badem10 meme estetiği ameliyatı

ilk beş gün yatıp kalkarken destek alman gerekecek canım benim..çok çok geçmiş olsun şimdiden..ben memeden sonra yarın da burun oluyorum..

ama arkadaşlarım da bilsinler ki burdakiler yani :) benim %90 sağlıksal nedenden ameliyat oluyorum burnumun şekli güzeldi zaten hafif törpüler barış bey o kadar..

of napıcagımı sasrdm cnm ya iyiki varsınız burdan okudukca sakinleşiyorum. çok şidetti ağrıların olmadığını okudum senınkı kas altımıydı? sanada gecms olsun sımdıden umarım burnunda tam ıstedıgın gbı olur.

Burcu merakla ve heyecanla bekliyoruz canim.Dualarimiz seninle,ama duydugum kadari ile meme kadar zor degilmis rahat atlatirsin insallah ama en onemloisi sonuc seni coook mutlu eder umarim ,,hadi bakalim foto bekliyoruzz merakklaaa

Burcucum geçmiş olsuuuunn, ameliyatın çok güzel ve sorunsuz geçmiştir umarım..bugün hastaneden taburcu olursun herhalde :)
en kısa zamanda haberlerini bekliyoruzz :)

canım benim meme çok rahat geçmişti..kas zarı altı oldu benim panik yapma rahat oluyor şükür ya...bugün hastaneden taburcu oldum ben de iki saat falan oldu eve geleli nete yeni girebildim..sağolasın.

canım geldimm ayrıntıları yazıyorum birazdan.

Burcu merakla ve heyecanla bekliyoruz canim.Dualarimiz seninle,ama duydugum kadari ile meme kadar zor degilmis rahat atlatirsin insallah ama en onemloisi sonuc seni coook mutlu eder umarim ,,hadi bakalim foto bekliyoruzz merakklaaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim canlarım..Öncelikle dualarınız için çok teşekkür ediyorum her şeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyorum şimdi.

27 sinde ödemeyi yapmak için barış beyin yanına gittiğimde son kez konuştuk tekrar sonra tahlillerim yapılması için Fulya Acıbadem Hastanesi ne geçtim..Barış beyle konuşurken dedi ki bak burcucum alnına hafif bir yağ dolgusu da yapayım bakışların çok daha güzelleşecek öyle dedi yaptığı bir hastasının fotoğrafını gösterdi. evet kadının bakışları gerçekten güzelleşmiş ama bana gereksiz geldi açıkçası barış bey öyle güzel anlatıyor ki bak şöyle olacak böyle olacak diye..her neyse öyle ayrıldık hastaneye geçip tahlilleri yaptırıp oradan son bir kez gezdik iyice kardeşimle ameliyat öncesi ordan da eve geçtik.güzel bir duş alıp yattım

28i yani dün sabah 07:00 da hastaneye geldim güleryüzlü hastane çalışanları o kadar iyiler ki Acıbadm 7 yıldızlı otel konforunda maşallah..hemşire gelip damar yolumu açtı ameliyat kıyafetlerimi giydirdiler barış bey geldi sonra yüzümü çizmeye başladı ben baktım ben kaşları da çiziyor barış bey istemiyorum yağ dolgusu barış bey dedim o da niçin dedi düşündüm iyice onu istemiyorum dedim ama sonra yine ikna etti beni doktorum bak böyle çok daha güzel bakacaksın dedi çok tatlı barış bey ya iyi yapın dedim ben de:)
bnim burnumun sıkıntısı sağ 45 derecede bir eğrilik vardı buna septoplasti deniliyor onun dışında sol profilden burnum çok güzeldi zaten hafif bir kemerim vardı. onları düzeltti barış bey..neyse barış bey çizimlerimi yaptı ben dedim ki memeden çok daha heyecanlıyım rahat ol dedi barış bey zaten o kadar güven dolu konuşuyor ki..yatağıma uzandım beni yatağımda birlikte ameliyathaneye götürdüler orda hemşirelerle tanıştım tekrar geldi barış bey yanıma er şey güzel olacak merak etme dedi..sonra derin bir uykuya dalmışım.ameliyatım 8 buçuk gibi başladı 3 saat sürmüş ameliyatım sonra uyanma odasında uyandım kendi odama aldılar..barış bey yağ dolgusu da yaptım çok güzel oldu dedi ben de burdan artık miss turkey e katılırım barış bey dedim :) odama çıktıktan iki saat sonra falan yemeğim geldi yemekler harika muazzam ama üst dudağımı nerdeyse hiç oynatamadığım için sadece çorba içebildim biraz püre yedim..vee kızlar nerydese hiç morarma yok yüzümde buna çok seviniyorum.şiş yanaklar gözlerim falan ama hiç morarma yok.

