- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.081
ahh kadınlar çok fena çoook..kesinlikle ben de helal etmiyorum benim hakkımda böyle yorum yapıp arkamdan konuşan kişilere..çok insan tanıdım gerçek hayatımda da yüzüme canım cicim deyip arkadan çekemeyip dedikodumu yapan. ne güzel ramazan ayındayız Allah böyle gıybet yapıp kendi kardeşlerinin etini yiyen insanlardan uzak eylesin bizi diyorum.
bu işin en zevkli kısmı çamaşır alışverişine çıkmak
malesef ülkemizde özellikle kadınlar çok acımasız.
insanların kusurlarını yüzlerine vurmayı marifet sanıyorlar.sanki kendileri mükemmeller,hiç kimse kusursuz değil.genelde böyle, insanların dış görünümünü dalga malzemesi olarak kullanan kişilerin mutlaka kompleksleri vardır,onu bastırmaya çalışıyordur.ne gerek var düşünüyorum da,bunu söyleyince ne geçiyor eline,bir insanın bir kusurunu yüüzüne vurunca madalya mı veriyorlar?valla ben hakkımı helal etmiyorum beni bu şekilde rencide eden insanlara.
ben kimsenin kilosunu kaşını gözünü dalga konusu yapmıyorsam kimse de benim göğsümü yapmamalı.
bu işin en zevkli kısmı çamaşır alışverişine çıkmak
aynen ya,bir ameliyat olayım gelsin her yerden yanlışlıkla verilmiş frikikler gitsin incecik seksi dantelli çamaşırlar...
Son düzenleme: