badem10 meme estetiği ameliyatı

ay ay ay bir tane daha mı Barış Çakır meleği geliyor aramızaaaaa canım çok sevindim. Çok doğru bir seçim:nazar:
biraz önce 11 şubat için barış çakırdan randevu aldım. 13ünde de ameliyat olucam terslik çıkmazsa. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)

çok teşekkür ederim burcucum. kararımı vermemdeki en büyük neden sensin. Her daim buraya yazmasam da sürekli takip ettim yazdıklarınızı. Şimdi ilk adımı atmış gibi hissediyorum bu bile mutlu ediyor beni. Özele mailimi yazamıyorum canım mesaj sayım yeterli değil malesef. Sorularım olursa ki olacaktır buradan sorarım artık. tekrar teşekkürler canım umarım seninki gibi başarılı bir süreç olur:KK16:

canım benim beni çok mutlu ettin gerçekten..benimkinden çok daha güzel bir iyileşme süreci diliyorum sana.Hiç pişman olmayacaksın sonuçtan emin olabilirsin canım.Barış bey benim için verilmiş en güzel karardı.Şuan bu kadar mutluysam Barış bey sayesinde ona minnet borçluyum.Gidip görüp tanıştığında sen de göreceksin ne kadar iyimser bir doktorumuzun olduğunu..Benim artık meme sürecim tamamlandı..haziran sonu da burun ameliyatı olacağım Barış beye..Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım.
çok teşekkür ederim burcucum. kararımı vermemdeki en büyük neden sensin. Her daim buraya yazmasam da sürekli takip ettim yazdıklarınızı. Şimdi ilk adımı atmış gibi hissediyorum bu bile mutlu ediyor beni. Özele mailimi yazamıyorum canım mesaj sayım yeterli değil malesef. Sorularım olursa ki olacaktır buradan sorarım artık. tekrar teşekkürler canım umarım seninki gibi başarılı bir süreç olur:KK16:

önceki göğüs boyutunuz neydi? bu kdar büyük göğüs sıkıntı yaratmıyor mu?
ben de yapmayı düşünüyorum ama 250 lik taktırırım maksimum..korkuyorum çünkü:KK43:

Son düzenleme:
canım önceki boyutu yok denecek kadar azdı benim..benim göğüsler çok büyük değil ki şuan canım ben de çok büyük göğüs sevmiyorum ama dolgun ve diri olacak göğüs dediğin..Benim göğüslerim tam kıvamında şuan da.
önceki göğüs boyutunuz neydi? bu kdar büyük göğüs sıkıntı yaratmıyor mu?
ben de yapmayı düşünüyorum ama 250 lik taktırırım maksimum..korkuyorum çünkü:KK43:

superiye merhaba,

şimdiden çook geçmiş olsun ameliyatın için. inşallah en kısa sürede iyileşir ayağa kalkarsın. benim de tam 1 ay sonra ameliyatım olacak Barış Bey'e. nasıl heyecan sardı bir bilsen :)) hadi bakalım sen ol da bize de anlat neler yaşadığını. eminim seninkiler de çok güzel olacaktır.

bu arada burcu'cum sana birşey sormak istiyorum, gerçi muhakkak yazmışsındır da unutmuşum, sana kaç cc taktı barış bey. seninkiler gayet iyi görünüyor yani.

demek burun olacaksın haziranda. çok heyecanlı olmalısın. Barış Bey'e gidenler komple değişim geçirmeden rahat edemiyorlar galiba, ne yalan söyliyim benim bile şimdiden burun içim kafamda fikirler oluşmaya başladı. senin yeni burnun da şimdiden hayırlı olsun. inşallah dertsiz sıkıntısız atlatırsın o süreci de.

inşallah hepimizin çok iyi geçer superisi. Tabiki anlatırım. Ben de çok heyecanlı ve çok mutluyum. Artık bir an önce atlatmak ve yeni hayatıma başlamak istiyorum. Buradan sonuçları paylaşırız canım..

