badem10 meme estetiği ameliyatı

Özelden gönderdim şekerim soyismimi detayları Barış beye sorarsın hatta benden önce gideceksen yanına yakında burun için tekrar kapısını çalacağımı ve slmlarımı da iletirsen sevinirim :KK66: sevin in burnunun ve dediğin gibi orda gördüğün bayan dahil Barış bey in bütün operasyonlarına baktığında bu estetik demezsin sadece ne güzel burunlar dersin bakalım benim burnum nasıl olcak tasarımlarım bir olsun merakla bekliyorum ben de..Burun ameliyatım haziran sonu olacak benim o yüzden nisan mayıs gibi tasarımlar için giderim herhalde burun sürecimi de en ince ayrıntısına kadar paylaşacağım tabii ki.Burun ameliyatı çok daha hassas ve çok iyi el mahareti gerektiren bir iş çünkü.
Sen meme ameliyatı için hiiiiiç korkma canım rahat ol, başka insanları duyuyorum bir hafta 10 gün kollarını doğru düzgün hareket ettiremiyorlarmış Barış bey kas zarı altı tekniği kullanıyor biliyorsun bu teknikte kaslara herhangi bir müdahale yapılmadığı için kollarını çok daha rahat hareket ettirebiliyorsun ben ameliyatın ikinci günü saçlarımı kendim topladım dediğimde herkes aa nasıl diye şaşırıyor ama kas zarı altının faydaları işte :KK66: tabii ki yine de kolları çok yormamak gerekiyor. Sen cildim hassas diyorsan kullan o zaman çatlak kremini ama çatlak oluşmuyor bu konuda da endişen olmasın..mesela benim boy 175 kilo 60 zayıf sayılırım yani ameliyattan önce ben de düşünüyordum senin gibi zayıf biriyim sonuçta bu deri nasıl o kadar esneyecekte içine o kadar silikon girebilecek kesin çatlak oluşur diyordum ama olmadı herkeste olan tedirginlikler işte:)
310 cc ye Barış beye sor bakalım ne diyecek göğüs kafesinin darlığı genişliğine göre senin kendi vücut hatlarına göre bir şey söyleyecektir.Ayrıntıları paylaş bizimle de canım merakla bekliyorum.
burcu'cum detaylı yanıtın için çok teşekkür ederim. aslında özelden soyadını gönderirsen sevinirim. dediğin gibi sorayım.

burun konusunda katılıyorum sana, hatta annemle muayeneden sonra konuşuyorduk sevin hanım'dan da bahsettik, burnu ne kadar hoştu değil mi? Barış Bey çok doğal işler çıkarıyor dedim, annem yok kızım onunki doğal dedi :)) resmen inatlaştı benimle ikna etmek çok zor oldu :)) anlatmıştım forumun öbür konusunda bir bayan geldi kontrole ama artık son kontrolleri falandır, burun oturmuş yerine çok belli, bir burun nasıl gider o yüze, kadın öyle aman aman dünya güzeli değildi, burun da dünyanın en harika burnu değil, ama o burunla o yüz nasıl havalı nasıl hoş duruyordu anlatamam, senin yüzüne en iyi giden burun seni olduğundan çok daha güzel ve havalı göstermeye yeter.

inşallah senin de burnun tam istediğin gibi olur şekerim, ayrıca hızlıca iyileşmeni diliyorum ama lütfen gir buraya yaz yine, benim gibi sonradan burun da düşünenlere yol göstermiş olursun.

çatlak oluşmamasına çok sevindim, açıkçası benim cilt yapım biraz kuru, korkuyorum, en azından psikolojik rahatlama sağlar krem bana. ben de aynen senin gibi a cup doldurmuyorum bile, sütyenlerim aynen senin anlattğın gibi. o zaman 310 bana da gider diye düşünebilirim.

dur bakalım son görüşmede iyice ortaya çıkar zaten :))

tekrar selam canım,

özelden mesajını gördüm teşekkür ederim. özel mesaj atamıyorum henüz, o sebeple burdan yanıtlıyorum. Barış Bey'e soracağım. bu arada tekrar yazıyorum seninkiler çok güzel olmuş. boyuna kilona baktığımda sen de zayıfmışsın anlaşılan. ona rağmen muhteşem görünüyorlar, tam istediğim gibiler. inşallah benimkilerde seninkiler gibi olur. bakalım dediğin gibi Barış Bey ne diyecek.