barış bey dedi ki ameliyat sonrası burnunun içi beklediğimden çok daha kötüydün çocukken başına bir şey mi geldi düştün falan mı dedi..ben ilkokul 4. sınıftayken trafik kazası geçirmiştim ve yüzümün üstüne düşmüştüm onu anlattım o zaman ondan kırık bir sürü parça varmış o kadar çok şey çıkardım ki burnundan dedi. soldan kocaman bir et çıkmış zaten artık çok güzel nefes alacaksın dedi.

ben barış beyden burnumu küçücük yapmasını istememiştim zaten biliyorsunuz kızlar ameliyat olmamın %85 nedeni sağlık içindi..o eğriliği düzeltti barış bey hafif bir kemerim vardı onu düzeltti onun dışında çok hafif de burun ucunu toparlarım burun ucun zaten güzel senin dedi..benim burnum zaten güzeldi kızlar siteden gören arkaadşlarım da kendileri de söylemişlerdi burnun çok güzel diye o yüzden burnumda çok bir değişiklik yok ve şuan çok şiş zaten silikon tamponlarım alçım var tamponum salı günü çıkacak inşallah..dün burnum sabaha kadar kanama yaptı hemşire iki saatte bir pansuman yaptı kanaması çok normal dedi barış bey o kadar kesik var kanamazsa anormallik olur dedi. dün akşam bir sürü misafirim geldi ziyarete çok mutlu oldum..

oraletcim foruma girmiyorsn ama yine de yazmak istedim dün geldiğin çin çok teşekkür ediyorum cıvıl cıvıllığınla bana çok moral verdin..Desteğin için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın..bir sürü de bitki çayı getirmişsin ben onları görmedim kardeşim gösterdi sonra oralet abla bunları getirdi diye onlar için de ayrıca teşekkür ediyorum canım benim kaynatıp içeceğim bu akşam itibariyle hepsinden.

bugün de 11 de taburcu oldum barış bey tekrar geldi kontrollerimi yaptı duş alabilirsin dedi ilaçlarımı yazdı.salı günü görüceğiz dikkat et kendine yorma dedi. biz de geldik eve kardeşimle. şuan çok iyiyim şükür ağrı kesici aldım bitane ağrım yok aslında ama ne olur ne olmaz diye. burun ameliyatı memeden çok daha rahat benim için sıkıntısı şu oldu burunda tamponlar var ve sürekli ağızdan nefes alıyorsun bakalım öyle işte :)

ücretler hakkında bilgi vereyim burun ameliyatı her şey dahil hastane kalması yatması yemekler şunlar bunlar 6.500 lira, yağ dolgusu da 3.000 lira kızlar...yağ dolgusunu bu karının sol yan tarafından almış yağımı.

canımmmm çok çok geçmiş olsuuunnnn :)) İyi olmana çok sevindim, atlattın işte ne güzel artık rahat rahat nefes alabileceksin. Benim de burnumda aynı problem var, şekli yan profilden düzgün ama önden bakınca sola doğru eğrilik var. Yaz mevsimi dışında sürekli tıkalı burnum merdiven bile zor çıkıyorum meme büyütmeyle bu ameliyatı aynı anda olmak istiyorum aslında..sen ikisini de olmuş biri olarak tavsiye eder misin? Tamponlarla ağızdan nefes alma düşüncesi direkt bende kalp çarpıntısı ve panik yapıyor :)

Çoook geçmiş olsun tatlım şükür bunuda atlattın hayırlısıyla.Merak etme burun o kadar sıkıntı yaratmaz kanama dışında.O nefes alamamayı yemek yerken zorlanmayı iyi biliyorum nefes alamadığından yemek yeme biraz problem olabiliyo cnm.Barış bey hakikatende anlattığın kadarıyla çok iyi bir dr.Kısa zamanda iyileşir toparlanırsın inşallah cnm benim.

