- 23 Temmuz 2009
- 172
- 0
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.121
tereddüt etmeyin canım güveneceğiniz bir doktor bulun gerisi çorap söküğü gibi geliyor
badem,kimle görüşürsem görüşeyim yüzde yüz güvenemicem sanıırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tereddüt etmeyin canım güveneceğiniz bir doktor bulun gerisi çorap söküğü gibi geliyor
oyy bebeğimmmm sana ramazandan sonra yaprak sarması yapıp getiriyim bebekk nasıl olsa aynı yerlerdeyiz senle aynennn öyle kıskananlar çatlasın yavrum :)
ben çeyiz düzme telaşıyla yanıp tutuşuyorum bu ara yavrum daha hala başlayamadım düşünmekteyim çok zor işler yahuuu
açılsa süper olur aslında yavrum ailesinden habersiz olan o kadar çok kişi var ki aslında doğru söylüyorsun..ben bi bakıyım bakalımm :) aslında yeni dönem itibariyle forumdan ayrılmayı düşünüyorum farklı telaşlarım başladığı için girmeye pek vakit bulabilir miyim bilmiyorum, kafamda o bir netleşsin ona göre açabiliürüm topiği :)
benim avatarda bir ara kocaman tencerede yaprak sarması vardı ya bebeğümm,, ayy şimdii fizikdaşım deyince acayip yaprak sarması çekti canım ya, anneme söyleyim de akşam yaprak saralım
badem,kimle görüşürsem görüşeyim yüzde yüz güvenemicem sanıırım
bence zor değildir. sadece zaman alıcıdır ve bu sıcakların da etkisiyle yoruluyorsun muhtemelen. güzel yorgunluklar mutlu eder insanı. sen de mutlu ol. yaprak sarması? hımmm. olabilir
yerin belli olacak bilesin...
biliyorum ank'ın neden bahsettiğini ama a ben anlayana kadar...
isteyin yeter ki canımm yapar getirirrim mutfak konusunda çok marifetliyimdir söylemesi ayıp evet güzel yorgunluklar yavrum ama her şey ateş pahası para biriktirmeden almaya başlamak zor o yüzden benim için
forumdan ayrılırsam ben de senin yokluğunu ararım inan ama msn den görüşür konuşuruz yine, hem daha şimdi gitmiyorum belki evlenene kadar takılırım forumda :)
isteyin yeter ki canımm yapar getirirrim mutfak konusunda çok marifetliyimdir söylemesi ayıp evet güzel yorgunluklar yavrum ama her şey ateş pahası para biriktirmeden almaya başlamak zor o yüzden benim için
forumdan ayrılırsam ben de senin yokluğunu ararım inan ama msn den görüşür konuşuruz yine, hem daha şimdi gitmiyorum belki evlenene kadar takılırım forumda :)
öğrencisin sonuçta. işe hemen başlasan bile masrafların olacaktır. ailen yardım eder. sen de sonra onları görürsün, destek olursun onlara maddi olarak da. dert etme
evlenene kadar forumda kal. sık ya da yoğun. hepimizin işi gücü var. ama bu çember de dönsün derim ben. biraz da biz döndürelim değil mi canım ben de eylüle kadar daha rahatım. her fırsatta girmeye alışıyorum işte.
gitmek mi? nereye arkadaşım? ameliyat olalı 4 sene olmuş ama devam edenler var...gitme bir yerlere
canımm yaa seni tanımıyorum ama yazdığın yorumlardan başka yerlerde okuduğum yazılarından ne kadar dürüst biri olduğun aşikar, çok iyisin. benim hayatta en değer verdiğim şey dürüstlüktür, neysen o olacaksın... gitmiyorum bir yere vazgeçtim, sizin gibi güzel insanların olduğunu bilmek forumda, benim için mutluluk verici inanın :)
haklısın belki de canım insanın aklında ister istemez öncesinde tereddütler bulunabiliyor, inşallah seni anlayan ve sana isteiğini verebilecek bir doktoru bulursun
çok mersi tatlım aynen çok iyi analiz etmişsin bazen bu dürüstlüğüm başıma iş acar ama ben hiiiiiiiç değişmem benim içinde öncelik o dürüst ve olduğun gibi görünmek...hepsi bir bütün iyi insan olmak;2 oğluma da bunları aşılamaya çalışıyorum...bu forumlarda kendini farklı göstermeye çalışan insanlarda olabiliyor...Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi....vazgeç tabi paylaşıma devam
aynen tereddütsüz olmuyor ama eyirdak canım bizi anlayan ve istediğimiz sonuca kavuşabilecek bi doktor bulucaz ve arkasından ameliyat.. sonra gelsin yan profilden pozlar ve mis gibi bi nefess
Selam kızlar bugün ilk adımı attım ve Hasan Fındık'tan randevu aldım.Naci Çelik ve Barış Çakır'a da muayene olduktan sonra kararımı vereceğim.Kaynak sıkıntımı da kredi çekerek çözeceğim sanırım.Biraz ödemelerde zorlanabilirim ama kemerleri sıkıp göğüsleri çıkarırız
canımm bu süper haber, çok çok sevindim senin adına gelişmelerini tüm ayrıntılarıyla takip ediyor olacağım sen de cücüklüler kervanına katılacaksın artık ne güzell..mucukssss
Sağol canım,gelişmeleri koşa koşa yetiştiriyorum zaten :)) Ama çok gergin,heyecanlı ve stresliyim ve çok çekiniyorum
Aynen öyle bademcim,aç ağzını yum gözünü yapacağız artık,katlanacağız.
Bu arada ben de konu açtım,benim sürecim de derli toplu bir yerde olsun dedim.Desteğinizi bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/546848-memeliler-kervanina-katilmak-icin-surecler.html