badem10 meme estetiği ameliyatı

Ne güzl bir tevafuk diyelim öyleyse..canım laf olsun diye söylemedim gerçekten ameliyat tarihin belli olsun. sen de benim gibi kimseye söyleyemeyeceksin onun stresi skıntısı ayrı oluyor sonuçta aileden gizli saklı yapınca.. tekrar söylüyorum seve seve kalırım yanında. sonuçta istanbul da yım ben de yardımım dokunursa benle aynı sıkıntılardan muzdarip olan birisine ne mutlu bana.

badem seni benim karşıma Allah çıkardı,asla unutmayacağım bu desteğini.ameliyatım yakınlaştığında yaprak arkadaşımızla iletişime geçerim.oturur şekilde de yatarım,kendi evimde de kalırım yeter ki kimseye söylemek zorunda kalmayayım.içim rahatladı inan ki...seni yormak istemem ama düşünmen yeter canım,çok teşekkürler.

Ne güzl bir tevafuk diyelim öyleyse..canım laf olsun diye söylemedim gerçekten ameliyat tarihin belli olsun. sen de benim gibi kimseye söyleyemeyeceksin onun stresi skıntısı ayrı oluyor sonuçta aileden gizli saklı yapınca.. tekrar söylüyorum seve seve kalırım yanında. sonuçta istanbul da yım ben de yardımım dokunursa benle aynı sıkıntılardan muzdarip olan birisine ne mutlu bana.

o zaman bu teklifi aklımın ve kalbimin en güzel köşesinde saklıyorum:)ameliyat zamanım kesinleştiğinde yine konuşuruz:)

gerçekten ne kadar teşekkür etsem az kalır,ben zaten istanbulda yaşıyorum.ve bu konuları kimseyle konuşamıyorum,aklımda milyonlarca soru işareti var.ama ne istediğimi biliyorum.kaynak sıkıntımı çözdüğümde tüm soru işaretleri için sık sık başını ağrıtıyor olurum.peki badem şöyle bir durumum var benim.bu niyetimden kimsenin haberi yok,ailemin bile.ve ameliyat olursam söylemek istemiyorum,tamam büyüdüklerini gördüklerinde belki şaşıracaklar ama kilo aldım falan diyerek geçiştirmeyi düşünüyorum.zaten erkek arkadaşımdan da yeni ayrıldım,o konuda da sıkıntı yok:)merak ettiğim ben bunu herkesten saklayacağım diyorum ama refakatçi zorunlu mu?kendi başıma gidip ameliyat olabilir miyim?

ben de ailemden gizli oldum. hiç kimse de bir şey anlamadı. ne boyut ne başka bir şey. dolgulu olan sütyenimi bile bir güzel doldururdum.
bu süreçte ailene yalan söylemek zorunda kalabilirsin. bunları dert etme. senin hayatın, senin acıların, senin bedenin... ve maddi olarak kimseye de bağlı değilsen hesap vermeni gerektirecek kimse de yok demektir.
refakatçi zorunlu değil ama olsa iyi olur. ruhen de güçlü hissedersin.

bebeğim ben normalde tesettürlü olduğum için evde de göğüslerim çok küçük olduğu için önceden öyle yakası bağrı açık şeyler giymezdim kendi evimde de annemin yanında üzerimi değiştirdim bir gün ameliyatımdan sonra tabi öncesinde yine böyle bir şey asla yapamazdım benim annem çok takılır hiç alınacağımı düşünmez kızım göğüslerin fındık kadar diyiverir diye..annem dedi ki sütyenli halini gördü, kızım senin göğüslerin maşallah ne güzelmiş dedi :) düşün yanü daha önce göstermediğim için kadın normal hali öyle sanıyordu herhalde destekli sütyenlerden :)))))

ama yine bir gün eskilerde annem hatırlamıyor ama ben asla unutmam benim kardeşim etine dolgun bir kızdı 16 kilo falan verdi son zamanda ki insan kilolu olunca göğüslerde büyük oluyor haliyle..annem bir gün demişti ki kardeşimle yanyana iken kardeşin senden 6 yaş küçük ama maşallah senden dolgun demişti göğüsleri göstererek nasıl üzülmüştüm var ya o an hiç belli etmemiştim ama ağlamıştım sonrasında..annem bu olayı hatırlamıyor ama ben hiç unutmadım.

şimdi çok mutluyum iyi ki aileme haber vermeden oldum ohh :)

:KK16:

ben de ailemden gizli oldum. hiç kimse de bir şey anlamadı. ne boyut ne başka bir şey. dolgulu olan sütyenimi bile bir güzel doldururdum.
bu süreçte ailene yalan söylemek zorunda kalabilirsin. bunları dert etme. senin hayatın, senin acıların, senin bedenin... ve maddi olarak kimseye de bağlı değilsen hesap vermeni gerektirecek kimse de yok demektir.
refakatçi zorunlu değil ama olsa iyi olur. ruhen de güçlü hissedersin.