Açıkçası okuyunca yazdıklarını içim rahatladı. Barış Bey de aynen senin dediklerini söylemişti. Kollarınızı çok yormayacaksınız, ama 2 gün sonra saçlarına dokunabilen hastalarım var diye. Birde benim yöntemi çok istiyor olmamın sebebi kaslarımın kesilmesini istemiyor olmam. Spor yapıyorum, her ihtimale karşı ameliyattan sonra 1 ay spora ara vereceğim ama sporsuz bir hayat düşünemiyorum. Allah sağlık sıhhat verirse vücudum elverdiği ölçüde yaşım izin verdiği sürece de spor yapmak istiyorum. Tabiki her ameliyatın sonunda öyle yada böyle insan normal hayatına bir şekilde dönüyor ama kaslarıma herhangibir müdahale olsun istemiyorum. Barış Bey 15 gün sonra bşalayabilirsiniz demişt,, ben kendi kafamda her ihtimale karşı 1 ay olsun dedim. Lafın özü spor yapmaya başladğımda herhangibir engel olsun istemiyorum. Aman kaslarım tam düzelsin diye endişeler yaşamak istemiyorum. Birde kaslar vücudun çok önemli bir parçası sadece estetik kaygılar için kesilmesine karşıyım ben. Tabi bu benim düşüncem. Tabi insanın başına bir kaza gelir yada başka şey mecbur kalınırsa her türlü müdahale yapılır ama elimde kas zarı altı gibi bir imkan varken neden değerlendirmeyeyimki diyorum. :))

Bu forumlarda bir bayanın yazdıklarını okumuştum, kime ameliyat oldu hatırlamıyorum ama kas zarı altı yaptırmış. 15 gün sonra tenis oynadım hiçbirşey olmadı, acı bile duymadım yazmıştı. Şok olmuştum, demekki bu kadar rahat. Birde bu tip konularda canım çok kıymetli değildir, ameliyattan sonra çok hasta kaprisi yapacak biri değilimdir. Sabırla iyileşmeyi bekleyeceğim. Benim için çok zor olacağını sanmıyorum.

Burun konusunda yazdıklarına %100 katılıyorum. Şimdiden çok çok çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi süper bir burnun olur. Ben Barış Bey'e güveniyorum. Eminim yüzüne giden güzel bir burun çıkaracaktır sana da. Zaten doktorların mahareti biraz da burun da ortaya çıkıyor. Göğüs ameliyatları bence tüm doktorlar için kolay bir operayon olmuş durumda, seri üretim gibi yapıveriyorlar, ama burun da asıl maharetleri ortaya çıkıyor. Barış Bey bu konuda muhteşem işler çıkarıyor. Bence aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor. İnşallah herşey istediğin gibi gönlünce olur.

Benim bir sorum daha olacak. Ameliyat olmadan önce sporcu sütyeni gibi birşey götürmemiz gerekiyor mu? Yoksa ameliyat sonunda orada ücreti karşılığı veriliyor mu? Çok soruyorum kusura bakma, sadece iyi bilen birinden öğrenmek bana daha çok güven veriyor.

