badem10 meme estetiği ameliyatı

hani şu iki cup üç cup büyüten sütyenler var ya ben de onlardan almıştım birara ama biriyle tokalaşıp sarıldığım zaman çok fena oluyordu sungeri nasıl belli oluyordu..tarif edilemez bir mutluluk yaşadığımız bebek :)

ben de dolgu maddelerinden, atlet giymekten kurtuldum. bu yaz da eski yazlardan daha fena. nasıl dayanırdım bilemiyorum.
sen de kurtulacaksın ve çok rahatlayacaksın. bu mutluluk o kadar başka ki! sabret...

hani şu iki cup üç cup büyüten sütyenler var ya ben de onlardan almıştım birara ama biriyle tokalaşıp sarıldığım zaman çok fena oluyordu sungeri nasıl belli oluyordu..tarif edilemez bir mutluluk yaşadığımız bebek :)

kesinlikle :nazar::nazar: :KK52:

Son düzenleme:
ben de dolgu maddelerinden, atlet giymekten kurtuldum. bu yaz da eski yazlardan daha fena. nasıl dayanırdım bilemiyorum.
sen de kurtulacaksın ve çok rahatlayacaksın. bu mutluluk o kadar başka ki! sabret...

zaten sizin fotolarınızı görünce öyle bir gaza geliyorum ki anlatamam:)

kızlar ben evliliği bile erteliyorum bu yüzden,ameliyat olmadan asla evlenmem dedim sevgilime de zaten.

evlenince de sürekli dolgulu sütyenle mi dolaşıcam,hayır yaa hayırr kendime bunu yapmıycam.

az kaldı,sabrediyorum,yakında ben de sizin gibi bu takıntımı yenicem:)

ehehe bu konudan ben de çok müzdaribim,şöyle ki biri yanlışlıkla çarptığında falan,göğsüme çarptı deriz di mi,bende artık nasıl bir takıntı olduysa,hay allah sütyenime çarptı diyorum...göğüs yok ki çarpsın,bütün özelimi de açtım yahu bu arada,kendime şaşırıyorum inanın,normalde yıllardır içimde tutuyorum bunları,sadece 1 arkadaşım bilir bu halimi ama burda iyice döküldüm...

Son düzenleme:
sabret bitanem dediğim gibi zaman çabuk geçiyor zaten ben daha dün gibi sanki göğüssüzlükten kendi kendimi yer bitirirdim şimdi bakıyorum ameliyat olalalı 10 ay oluyor ağustos ta şaka gibi geliyor..ben de evlilikten önce yaptırdım bebek en iyisi :KK66: evlendiğimde tam 2 yıllık alacak memişlerim :)

:KK16:

kızlar ben evliliği bile erteliyorum bu yüzden,ameliyat olmadan asla evlenmem dedim sevgilime de zaten.

evlenince de sürekli dolgulu sütyenle mi dolaşıcam,hayır yaa hayırr kendime bunu yapmıycam.

ben de aynıyım işte. bu göğüslere kavuşmasaydım evlilik ve çocuk sahibi olma hayalim bitecekti... bir bayan için hayatının anlamı olabilecek en güzel duygu çocuk sahibi olmak. hakeden tüm bayanlar, dilerim yaşasın bu mutluluğu.
(konuyu dağıtmayayım daha fazla)
eee, ne diyorduk? :26: hayallerine bir an önce kavuşman dileğiyle canım. En Büyük KK

canımmmm benim istediğin gibi güzel göğüslere sahip olursun inşallah, içimden ben de öyle derdim hep biliyor musun..

ehehe bu konudan ben de çok müzdaribim,şöyle ki biri yanlışlıkla çarptığında falan,göğsüme çarptı deriz di mi,bende artık nasıl bir takıntı olduysa,hay allah sütyenime çarptı diyorum...göğüs yok ki çarpsın,bütün özelimi de açtım yahu bu arada,kendime şaşırıyorum inanın,normalde yıllardır içimde tutuyorum bunları,sadece 1 arkadaşım bilir bu halimi ama burda iyice döküldüm...

aynı sıkıntıları yaşayan insanların birbirini anlaması ne güzel şey yaprakcımm..seni seviyorum:KK54:

ben de aynıyım işte. bu göğüslere kavuşmasaydım evlilik ve çocuk sahibi olma hayalim bitecekti... bir bayan için hayatının anlamı olabilecek en güzel duygu çocuk sahibi olmak. hakeden tüm bayanlar, dilerim yaşasın bu mutluluğu.
(konuyu dağıtmayayım daha fazla)
eee, ne diyorduk? :26: hayallerine bir an önce kavuşman dileğiyle canım. En Büyük KK