canım mrb..bana 310 gram kullandı barış bey..
Sana şu kadarını söylim Barış Bey gibi mükemmeeeeeel bir doktor bulunca insan burun da yaptırayım diyor vallahi yoksa benim burnumda fena değildir hatta barış beycim burnun gayet güzel dedi ama ben Barış beyin o maharetli parmaklarının burnumda da şöyle bir değmesini istiyorum şahsen:) böyle bir doktorumuz olduğu için çooook şanslıyız kızlar meme de de burunda da hem doğal hem de şahane işler çıkarıyor Barış bey..Ben kendisine minnettarım bana böyle bir mutluluk verdiği için..Her gün dua da ediyorum kendisine Allah her şeyi gönlüne göre versin diye..
superiye merhaba,

şimdiden çook geçmiş olsun ameliyatın için. inşallah en kısa sürede iyileşir ayağa kalkarsın. benim de tam 1 ay sonra ameliyatım olacak Barış Bey'e. nasıl heyecan sardı bir bilsen :)) hadi bakalım sen ol da bize de anlat neler yaşadığını. eminim seninkiler de çok güzel olacaktır.

bu arada burcu'cum sana birşey sormak istiyorum, gerçi muhakkak yazmışsındır da unutmuşum, sana kaç cc taktı barış bey. seninkiler gayet iyi görünüyor yani.

demek burun olacaksın haziranda. çok heyecanlı olmalısın. Barış Bey'e gidenler komple değişim geçirmeden rahat edemiyorlar galiba, ne yalan söyliyim benim bile şimdiden burun içim kafamda fikirler oluşmaya başladı. senin yeni burnun da şimdiden hayırlı olsun. inşallah dertsiz sıkıntısız atlatırsın o süreci de.

Canım senden de gelişmeleri anlatmanı istiyoruuuum kaç cc ye karar verdiniz? Ameliyatın 13ünde olacak demiştin dimi o aralıkta İstanbula döneceğim ben de 14 ünde sen taburcu olmadan ziyaretine gelirim dönmüş olursam hem sende o zaman 4 aylık hallerini görmüş olursun ve gören diğer arkadaşlarım gibi silikon olduklarına kesinlikle inanmazsın şimdiden söylim :KK66:
inşallah hepimizin çok iyi geçer superisi. Tabiki anlatırım. Ben de çok heyecanlı ve çok mutluyum. Artık bir an önce atlatmak ve yeni hayatıma başlamak istiyorum. Buradan sonuçları paylaşırız canım..

Canım senden de gelişmeleri anlatmanı istiyoruuuum kaç cc ye karar verdiniz? Ameliyatın 13ünde olacak demiştin dimi o aralıkta İstanbula döneceğim ben de 14 ünde sen taburcu olmadan ziyaretine gelirim dönmüş olursam hem sende o zaman 4 aylık hallerini görmüş olursun ve gören diğer arkadaşlarım gibi silikon olduklarına kesinlikle inanmazsın şimdiden söylim :KK66:

Canım ben istanbulda değilim, izmirdeyim. Bu yüzden 11inde görüşmem 13ünde de ameliyatım olacak. Henüz karar verilmiş bir durum yok yani:) Ama sonucumu tabiki burada paylaşacağım. Ayrıca 14ünde tanışma imkanımız olursa çok sevinirim:)

Anladım canımmm hayırlısı o zaman..Ben 14 ünde sen taburcu olmadan gelirim o zaman Sevin den öğrenirim oda numaranı ayy şimdiden ben heyecanlandım sanki ameliyat olacak olan benmişim gibi o günlere geri döndüm.Barış beye demiştim ki Acıbadem Fulya nın ortamı öyle hoşuma gitmişti ki hemşireler zaten bir dediğini iki etmiyorlar sürekli yanındalar sana hizmet etmek için..iyileşme sürecimi burda tamamlasam fena olmaz demiştim o lüks konforlu ortamı bırakmak istemiyor insan :)
Canım ben istanbulda değilim, izmirdeyim. Bu yüzden 11inde görüşmem 13ünde de ameliyatım olacak. Henüz karar verilmiş bir durum yok yani:) Ama sonucumu tabiki burada paylaşacağım. Ayrıca 14ünde tanışma imkanımız olursa çok sevinirim:)

burcu'cum seni çok iyi anlıyorum, benim burnum da fena diildir, ama öyle aman aman güzeldir diyemem. çoook hafif de olsa ufak bir çıkıntı var üstünde, tam kemerli değil ama yine de rahatsız edici bir yönü var. bugüne kadar asla ve asla burun düşünmemişimdir, hatta yaptıranları görünce beğensem bile bana olmazki benim yüzüme farklı burun gitmezki demişimdir.