Çok teşekkür ederim canım beni böylesine güzel göğüslere kavuşturan Barış beye minnettarım..Eğer dikkat ettiysen göğüs arası mesafesi de harika.Barış beyin ameliyatlarında biri anyaya biri konyaya bakan göğüsler hiç görmedim ben göğüs arası mesafesini de harika ayarlıyor yahu.Bu konuda Barış Bey i tek geçiyorum ameliyat fotolarını sen de birçok hastasının görmüşsündür gittiğinde hepsinin göğüs arası mesafesi birbirinden güzeldi..Bu da doktor maharetidir kesinlikle.Kişinin iki meme arasındaki kemiğin ince kalınlığı da bunu etkileyen başka bir faktör tabii. Ama Barış beyin bütün hastalarının mı göğüs arasındaki kemiği ince de göğüsler birbirine bu kadar yakın oluyor her hastasının ben burda bu yüzden kesinlikle doktor maharetidir diyorum bu işe :KK66:
Barış bey medikal markaların sütyenini temin ediyor ve bandajları açtıktan sonra kendisi giydiriyor canım yani senin dışardan sütyen almana gerek kalmıyor.Kafana takılan her şeyi sorabilirsin canım benim.Öpüyorumm.
tekrar selam canım,

özelden mesajını gördüm teşekkür ederim. özel mesaj atamıyorum henüz, o sebeple burdan yanıtlıyorum. Barış Bey'e soracağım. bu arada tekrar yazıyorum seninkiler çok güzel olmuş. boyuna kilona baktığımda sen de zayıfmışsın anlaşılan. ona rağmen muhteşem görünüyorlar, tam istediğim gibiler. inşallah benimkilerde seninkiler gibi olur. bakalım dediğin gibi Barış Bey ne diyecek.

Açıkçası okuyunca yazdıklarını içim rahatladı. Barış Bey de aynen senin dediklerini söylemişti. Kollarınızı çok yormayacaksınız, ama 2 gün sonra saçlarına dokunabilen hastalarım var diye. Birde benim yöntemi çok istiyor olmamın sebebi kaslarımın kesilmesini istemiyor olmam. Spor yapıyorum, her ihtimale karşı ameliyattan sonra 1 ay spora ara vereceğim ama sporsuz bir hayat düşünemiyorum. Allah sağlık sıhhat verirse vücudum elverdiği ölçüde yaşım izin verdiği sürece de spor yapmak istiyorum. Tabiki her ameliyatın sonunda öyle yada böyle insan normal hayatına bir şekilde dönüyor ama kaslarıma herhangibir müdahale olsun istemiyorum. Barış Bey 15 gün sonra bşalayabilirsiniz demişt,, ben kendi kafamda her ihtimale karşı 1 ay olsun dedim. Lafın özü spor yapmaya başladğımda herhangibir engel olsun istemiyorum. Aman kaslarım tam düzelsin diye endişeler yaşamak istemiyorum. Birde kaslar vücudun çok önemli bir parçası sadece estetik kaygılar için kesilmesine karşıyım ben. Tabi bu benim düşüncem. Tabi insanın başına bir kaza gelir yada başka şey mecbur kalınırsa her türlü müdahale yapılır ama elimde kas zarı altı gibi bir imkan varken neden değerlendirmeyeyimki diyorum. :))

Bu forumlarda bir bayanın yazdıklarını okumuştum, kime ameliyat oldu hatırlamıyorum ama kas zarı altı yaptırmış. 15 gün sonra tenis oynadım hiçbirşey olmadı, acı bile duymadım yazmıştı. Şok olmuştum, demekki bu kadar rahat. Birde bu tip konularda canım çok kıymetli değildir, ameliyattan sonra çok hasta kaprisi yapacak biri değilimdir. Sabırla iyileşmeyi bekleyeceğim. Benim için çok zor olacağını sanmıyorum.

Burun konusunda yazdıklarına %100 katılıyorum. Şimdiden çok çok çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi süper bir burnun olur. Ben Barış Bey'e güveniyorum. Eminim yüzüne giden güzel bir burun çıkaracaktır sana da. Zaten doktorların mahareti biraz da burun da ortaya çıkıyor. Göğüs ameliyatları bence tüm doktorlar için kolay bir operayon olmuş durumda, seri üretim gibi yapıveriyorlar, ama burun da asıl maharetleri ortaya çıkıyor. Barış Bey bu konuda muhteşem işler çıkarıyor. Bence aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor. İnşallah herşey istediğin gibi gönlünce olur.

