- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.001
Kıyafetli bir foto ekledümmm büyüklüğün nasıl olduğu kıyafetli merak eden arkadaşlar vardı :) ve deee 10. ay oldu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar hızlı bir iyileşme evresi geçiren memişler için yakındır bacımmm
burcucum merhaba. öncelikle nickin değişmiş sanırım hayırlı olsun. nasılsın. kız annemin yanına gidecektim bugün. ikna etmek içinde uğraşcaktım ya resimlerini göstercektim şansa bak sanırım arkadaşlıktan da çıkmışım(( neyse görüşmek üzere tekrar iyi bak kendine.
bademmmm beni silme yavrummm ben seni seviyoyummm ameliyat olacam sözzz
yok bebeğimmmm ben seni artık kardeşim gibi görüyorum ameliyat olsan da olmasan da arkadaşımsın o yüzden
ayy yerim seni tatlıcımm benim bende aynen kk daki ilk arkadaşım sensinn,,
bu arada get married soon??????
çok sevindim canımm hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım çok çok mutlu olursunuzzzzz,,ne kadar yakında pekii düğünümüz???
ben de seni yerim kızzz daha önce de dedim yavruşum ben samimi içten insan severim sen de aynı benim gibisin benziyoruz birbirimize.
bayramdan sonra söz nişan önümüzdeki yaza düğünnnn :)
bademcim konunu okudum barış çakır konusunda daha da netleşmeye başladım:) ama ben de çok utanırım bakalım napıcaz:)
bende seni kendime benzettim canımm sevdiceklerimizde aynı sanırsam
ohh süper canım hayırısıyla yüzüklerinizi takınn sonra hazırlıklar falan derkenn bi sene geçmiş evlenmişsinnn
belki aynı zmanlarda olur düğünümüz bol bol fikir alacaz birbirimizden yinee
benim kadar utangaç olamazsın bitanem barış beyle ilk görüşmeye gittiğimde sütyende silikon denemesi yapıyorduk ben telaştan heyecandan sütyeni ters giydim kıpkırmızı olmuştum ayy aklıma geldikçe o an gülüyorum şimdi :) doktorla konuştuğun zaman o seni rahatlatıyor ama merak etme canım onu doktor olarak düşündüğünde sonraki zamanlarda sen de daha rahat hareket ediyorsun
hahahahha :) benim de kesin suratım domates olur :) napalım gözümüzü karartacağız işte.sonraki mutluluğa kanalize olup...
sonuçta hayal ettiğin göğüslere kavuşmak varsa bunlara katlanılır tabi bebeekkkkk
evett yengeç burcu olmanın ayrıcalığı olduğunu düşünüyorum ben valla biraz ukalalık olabilir ama farklıyız sanki yaaa
tamam tatlım ben baya önceden başladım çeyiz alışverişine ufak ufak aldım şimdi baya biii çeyizim olduu,,ayy çok zevkli oluyor ama yeni yeni ciciler hemen kullanmak istiyor insan
neyse topiği dağıtmayalım biz uyarı alacaz
aç göğsünü yum gözünü :)