sonra bu meme estetiğini araştırdıkça, doktorlarla ilgili birşeyler öğrendikçe ve Barış Bey gibi doktorların çıkardıkları işleri de görünce, muhakkak benim yüzüme de çok güzel ve yüzüme giden bir burun yapılabilir diye düşünmeye bşaladım. zaten burda amaç başkasında beğendiğin burun değil, senin yüzüne gidecek en güzel burnun yapılması değil mi? asıl başarı burda çıkıyor ortaya bence.

senin göğüs ölçüsünü not ettim, şekerim, benim de yok denecek kadar az, bana da takabilir herhalde, soracağım son görüşmede.

bu arada bir sorum daha olacak, sende ameliyat sonrası göğüslerinde kısa sürede büyümüş olmalarına paralel çatlak tarzı şeyler oluştu mu? ben her ihtimale karşı şimdiden (marka veremiyoruz sanırım) iyi bir markanın bir ürününün kullanmaya başladım, şimdiden nemlendirsin büyümeye karşı da göğüslerim (daha doğrusu o bölgedeki cildim) hazırlıklı olsun diye, hamilelere verilen bir ürünmüş ama içindeki kullanma talimatını okudum, karın, basen, göğüs vs çatlak oluşabilecek her bölgede kullanılabiliyormuş.

söylediklerin kesinlikle çok doğru canım..bizim insanımız şu konuda yanlış düşünüyor kalkık ve sivri burunlar güzelmiş gibi ama öyle burunlar bence ben estetiğim diye bağırıyor ve bana çok itici geliyor zaten kişinin kendi yüzüne yakışacak burun yapılması gerekiyor ve barış bey bu konuda harika işler çıkarıyor fotoğrfafına baktığım hiçbir buruna bu estetik diyemem ama hepsi birbirinden güzel burunlardı...hatta asistanı sevini görmüşsündür onu ilk gördüğüm günden beri sevinin ne güzel burnu var maşallah diye iç geçiriyordum en son barış beyi burun ameliyatımı yapmasına ikna ettiğim zaman sevinde de seninki gibi bir sıkıntı vardı dedi şaka yapıyorsunuz onun burnu estetik mi dedim güldük birlikte o kadar güzel bir burnu var ki sevin in sanki doğuştan öyleymiş gibi estetik olduğunu anlamak imkansız..bu yüzden burun ameliyatı kesinlikle düşünüyorum Barış beye bakalım tasarımlarım nasıl olacak ben de çok merak ediyorum.
bana göre benim memelerim de çook küçüktü ameliyat öncesi yani a cup bile değildim hep full destekli sütyenler kullanıyordum şuanki halleri çok çoook güzeller düşünsene dolu dolu c cup kullanıyorum artık..310 gram silikonla bunu sağladı Barış bey..ben de çatlak oluşmadı canım ameliyat öncesi de çatlak kremi vs. kullanmadım..kullanmana gerek yok bence çatlak önleyici krem ama sen kendini öyle rahat hissedeceksen kullan tabi..Ama çatlak vs oluşmuyor rahat ol.Barış beye gittiğin zaman benim öncesi ve sonrası fotoğraflarıma bakabilirsin 7 ekim de ameliyat olan burcu dersen soyismimi sana özelden de yazabilirim.önceki hallerini görürsen kendi göğüslerinle kıyaslayabilirsin sende.
burcu'cum seni çok iyi anlıyorum, benim burnum da fena diildir, ama öyle aman aman güzeldir diyemem. çoook hafif de olsa ufak bir çıkıntı var üstünde, tam kemerli değil ama yine de rahatsız edici bir yönü var. bugüne kadar asla ve asla burun düşünmemişimdir, hatta yaptıranları görünce beğensem bile bana olmazki benim yüzüme farklı burun gitmezki demişimdir.

