badem10 meme estetiği ameliyatı

tabi ki canım. ben bu yalanımın arkasındayım. benim özelim bu. çok büyük bir acımı dindirdim. kime ne! :112:
herkezin doğruları farklıdır,sizin yalan söylediğiniz yada gizlediğiniz şey,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa,zor durumda bırakmıyorsa sorun yok bence...

keşke canım.. belki öğrenseler çokta kızmazlar, ben kızacaları için söylememezlik yapmamıştım..amannn ne gerek var bilmelerine dedim sonuçta bu benim özelim. sen üzme kendini..bilmesinler boşver en güzeli :KK66:

cok haklisin canim belki cok kizmazlar ama once herhalde boyle olurlardi :KK53:sonrada bin dereden su getirirler :KK45:isin yoksa artik ugras dur.benim ailemde bilmiyor iyikide soylememisim birazcikda ozelimiz olsun ama:KK55:

haaha ifadene bayıldım yavrummm ben kardeşime ameliyattan sonra söylediğimde aynennn öyle olmuştu zaten :)

biz böyle ailesinden gizli olanlar kızlar diye bir topik mi açsak ne :)

:21:

cok haklisin canim belki cok kizmazlar ama once herhalde boyle olurlardi :KK53:sonrada bin dereden su getirirler :KK45:isin yoksa artik ugras dur.benim ailemde bilmiyor iyikide soylememisim birazcikda ozelimiz olsun ama:KK55:

haaha ifadene bayıldım yavrummm ben kardeşime ameliyattan sonra söylediğimde aynennn öyle olmuştu zaten :)

biz böyle ailesinden gizli olanlar kızlar diye bir topik mi açsak ne :)

:21:

bu da iyi :KK60: şaka bir yana, yalnız olmadıklarını bilirler. hiç fena fikir değil. sen konu aç. ilk mesaj benden canım :13:

oyy bebeğimmmm sana ramazandan sonra yaprak sarması yapıp getiriyim bebekk nasıl olsa aynı yerlerdeyiz senle :KK66: aynennn öyle kıskananlar çatlasın yavrum :)
ben çeyiz düzme telaşıyla yanıp tutuşuyorum bu ara yavrum daha hala başlayamadım düşünmekteyim çok zor işler yahuuu

:KK76:

fizikdaşım ben senin avatarını özledim kız yaprak sarmalı tenecere :KK70:DD kıskananlar catlasın şekerim..nasılsın bebişimmm

açılsa süper olur aslında yavrum ailesinden habersiz olan o kadar çok kişi var ki aslında doğru söylüyorsun..ben bi bakıyım bakalımm :) aslında yeni dönem itibariyle forumdan ayrılmayı düşünüyorum farklı telaşlarım başladığı için girmeye pek vakit bulabilir miyim bilmiyorum, kafamda o bir netleşsin ona göre açabiliürüm topiği :)

bu da iyi :KK60: şaka bir yana, yalnız olmadıklarını bilirler. hiç fena fikir değil. sen konu aç. ilk mesaj benden canım :13:

Son düzenleme:
X