Benim bir sorum daha olacak. Ameliyat olmadan önce sporcu sütyeni gibi birşey götürmemiz gerekiyor mu? Yoksa ameliyat sonunda orada ücreti karşılığı veriliyor mu? Çok soruyorum kusura bakma, sadece iyi bilen birinden öğrenmek bana daha çok güven veriyor.

bak sen şimdi yazınca dikkatimi çekti göğüs arası mesafesi.. doğru ya benim gördüklerimde de öyle bariz bir fark yoktu.

hatta benim göğüs ortasındaki kemiğim kalındır, napalım kemik böyle olunca doktor naapsın, benimki illaki ayrık ayrık olacak, aman olsun yeterki büyük olsun derdim, kendimi böyle hazırlamışım şimdiden. dur ben son görüşmede bunu da sorayım :)) ayy çok teşekkür ederim böyle detayları hatırlattığın için şekerim.

demek orda kendi takıyor, dediğin gibi medikal bir markanınkiyse o zaman benim gerçekten almama hiç gerek yok.

süper yaa :)) şaka maka günler geçiyor, inşallah en kısa sürede olur biter de ben de katılırım aranıza :))

Evet canım en bariz örnekleri ben oralat dila28 ve poisanın fotoğraflarına baktığında göğüs arası mesafenin muazzam olduğunu göreceksin hepimizin mi ortadaki kemiği inceydi! tabi ki de hayır..Doktorcuğumuzun harika işçiliğini ayakta alkışlarım.Aldığı parayı fazlasıyla hakediyor Barış Çakır.
Sütyen konusuna evet tatlım hiç yorulmayacaksın en kaliteli markanın sütyenini temin ediyor dediğim gibi Barış Bey bu konuda çok hassas.Aklına ne takılırsa sor şekerim ben buralardayım.
bak sen şimdi yazınca dikkatimi çekti göğüs arası mesafesi.. doğru ya benim gördüklerimde de öyle bariz bir fark yoktu.

hatta benim göğüs ortasındaki kemiğim kalındır, napalım kemik böyle olunca doktor naapsın, benimki illaki ayrık ayrık olacak, aman olsun yeterki büyük olsun derdim, kendimi böyle hazırlamışım şimdiden. dur ben son görüşmede bunu da sorayım :)) ayy çok teşekkür ederim böyle detayları hatırlattığın için şekerim.

demek orda kendi takıyor, dediğin gibi medikal bir markanınkiyse o zaman benim gerçekten almama hiç gerek yok.

süper yaa :)) şaka maka günler geçiyor, inşallah en kısa sürede olur biter de ben de katılırım aranıza :))

Bu arada herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun diliyorum.Hepimizin duaları hayırlısı ise kabul olur inşallah.

burcucum çook teşekkür ederim mesjın için ama mesaj sayım yeterli değil özel mesaj göndermeye:KK43: yaklaştıkça hem korkuyorum hem de keşke yarın olsa da kavuşsam onlara diyorum. Başka bişey düşünmüyorum bikaç gündür günlük hayattan koptum gibi:) inşallah iyi geçer sen de dua et olur mu bana..

Ayy canım benim yaa benim de aklımdasın hep vallahi ne yaptın diye merak ettim bu günlerde kk nın başka başka sayfalarında gezinmekteyim haziran sonu burun ameliyatım varya benim de Barış bey in burun ameliyatı olan hastalarıyla falan görüşüyorum hepsinin sonucu çok güzel şimdiden sabırsızlanmaya başladım burun ameliyatı için bir de istenmeyen tüyler mevzuuna kendimi kaptırmış durumdayım lazer epilasyon için güvenilir bir yer arıyorum hala bulamadım :KK43:
senin heyecanın çok normal canım benimmm tabii yenilenmek çok güzel ya insanın özgüveni tavan yapıyor..11 inde görüşmen var hadi bakalım çok az kaldı gelişmelerden haberdar et beni canım aklına en ufak bir şey takılırsa da sor, öpüyorummm.
burcucum çook teşekkür ederim mesjın için ama mesaj sayım yeterli değil özel mesaj göndermeye:KK43: yaklaştıkça hem korkuyorum hem de keşke yarın olsa da kavuşsam onlara diyorum. Başka bişey düşünmüyorum bikaç gündür günlük hayattan koptum gibi:) inşallah iyi geçer sen de dua et olur mu bana..