sonra bu meme estetiğini araştırdıkça, doktorlarla ilgili birşeyler öğrendikçe ve Barış Bey gibi doktorların çıkardıkları işleri de görünce, muhakkak benim yüzüme de çok güzel ve yüzüme giden bir burun yapılabilir diye düşünmeye bşaladım. zaten burda amaç başkasında beğendiğin burun değil, senin yüzüne gidecek en güzel burnun yapılması değil mi? asıl başarı burda çıkıyor ortaya bence.

senin göğüs ölçüsünü not ettim, şekerim, benim de yok denecek kadar az, bana da takabilir herhalde, soracağım son görüşmede.

bu arada bir sorum daha olacak, sende ameliyat sonrası göğüslerinde kısa sürede büyümüş olmalarına paralel çatlak tarzı şeyler oluştu mu? ben her ihtimale karşı şimdiden (marka veremiyoruz sanırım) iyi bir markanın bir ürününün kullanmaya başladım, şimdiden nemlendirsin büyümeye karşı da göğüslerim (daha doğrusu o bölgedeki cildim) hazırlıklı olsun diye, hamilelere verilen bir ürünmüş ama içindeki kullanma talimatını okudum, karın, basen, göğüs vs çatlak oluşabilecek her bölgede kullanılabiliyormuş.

Ne demek şekerimm ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak niyetim.. iyi araştırmalar diliyorum..dediğim gibi iz konusuna bu kadar takılma aman izsiz bir ameliyat bu ameliyat..özelden mail adresini gönderirsen sana iz fotosu da yollarım ve sen de ne kadar izsiz bir ameliyat olduğunu görür ve bir daha bu konuyu düşünmezsin bile :KK66:
cok tesekkur ederim ekledigin icin...:))

Ne demek şekerimm ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak niyetim.. iyi araştırmalar diliyorum..dediğim gibi iz konusuna bu kadar takılma aman izsiz bir ameliyat bu ameliyat..özelden mail adresini gönderirsen sana iz fotosu da yollarım ve sen de ne kadar izsiz bir ameliyat olduğunu görür ve bir daha bu konuyu düşünmezsin bile :KK66:

ozel mesaj atamiyorum su anda canim.. 100 u doldurdugum zaman gondericem sana mail adresimi:)

burcu'cum detaylı yanıtın için çok teşekkür ederim. aslında özelden soyadını gönderirsen sevinirim. dediğin gibi sorayım.

burun konusunda katılıyorum sana, hatta annemle muayeneden sonra konuşuyorduk sevin hanım'dan da bahsettik, burnu ne kadar hoştu değil mi? Barış Bey çok doğal işler çıkarıyor dedim, annem yok kızım onunki doğal dedi :)) resmen inatlaştı benimle ikna etmek çok zor oldu :)) anlatmıştım forumun öbür konusunda bir bayan geldi kontrole ama artık son kontrolleri falandır, burun oturmuş yerine çok belli, bir burun nasıl gider o yüze, kadın öyle aman aman dünya güzeli değildi, burun da dünyanın en harika burnu değil, ama o burunla o yüz nasıl havalı nasıl hoş duruyordu anlatamam, senin yüzüne en iyi giden burun seni olduğundan çok daha güzel ve havalı göstermeye yeter.

inşallah senin de burnun tam istediğin gibi olur şekerim, ayrıca hızlıca iyileşmeni diliyorum ama lütfen gir buraya yaz yine, benim gibi sonradan burun da düşünenlere yol göstermiş olursun.

çatlak oluşmamasına çok sevindim, açıkçası benim cilt yapım biraz kuru, korkuyorum, en azından psikolojik rahatlama sağlar krem bana. ben de aynen senin gibi a cup doldurmuyorum bile, sütyenlerim aynen senin anlattğın gibi. o zaman 310 bana da gider diye düşünebilirim.

dur bakalım son görüşmede iyice ortaya çıkar zaten :))

X