- 28 Temmuz 2012
- 911
- 163
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.021
haha aynen bebeğimmm ..dolmadı mı 25 mesaaajjjjjj
sorma ya,dolmadı gitti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha aynen bebeğimmm ..dolmadı mı 25 mesaaajjjjjj
sorma ya,dolmadı gitti :)
yavrum buraya saçma sapan şeyler yazıp doldur
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
tamam bebeğimm özelden konuşalım ben eylül gibi başlayacağım senin bayağı bir kafanı şişireceğe benziyorum bu konuda açım bilgiye :)
,
hahahah :) benimle aynı dertte olanlar varmış :)))
badem şoklardayım,hayran kaldım ya ben de istiyorum onlardan...
gerçekten harika görünüyor ya,çok doğal,gördüğüm kadarıyla pek iz de yok gibi.inanılmaz doğal duruyor.ya pazartesi sabahı soluğu doktorda alırsam kimse şaşırmasın:)
canım benim ben yorumları sana bırakıyorum demiştim
çok çok güzel bir ameliyat sonucum oldu, açıkçası ben bile bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum olmadan önce. ize gelince meme altı kesisi benim ve izlerimin %85 i gitiş durumda şuan çok çok az belli oluyor ona da ben burdan iz fotosu gönderdiğim arkadaşlar vardı bunun neresi iz hiçbir şey yok dediler o derece iyi yani %100 doğallar herkese benimmm diyorum kimse ameliyat olduğumu anlamaz bile zaten :)
inan çok beğendim,bu işi yapıcam kesin kararlıyım artık...
teşekkür ederim bitanem daha güzelleri senin olsun inşallah..göğüs kadını her anlamda çok değiştiriyor.
kesinlikle,göğüs deyip geçilecek bir konu değil,en önemli organımız bence:)bir kere süngerlerden kurtulmak istiyorum,o sert sıkıcı aptal şeylerden kurtulmak istiyorum.dantelli sütyenler istiyorum:)
bugün kredileri araştırdım valla :) ama kredi çekmek istemiyorum böyle birşey için ya...
ama çok gaza gelirsem de çekebilirim :)))
hele fotoları gördükten iyice mümkünsüzleşti beklemek,bir an önce istiyorum onlara sahip olmak:)
İnşallahhhh en kısa zamanda kavuşursun bitanem önemli olan güvendiğin dokktoru bulmak sonrasında her şey çorap söküğü ben ameliyatımı 7 ekim 2011 de oldum geldi ağustosa 10 ay olmuş şaka gibi ne kadar çabuk geçmiş o kadar zaman.. ben de burda oralet in ve dila28 in fotoğraflarına bakar bakar dururdum benim ne zaman böyle güzel göğüslerim olacak diye ama artık olduu fıstık gibi göğüslerim senin daha güzelleri olsun canımmm
inşallah inşallah bin kere inşallah canım.ben de herkesin yorumlarını okumaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.açıkçası bu kadar çabuk güven verebileceğimi düşünmüyordum sağol fotolarını benimle paylaştığın,fikirlerimi netleştirdiğin için,destek olduğun için.umarım bundan sonra da her aşamada sürer dostluğumuz:)
sürer bitanem sevgi ve saygı karşılıklı olduktan sonra.. istanbul a geldiğinde bir alo demen yeterli çıkar gelirim evimde de misafir ederim seni kalacak yerin sıkıntı olursa. sen her şeyini ayarla kararını ver hangi doktora ameliyat olacak olursan ol ister benim doktorum Barış Çakır a ister başka doktorlara ben hep yanındayım sen benim yanımda olduğun sürece tabi hehe :) şaka bir yana her türlü yardım ve desteğe hazırım canım bil yeter.
gerçekten ne kadar teşekkür etsem az kalır,ben zaten istanbulda yaşıyorum.ve bu konuları kimseyle konuşamıyorum,aklımda milyonlarca soru işareti var.ama ne istediğimi biliyorum.kaynak sıkıntımı çözdüğümde tüm soru işaretleri için sık sık başını ağrıtıyor olurum.peki badem şöyle bir durumum var benim.bu niyetimden kimsenin haberi yok,ailemin bile.ve ameliyat olursam söylemek istemiyorum,tamam büyüdüklerini gördüklerinde belki şaşıracaklar ama kilo aldım falan diyerek geçiştirmeyi düşünüyorum.zaten erkek arkadaşımdan da yeni ayrıldım,o konuda da sıkıntı yok:)merak ettiğim ben bunu herkesten saklayacağım diyorum ama refakatçi zorunlu mu?kendi başıma gidip ameliyat olabilir miyim?
canım benim ne demek..ben de ailemden habersiz oldum bu ameliyatı bir arkadaşım yanımda kalmıştı refakatçi olarak refakatçisiz de oluyor ama zor olur..ilk 4 5 gün yatıp kalkarken destek almak gerekiyor ameliyat olduktan sonra eğer kendi evinde kalırsın ameliyatından sonra oturur biçimde uyursan kimseden destek almana da gerek kalmaz yaprak4 arkadaşımız öyle yapmıştı mesela canım..eğer benim vize final tarihlerime denk gelmezse ameliyat tarihin yanında seve seve kalırım canım..çünkü bilirim bu halde insanların ne kadar sıkıntı çektiklerini beniim arkadaşım şehirdışından gelmmişti sırf bana bakmak için 10 gün başka bir arkadaşımızın evinde kalmıştık kendi evimdeki arkadaşlarında haberi olmadığından dolayı o arkadaşımın hakkını ödeyemem annem gibi bakmıştı bana o günlerimde.