burcu'cum seni çok iyi anlıyorum, benim burnum da fena diildir, ama öyle aman aman güzeldir diyemem. çoook hafif de olsa ufak bir çıkıntı var üstünde, tam kemerli değil ama yine de rahatsız edici bir yönü var. bugüne kadar asla ve asla burun düşünmemişimdir, hatta yaptıranları görünce beğensem bile bana olmazki benim yüzüme farklı burun gitmezki demişimdir.
sonra bu meme estetiğini araştırdıkça, doktorlarla ilgili birşeyler öğrendikçe ve Barış Bey gibi doktorların çıkardıkları işleri de görünce, muhakkak benim yüzüme de çok güzel ve yüzüme giden bir burun yapılabilir diye düşünmeye bşaladım. zaten burda amaç başkasında beğendiğin burun değil, senin yüzüne gidecek en güzel burnun yapılması değil mi? asıl başarı burda çıkıyor ortaya bence.
senin göğüs ölçüsünü not ettim, şekerim, benim de yok denecek kadar az, bana da takabilir herhalde, soracağım son görüşmede.
bu arada bir sorum daha olacak, sende ameliyat sonrası göğüslerinde kısa sürede büyümüş olmalarına paralel çatlak tarzı şeyler oluştu mu? ben her ihtimale karşı şimdiden (marka veremiyoruz sanırım) iyi bir markanın bir ürününün kullanmaya başladım, şimdiden nemlendirsin büyümeye karşı da göğüslerim (daha doğrusu o bölgedeki cildim) hazırlıklı olsun diye, hamilelere verilen bir ürünmüş ama içindeki kullanma talimatını okudum, karın, basen, göğüs vs çatlak oluşabilecek her bölgede kullanılabiliyormuş.