bişey sormak istiyorum,peki ne kadar süre kalıyor silikonlar?belli bir süresi varmı?hamilelikte emzirme nasıl olacak?
açıkça yazmak istiyorum,eşiniz dokunduğunda hissedebiliyormusunuz,kendi göğsünüz gibi?
şu cup sütyenler,bikiini ararken aman dolgulu olsun,herşeyin dolgulusundan daral geliyor banada bazen.
dolgulularda genelde sert oluyor biri üstüme düşse,olduki göğsüme değse kafası kırılcak:)) bizde ırsi meme küçüklüğü:KK43:( genetik mirasım:KK43:

bişey sormak istiyorum,peki ne kadar süre kalıyor silikonlar?belli bir süresi varmı?hamilelikte emzirme nasıl olacak?
açıkça yazmak istiyorum,eşiniz dokunduğunda hissedebiliyormusunuz,kendi göğsünüz gibi?
şu cup sütyenler,bikiini ararken aman dolgulu olsun,herşeyin dolgulusundan daral geliyor banada bazen.
dolgulularda genelde sert oluyor biri üstüme düşse,olduki göğsüme değse kafası kırılcak:)) bizde ırsi meme küçüklüğü:KK43:( genetik mirasım:KK43:

doktorlar, ciddi bir yaralanma olmadığı sürece meme protezlerinin ömürlük olduğunu söylüyor. hamilelikte emzirmeye engel değil. henüz çocuk emzirmemiş kişilere göğüs ucu kesisi yapmıyor doktorlar ve böylece süt bezleri riske atılmıyor.
evli arkadaşların eşleri protezleri hissetmediğini söylüyormuş. zaten kişi kendisi de anlar, göğsüne dokunduğunda. doğru doktora ameliyat olunduğunda bu konuda da kişi rahat edebilir.

bir sene öncesine kadar bu ameliyatlar benim için de korkutucu, ulaşılmaz, riskli bir konuydu. araştırıp öğrendikçe hiç de öyle olmadığını öğrendim. 19. günümdeyim ve şimdiden çok mutluyum. kendimi tam bir dişi gibi hissediyorum. önceden giydiğim giysiler mutlaka göğüslerimi belli etmeliydi ki, dişi gibi hissetmeliydim kendimi. şimdi bol bile giyinsem ara ara, bu beni mutlu ediyor. biliyorum ki artık göğüslerim var ve bunu bilmek yetiyor bana.

canım benim ya, bir aksilik çıkmadığı sürece bir ömür kullanılabilir silikon protezler firmalar da belli bir süre garanti veriyorlar benim protezimin örneğin natrelle var ben de yanlış hatırlamıyorsam 20 sene garanti veriyor natrelle 20 sene sonra kim öle kim kala :) doktorum da ollumsuz bir durum olmadığı sürece örneğin ben üç çocuk yapmak istiyorum 3. çocuğumu da emzirdikten sonra deforme olan göğüslerimi yenilemek için protezlerimi değiştirebilirim mesela..ben şuan evli değilim. 22 yaşındayım daha ben üç çocuk yapıp emzirene kadar 36 37 olurum ondan sonraki duruma göre de karar veririz :KK66: ama doktorum dediğim gibi ömürlük diyor patlama riski vs de yok zaten :KK66:
eşinizin hissiyatı nedir demişsin canım, ben evli olmadığım için bu konuda evli arkadaşların söylediklerini ileteyim sana hiçbir şekilde hissetmiyormuş eşleri içlerinde protez olduğunu..bu derece anlaşılmıyor yani. ben kendi göğüslerimin orasını burasını mıncıklıyorum yanlardan elliyorum iyice silikonu hissedecek miyim diye mümkün değil yani hissetmiyorum %100 doğal meme gibi :) zaten sen de gördün fotoğraflarda görüntü olarakta %100 doğal. canım benim şartlarını ayarladığında maddi manevi kendine uygun doktoru da bulduğunda bence bu ameliyatı ol ve sen de göğüslüler kervanına katıl derim..çünkü göğüs bir bayanı kadınsılık dişilik açısından öyle etkileyen bir uzvumuz ki..aynı şeyleri biz de yaşadık o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum..başka aklına ne takılırsa da sor canım, öpüyorum :KK66:

:KK54:

ben de ailemden gizli oldum. hiç kimse de bir şey anlamadı. ne boyut ne başka bir şey. dolgulu olan sütyenimi bile bir güzel doldururdum.
bu süreçte ailene yalan söylemek zorunda kalabilirsin. bunları dert etme. senin hayatın, senin acıların, senin bedenin... ve maddi olarak kimseye de bağlı değilsen hesap vermeni gerektirecek kimse de yok demektir.
refakatçi zorunlu değil ama olsa iyi olur. ruhen de güçlü hissedersin.

