badem10 meme estetiği ameliyatı

tesekur ederim canım :)) insallah dediğin gibi olur canım

bebeğimmm günaydın nasıl gidiyor HARİKA memişler anlat hele kaç gündür giremiyordum foruma :)

Benim MEMOŞLARIN 200. Günü olmuş yahuu, çılgın bir alışverişe çıktım şerefine 400 liralık çamaşır aldım sanırım biraz abarttım ama ne yapayım dayanamadım vallahi gerçi sütyenden çok don aldım çünkü evde de bi dünya yeni sütyenim oldu artık sütyen koyacak yerim yok haha :))
neyse vel hasıl kelam 7. AYINDA BENİM MEMİŞLER NASIL OLMUŞ GÖRÜN BAKALIM :)

Ben göremiyorum ama Canım ((

merhaba burcu bende ameliyat olmak isteyenlerdenim ama güzel olmazsa diye çok korkuyorum arkadaş olarak eklersen resimlerine bakabilirmiyim

Son düzenleme:

yaaaa bende görmek istiyorum lütfennnn

Ameliyat öncesi hepimizin yaşadığı tereddütler YA GÜZEL OLMAZSA?Kendinize maddi ve manevi olarak EN YAKIN, DOĞRU DOKTORU bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor..Ben Barış ÇAKIR la harika bir sonuca kavuştum..Dilerim isteyen herkeste istediği sonuca kavuşsun..

Arkadaş olarak ekleme talebinizi kabul edemeyeceğim için üzgünüm hem yeni üye olduğunuz için hem de ben arkadaş ekleme çıkarma konusunda biraz hassas davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince..O yüzden kusura bakmayın lütfen.

merhaba burcu bende ameliyat olmak isteyenlerdenim ama güzel olmazsa diye çok korkuyorum arkadaş olarak eklersen resimlerine bakabilirmiyim

yaaaa bende görmek istiyorum lütfennnn

Canım senin cicişler harika olmuşlar, sütyenlerde çok güzel çok yakışmış- iyi günlerde kullan..

bayıldım bayıldım doktorunun ellerine sağlık.

Saol bebeğimm ay gün geçtikçe iyice güzelleşti bunlar bazen aynada bakmaya doyamıyorum kendime sonra ne yapıyorum sapık mıyım ben diyorum :))) Çok teşekkür ederim canım gerçekten 7. AYINDA PEK FENA MEMİŞLER :)

Canım senin cicişler harika olmuşlar, sütyenlerde çok güzel çok yakışmış- iyi günlerde kullan..

Yavruşummm benim senin göğüslerine bayılacağım ben deee az kaldı..
Barış beye burda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ben de gerçekten beni bu kadar mutu edebilirdi sağlığına duacıyım doktorcuğmuuuun :)
bayıldım bayıldım doktorunun ellerine sağlık.

canım resımlerıni gördüm gercekten harıka olmuslar. vucudunla uyumu süper bi hal almış.darısı en kısa zamanda bana insallah

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güzel olmuşlar cnm çamaşırlarına bayıldım güzel günlerde kullan inş. tatlım darısı bizim başımıza

kızlar selam,

kaç gündür bir koşturmaca giremiyortum foruma..

burcucum şuan şirketten giriyorum, o yüzden bakamıyorum resimlerine, ama en kısa sürede bakacağım... ama önceki hallerini düşününce eminimki çok güzel olmuşlardır, eminim...

GÜLE GÜLE KULLAN, ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN İNŞALLAHHHHHH :))

Teşekkür ederim bitanemmm 7.ayımdayım artık artık tamamen benimleeeer..Darısı sizin başınıza canımmmm

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güzel olmuşlar cnm çamaşırlarına bayıldım güzel günlerde kullan inş. tatlım darısı bizim başımıza

Yaaa senin yorumların önemli benim için bebeğimmm müsait bir zamanda bakarsın artık, yorumlarını bekliyoruuummm:)

Senin göğüsler ne alemde bitanemmm?

Ekleme talebini kabul edemediğim arkadaşlarım için,
Kusura bakmayın lütfen ciddi ciddi meme büyütme ameliyatı olmayı düşünmeyenleri kabul etmediğim için, gelen özel mesajların hepsine bazen ayrı ayrı cevap yazamıyorum o yüzden burdan söylim dedim..

BU ARADA CİCİŞLERİMİN 7. AYINA AİT FOTOĞRAFLARA GELEN GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN DE ÇOOOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ MUCUKSSS :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…