- 20 Haziran 2012
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi bilgezaman
agri falan yapmiyomuymus hic. bende yaparsam o yaslarda yaparim :))))
agri falan yapmiyomuymus hic. bende yaparsam o yaslarda yaparim :))))
final zamanı göğüsler fora dolaşıyordum ortalıkta, ortalık dediğim evde yani kızlar da arkadaşlarına gitmişler evde tekim rahat rahat salınsın dedim yavrucaklar sonra bir yağmur başladı anam anam çok sevdiğim kırmızı hırkamı bulup geçirdim hemen üstümü o dağınıklıkta, sonra sıkıntıdan ders çalışmak istemiyorum ya hani e bari sıkıntıdan fotoğraf çekiniyim dedim yüzümü tipten tipe soktuğum bir sürü fotoğraf çekmişim şimdi onlara baktım da çok güldüm... bir tanesini maalesef komedi yüzümü kırpıp memeli halini YENİ BİR FOTOŞ olarak ekledim 8. ayında :))
sen ortalığı yaktığın için yağmur yağmış muhtemelenharika görünüyorlAAr
kızlaaaaaaarr yarın istanbula dönüyorum, çarşamba günü de tahlil vs için hastaneye gidicem, son olarak barış beyle de görüşürüm herhalde.. sizce son olarak barış bey den neler istemeliyimm ayy bana bişiler söyleyin çok heyecanlıyım
Cnm benim herşey istediğin gibi olur inşallah istediğini belirt gerisini Barış beyin sihirli ellerine bırak cnm.Allah yardımcın olsun tatlım.
kızlaaaaaaarr yarın istanbula dönüyorum, çarşamba günü de tahlil vs için hastaneye gidicem, son olarak barış beyle de görüşürüm herhalde.. sizce son olarak barış bey den neler istemeliyimm ayy bana bişiler söyleyin çok heyecanlıyım
ne mi istemelisin :26: çok uğraşmayın burnumla zaten güzel bir burnum var diyebilirsinne denir ki başka :99:
şunu da diyebilirsin gerçi. acaba üçüncü ameliyatımı ne zaman olurum ve olursa yaprağın ameliyatından önce olma ihtimali var mıdır?
her şey gönlünce olsun tatlım.
canımsın sen yaaa..babamla tartıştım bugün telefonda o şuan şehirdışında tutturdu illa halanda kalacaksın diye ben orda rahat edemem arkadaşımda kalacağım dedim o da sen zaten ne zaman beni dinliyorsun ki hep kendi istediklerini yapıyorsun nerde istiyorsan orda kal dedi kapattı telefonu, acayip sinir oldum ya
boşveeer, baba ne de olsa. konu kız çocuğu olunca titizlik diz boyu. ama oğulları bir kızı gecelere kadar tutsa düşünmezler o kızın da ailesi var , babası var, değil mi ama. toplum olarak alışmışız bunlara, devam ettirmeye çalışıyorlar.
sonuçta sen ailenden uzakta okuyorsun, bir süre sonra iş hayatına gireceksin ve ayaklarının üstünde duracaksın. özgürlüğü, yalnızlığı şimdiden yaşamasaydın ilerde çok zorlanırdın.
bak canım, ben üniversiyete bile evden gidip geldim. ayrılık nedir bilmedim. sonra evimden çook uzakta çalışmak zorunda kaldığımda afalladım.
aslında mümkünse üniversite öğrencisi evden ayrı olmalı. sen doğru olanı yapıyorsun hiç dert etme. aileye bağlılık tabi ki çok önemli ama bu diplerinde durmak anlamına gelmemeli. aile dediğin, çocuklarına, sanki yarın kendileri yanlarında olmayacakmış gibi davranmalı ama sevgi ve ilgilerini asla eksik etmemeli.
sen de çocuklarına böyle davran. gözün üstlerinde olsun ama ellerin daima değil...
bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı
canım yaa iyi ki varsın gerçekten, moralim bozuk desteğin için çok teşekkür ediyorum. ve söylediklerinin sonuna kadar hepsine katılıyorum.
kızlar ameliyatım yarın bugün tahliller oldu..nete giremiyorum..dua edinnnnnn