Ayy canım benim yaa benim de aklımdasın hep vallahi ne yaptın diye merak ettim bu günlerde kk nın başka başka sayfalarında gezinmekteyim haziran sonu burun ameliyatım varya benim de Barış bey in burun ameliyatı olan hastalarıyla falan görüşüyorum hepsinin sonucu çok güzel şimdiden sabırsızlanmaya başladım burun ameliyatı için bir de istenmeyen tüyler mevzuuna kendimi kaptırmış durumdayım lazer epilasyon için güvenilir bir yer arıyorum hala bulamadım :KK43:
senin heyecanın çok normal canım benimmm tabii yenilenmek çok güzel ya insanın özgüveni tavan yapıyor..11 inde görüşmen var hadi bakalım çok az kaldı gelişmelerden haberdar et beni canım aklına en ufak bir şey takılırsa da sor, öpüyorummm.

oooo ben memişlerle uğraşırken sen işi büyütmüşsün:) tam bir yenilenme olacak senink demek. canım istanbuldayken nete girebilir miyim bilmiyorum ama elime bir laptop geçtiği ilk an haberdar edicem tabiki. her şey için tekrar teşekür ederim canım..

öyle canım vallahi yenilendikçe yenilenesi geliyor insanın..telefon numaranı kaydettim haberleşiriz ordan :KK66: sen şuan 1 hafta sonraki harika göğüslü hallerini hayal et bence.
oooo ben memişlerle uğraşırken sen işi büyütmüşsün:) tam bir yenilenme olacak senink demek. canım istanbuldayken nete girebilir miyim bilmiyorum ama elime bir laptop geçtiği ilk an haberdar edicem tabiki. her şey için tekrar teşekür ederim canım..

geçmiş olsun ama ben birşeyi merak ettim dr.barış beye nasıl ulaşabilir ve bu ameliyatın maliyeti ne kadar bilgi verirsen çok mutlu olurum.

canımm ben yarın istanbula geliyorum ve barış beyle görüşmem var ameliyat öncesi. çok mutluyum gelsin artık pazartesi de bitsin artık bekleyiş:) haber vermek istedim sana. bu sürede belki nete giremem. yardımcı olan herkese ve sana tekrar çok teşekkür ediyorum. öptüm çoook:)

canım bol şanslar diliyorum sana, umarım her şey yolunda gider. ben de çarşamba günü geçiyorum istanbula. hayırlısıyla atlatıcaz inşallah :KK1:

canımm ben yarın istanbula geliyorum ve barış beyle görüşmem var ameliyat öncesi. çok mutluyum gelsin artık pazartesi de bitsin artık bekleyiş:) haber vermek istedim sana. bu sürede belki nete giremem. yardımcı olan herkese ve sana tekrar çok teşekkür ediyorum. öptüm çoook:)

Barış beye internetten kendi sitesinden mail göndererek ulaşabilirsin canım..Özelden sana asistanının numarasını gönderiyorum asistanı sevin hanım ı arayarakta kendisine ulaşabilirsin..ben her şey dahil 6500 tl ye oldum ameliyatımı. Sevgiler :KK66:
geçmiş olsun ama ben birşeyi merak ettim dr.barış beye nasıl ulaşabilir ve bu ameliyatın maliyeti ne kadar bilgi verirsen çok mutlu olurum.

X