aileme yalan söylememe gerek kalmaz,zaten beraber yaşamıyoruz,birkaç haftada ayda bir görüştüğümüzde de kilo aldım derim olur biter.zaten dediğin gibi dolgulu sütyenlerden kimse gerçeğiyle sahtesi arasındaki farkı anlamıyor,sadece bilen biliyor:)sadece bir ablam çok uyanıktır,ona da bulurum bir şey artık.aslında ailemin tepkisinden niye bu kadar çekiniyorum bilmiyorum ama böyle bir hissiyatım var işte.bilmelerini istemiyorum ne ailemin ne arkadaşlarımın hatta ne de ilerde evlendiğimde kocamın(kendi anlamazsa ona da söylemem:)

canım benim... çok acıtmış annen canını. ah yavrucum... hangimiz çekmedik ki benzer sıkıntıları... üni.den arkadaşım göğsüme parmağını bastırıp, " aaa bunun içi boş demişti bana" :KK14: kendisinin de dolgun göğüsleri vardı. vicdan diyorum tek kelimeyle. biraz olsun vicdanı olan bir insan böyle davranmazdı.
başkalarında tanık olduğum yıkıcı davranışlar da yok değil. ablamın göğüs dokusu fena değil ama sarkık epeyce. O da çok yakın arkadaşına senin göğüslerin de küçücükmüş diyebilmişti. kız çok fena bozulmuştu. ablam da göğüslerinden mennun değilken bunu yapabilmişti. hayretler içindeyim hala.
biri bana bu kadın milletini anlatabilir mi? anlamakta güçlük çekiyorum :KK30:

malesef ülkemizde özellikle kadınlar çok acımasız.
insanların kusurlarını yüzlerine vurmayı marifet sanıyorlar.sanki kendileri mükemmeller,hiç kimse kusursuz değil.genelde böyle, insanların dış görünümünü dalga malzemesi olarak kullanan kişilerin mutlaka kompleksleri vardır,onu bastırmaya çalışıyordur.ne gerek var düşünüyorum da,bunu söyleyince ne geçiyor eline,bir insanın bir kusurunu yüüzüne vurunca madalya mı veriyorlar?valla ben hakkımı helal etmiyorum beni bu şekilde rencide eden insanlara.
ben kimsenin kilosunu kaşını gözünü dalga konusu yapmıyorsam kimse de benim göğsümü yapmamalı.

kızlar şu yaz gününde beni en çok şu dolgulu çamaşır mahvediyor,umarım ben de bir gün sizin gibi kurtulurum şundan artık,valla hele bi yaptırıyım bi daha dolgusuzunu bile zor giyerim,fora gezerim artık:)

aynen ya,bir ameliyat olayım gelsin her yerden yanlışlıkla verilmiş frikikler gitsin incecik seksi dantelli çamaşırlar...

ben teşekkür ediyorum canım güzel yorumların için..ben 6500 liraya oldum bu ameliyatı.. ama herkesin bütçesine göre fiyatlar var 3500 liraya olan arkadaşta var 15 bin liraya da :KK66: uygun makul olsun dersen fiyatı konya da devlet hastanesinde hakan çepni ye drita arkadaşımız oldu çokta güzel oldu göğüsleri..bir de istanbul da boğaziçi tıp merkezinde necdet uçar a ameliyat olan incilya arkadaşımız var.. bir de yine aynı hastanede veli aslan a olan lion arkadaşımız var..sen hangi fiyat aralığında olsun dersen yardımcı olurum seve seve :KK66:

badem cok teşekkür ederim.resimlerin harika gerçekten.maliyeti ne kadar?cok özendim..güle güle kullan canım.

ben de hiçbir şey söylemedim aileme farklı şehirlerde yaşadığımız için o yüzden anlamadı kimse de..kardeşime de şöyle anlattım çok sonradan eve geldim ailemin yanına atletleyim canım ben de bir değişiklik görüyo musun dedim yüzüme bakıyor o ben öyle deyince direkt hmm kilo almışşsın biraz dedi yok aşağıya bak dedim indi göğüslere doğru sonra ben açtım o anda gösterdim dediği ilk şey şuydu ablaaaaa sen manyaksın ama süper gözüküyorlar :)

:KK9:

aileme yalan söylememe gerek kalmaz,zaten beraber yaşamıyoruz,birkaç haftada ayda bir görüştüğümüzde de kilo aldım derim olur biter.zaten dediğin gibi dolgulu sütyenlerden kimse gerçeğiyle sahtesi arasındaki farkı anlamıyor,sadece bilen biliyor:)sadece bir ablam çok uyanıktır,ona da bulurum bir şey artık.aslında ailemin tepkisinden niye bu kadar çekiniyorum bilmiyorum ama böyle bir hissiyatım var işte.bilmelerini istemiyorum ne ailemin ne arkadaşlarımın hatta ne de ilerde evlendiğimde kocamın(kendi anlamazsa ona da söylemem:)

X