çok teşekkür ederi bitanemm. barış bey bana diyor ki şuan tamponlar olduğu için burnunda ve de içi hep kan falan var düşün yani o yüzden nefes alman zor olacak ama sen burnundan da nefes al biraz dedi.benim için de tek zorluğu ağızdan nefes almak oluyor ama ona da alıştım şimdi canım.. ikimizin sıkıntısı da aynıymış canım..benim şeklinde çok bir değişiklik olmadı ben istemedim çünkü burnum güzel olduğu için..iki ameliyat aynı anda olur mu diye bir düşünüyorum..bak ben şimdi çok çok iyiyim burnumda kanama oluyor hafiften pansuman yapıyorum ona hemşireden öğrendim fıs fıs spreyim var deniz suyu onu sıkıyorum..iksiini aynı anda olursan göğüslerde ilk 5 gün bie baskı olacak yatıp kalkarken destek gerekecek burunda hiçbir sıkıntı yok ağızdan nefes alacaksın ilk 3 4 gün sanırım o da..ikisi aynı anda olunabilir bence yani..fiyatta öyle daha uygun olur sanırım ben memeye ayrı 6.5 buruna ayrı 6.5 verdim bir de yağ enjeksiyonu 3 bin lira..

çok teşekkür ederi bitanemm. barış bey bana diyor ki şuan tamponlar olduğu için burnunda ve de içi hep kan falan var düşün yani o yüzden nefes alman zor olacak ama sen burnundan da nefes al biraz dedi.benim için de tek zorluğu ağızdan nefes almak oluyor ama ona da alıştım şimdi canım.. ikimizin sıkıntısı da aynıymış canım..benim şeklinde çok bir değişiklik olmadı ben istemedim çünkü burnum güzel olduğu için..iki ameliyat aynı anda olur mu diye bir düşünüyorum..bak ben şimdi çok çok iyiyim burnumda kanama oluyor hafiften pansuman yapıyorum ona hemşireden öğrendim fıs fıs spreyim var deniz suyu onu sıkıyorum..iksiini aynı anda olursan göğüslerde ilk 5 gün bie baskı olacak yatıp kalkarken destek gerekecek burunda hiçbir sıkıntı yok ağızdan nefes alacaksın ilk 3 4 gün sanırım o da..ikisi aynı anda olunabilir bence yani..fiyatta öyle daha uygun olur sanırım ben memeye ayrı 6.5 buruna ayrı 6.5 verdim bir de yağ enjeksiyonu 3 bin lira..

çok sağol canım benim..bunu bütün samimiyetimle söylyorum barış bey tanıyıp tanıyabileceğim en iyi doktor o kadar iyi niyetli biri ki anlatamam sana..minnettarım kendisine..yemek yemek gerçekten eziyet o yüzden yumuşak şeyler yiyorum..

Son düzenleme:
ha bir de işin kötüsü kızlar ben dün stresten regl oldum biliyor musun tam ameliyata gidecekken bir baktım kan geliyor alttan hemşireye söyledim bir şey olmaz dedi..sonra durdu regl kanaması gibi bugün tekrar..ben de adet düzensizliği de var ondan oldu sanırım bir de stresten

Cnm Barış Çakır twitter de yazmış bugün, burun ameliyatında alına yağ enjeksiyonu yaptık ilk rinoplasti bitti. İkinci için dinleniyoruz tarihte 28 haziran yoksa bu senmisin cnm senden mi bahsediyor.ay çok tatlı adam ya.

evet o benim canım :) dün sabahtı ameliyatım benim.

canım geçmiş olsuuuun oooo burcuş hanım dedim, üçüncüyü de yaptırmış, yağ dolgusu hııııııımmmm. bu sayılmaz ama tamam mı tatlım? bu üçüncü ameliyatın değil
tahmin ettiğim gibi olmuş işte. sen de boşuna o kadar korkmuşsun. konuma yazacağın güne kadar turp gibi olursun
göğüs ameliyatın seni bu kadar heyecanlandırmadı mı ne. ne kadar uzun yazmışsın öyle. oku oku bitmedi yahu!

yavrumm çok sağol..bunda yazacak daha çok şey vardı sanırım :) dinlenmeye çalışıyorum şimdi evet evet senin ameliyata turp gibi olacağım inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…