Son düzenleme:
bebeğim ben normalde tesettürlü olduğum için evde de göğüslerim çok küçük olduğu için önceden öyle yakası bağrı açık şeyler giymezdim kendi evimde de annemin yanında üzerimi değiştirdim bir gün ameliyatımdan sonra tabi öncesinde yine böyle bir şey asla yapamazdım benim annem çok takılır hiç alınacağımı düşünmez kızım göğüslerin fındık kadar diyiverir diye..annem dedi ki sütyenli halini gördü, kızım senin göğüslerin maşallah ne güzelmiş dedi :) düşün yanü daha önce göstermediğim için kadın normal hali öyle sanıyordu herhalde destekli sütyenlerden :)))))

ama yine bir gün eskilerde annem hatırlamıyor ama ben asla unutmam benim kardeşim etine dolgun bir kızdı 16 kilo falan verdi son zamanda ki insan kilolu olunca göğüslerde büyük oluyor haliyle..annem bir gün demişti ki kardeşimle yanyana iken kardeşin senden 6 yaş küçük ama maşallah senden dolgun demişti göğüsleri göstererek nasıl üzülmüştüm var ya o an hiç belli etmemiştim ama ağlamıştım sonrasında..annem bu olayı hatırlamıyor ama ben hiç unutmadım.

tesettürlüsün ve silikonmu taktırdın?

canım benim... çok acıtmış annen canını. ah yavrucum... hangimiz çekmedik ki benzer sıkıntıları... üni.den arkadaşım göğsüme parmağını bastırıp, " aaa bunun içi boş demişti bana" :KK14: kendisinin de dolgun göğüsleri vardı. vicdan diyorum tek kelimeyle. biraz olsun vicdanı olan bir insan böyle davranmazdı.
başkalarında tanık olduğum yıkıcı davranışlar da yok değil. ablamın göğüs dokusu fena değil ama sarkık epeyce. O da çok yakın arkadaşına senin göğüslerin de küçücükmüş diyebilmişti. kız çok fena bozulmuştu. ablam da göğüslerinden mennun değilken bunu yapabilmişti. hayretler içindeyim hala.
biri bana bu kadın milletini anlatabilir mi? anlamakta güçlük çekiyorum :KK30:

ben anlarım bilip bilmeden konusma 2 sene sonra amelliyat olucam hatta. ama tesettürlüysen silikon taktırma arkadaş ! çelişmiyomu hayat görüşünle senin ne günlere kaldık

ben anlarım bilip bilmeden konusma 2 sene sonra amelliyat olucam hatta. ama tesettürlüysen silikon taktırma arkadaş ! çelişmiyomu hayat görüşünle senin ne günlere kaldık

sizin böyle bir mesaj yazmaya hakkınız yok! çok incitici. göğüs eksikliği yaşayan bizlerin ne acılar çektiğini bilmediğiniz belli. ve umurunuzda da olmamış anlaşılan.
hayat görüşüyle çelişiyorsa da, bu, o kişinin sorunudur. sonuçta bütünüyle kendisini ilgilendiren bir konu. topluma dayattığı bir konu değil.
daha fazla yazmazsanız bu tarz, iyi olacak! :KK20::KK20::KK20:

aynen canım..günah boyutunu çok düşündüm ama bir ömür nerdeyse olmayan göğüslerle mutsuz olmaktansa yaptırmaya karar verdim.. sürekli dua ediyorum bunun için her namazdan sonra rabbim affetsin diye.
bu eksikliği gerçekten yaşamayan kimse bilemez.

tesettürlüsün ve silikonmu taktırdın?

kesinlikle çok haklısın yavrum ben de hemcinslerimizi anlamakta güçlük çekiyorum bazen.. insan hiç mi düşünmez karşısındaki kırılır mı acaba diye bunu söylediğinde.

neyse bizim için geçti gitti o günler :)

canım benim... çok acıtmış annen canını. ah yavrucum... hangimiz çekmedik ki benzer sıkıntıları... üni.den arkadaşım göğsüme parmağını bastırıp, " aaa bunun içi boş demişti bana" :KK14: kendisinin de dolgun göğüsleri vardı. vicdan diyorum tek kelimeyle. biraz olsun vicdanı olan bir insan böyle davranmazdı.
başkalarında tanık olduğum yıkıcı davranışlar da yok değil. ablamın göğüs dokusu fena değil ama sarkık epeyce. O da çok yakın arkadaşına senin göğüslerin de küçücükmüş diyebilmişti. kız çok fena bozulmuştu. ablam da göğüslerinden mennun değilken bunu yapabilmişti. hayretler içindeyim hala.
biri bana bu kadın milletini anlatabilir mi? anlamakta güçlük çekiyorum :KK30:

kızlar şu yaz gününde beni en çok şu dolgulu çamaşır mahvediyor,umarım ben de bir gün sizin gibi kurtulurum şundan artık,valla hele bi yaptırıyım bi daha dolgusuzunu bile zor giyerim,fora gezerim artık:)

giymezsin yavrummmm hatta evdeyken sütyen bile kullanmazsın ben bu ara öyle yapıyorum en güzeliiii...ameliyatın ne zamandı senin canım?

kızlar şu yaz gününde beni en çok şu dolgulu çamaşır mahvediyor,umarım ben de bir gün sizin gibi kurtulurum şundan artık,valla hele bi yaptırıyım bi daha dolgusuzunu bile zor giyerim,fora gezerim artık:)

ben de dolgu maddelerinden, atlet giymekten kurtuldum. bu yaz da eski yazlardan daha fena. nasıl dayanırdım bilemiyorum.
sen de kurtulacaksın ve çok rahatlayacaksın. bu mutluluk o kadar başka ki! sabret...

X