkür ederim. aslında özelden soyadını gönderirsen sevinirim. dediğin gibi sorayım.
burun konusunda katılıyorum sana, hatta annemle muayeneden sonra konuşuyorduk sevin hanım'dan da bahsettik, burnu ne kadar hoştu değil mi? Barış Bey çok doğal işler çıkarıyor dedim, annem yok kızım onunki doğal dedi :)) resmen inatlaştı benimle ikna etmek çok zor oldu :)) anlatmıştım forumun öbür konusunda bir bayan geldi kontrole ama artık son kontrolleri falandır, burun oturmuş yerine çok belli, bir burun nasıl gider o yüze, kadın öyle aman aman dünya güzeli değildi, burun da dünyanın en harika burnu değil, ama o burunla o yüz nasıl havalı nasıl hoş duruyordu anlatamam, senin yüzüne en iyi giden burun seni olduğundan çok daha güzel ve havalı göstermeye yeter.
inşallah senin de burnun tam istediğin gibi olur şekerim, ayrıca hızlıca iyileşmeni diliyorum ama lütfen gir buraya yaz yine, benim gibi sonradan burun da düşünenlere yol göstermiş olursun.
çatlak oluşmamasına çok sevindim, açıkçası benim cilt yapım biraz kuru, korkuyorum, en azından psikolojik rahatlama sağlar krem bana. ben de aynen senin gibi a cup doldurmuyorum bile, sütyenlerim aynen senin anlattğın gibi. o zaman 310 bana da gider diye düşünebilirim.
dur bakalım son görüşmede iyice ortaya çıkar zaten :))