- 19 Kasım 2010
- 3.706
- 10
-
- Konu Sahibi bilgezaman
Bebeğimm sen böyle de çok seksisin o yüzden aceleye gerek yok önce bebişş olsun bakalım arkasından da harika memişler geleceeeeek
Su_perisi79 un göğüsleri de gerçekten HARİKA oldu yahuu kendi göğüslerime benzettim ben onunkileri ne de olsa cc kardeşiyiz..Barış bey diye söylemiyorum amaa sihirli mi elleri bizim doktorumuzun yoksaaaa dokunduğu her yeri güzelleştiriyor bir MAŞALLAH ta Barış beye :)))
tesekur ederim canım :)) insallah dediğin gibi olur canım
kızlar yeni cicilerimin ilk resimlerini ekledim :)) bekleyenlere duyurulur, en kısa sürede yenileri de gelecektir.
Alexus ne güzeeeel!!! senin iyileşme sürecin hızlıydı, sen de 2 ay ben de 4 ay olsun, demek onları hiç hissetmeden rahat rahat yüzüstü yatacağım günler de gelecek :))
bu arada bilmeyenler için belirteyim, ben 75A takıyordum, ama sütyeni laf olsun diye takıyordum, push up, cup hiç farketmez içi bomboş kalıyordu sütyenlerimin, yani sütyenin içini neredeyse hiç doldurmuyordu, tahta gibiydim yani... annemin ameliyat öncesi en büyük endişesi buydu, tamam silikon koyarlar ama kızım senin önün dümdüz, iki tane top kuymuşlar dekoltenin üst tarafları bomboş kalacak diyordu. Barış Bey görüşmelerde bunun olmayacağını açıklamış ve ikna etmişti onu. gerçi tıbbi olarak adam herşeyi biliyor tabi biz gözümün önünde canlandıramamıştık :))
bugün şirkette her zaman giydiğim dar gömleklerimden birini giydim, öyle çok dekolte giymem şirkette asla, ameliyat olduğumu bilen bir tek arkadaşım var, şekerim dekolten kapalı ama gömleğin üstünden göğüs dekoltenin dolgunluğunu farkediyorum, harika görünüyr dedi :)) yani üst tarafım bile doldu :))
benden mutlusu yooooook :)))
her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim, Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin, durumu olmayanlara da yardım etsin, Allah isteyen herkesi istediği göğüslere kavuştursun.
güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim kızlar, inşallah daha güzel resimler gelecek devamında :))
Benim MEMOŞLARIN 200. Günü olmuş yahuu, çılgın bir alışverişe çıktım şerefine 400 liralık çamaşır aldım sanırım biraz abarttım ama ne yapayım dayanamadım vallahi gerçi sütyenden çok don aldım çünkü evde de bi dünya yeni sütyenim oldu artık sütyen koyacak yerim yok haha :))
neyse vel hasıl kelam 7. AYINDA BENİM MEMİŞLER NASIL OLMUŞ GÖRÜN BAKALIM :)
Benim MEMOŞLARIN 200. Günü olmuş yahuu, çılgın bir alışverişe çıktım şerefine 400 liralık çamaşır aldım sanırım biraz abarttım ama ne yapayım dayanamadım vallahi gerçi sütyenden çok don aldım çünkü evde de bi dünya yeni sütyenim oldu artık sütyen koyacak yerim yok haha :))
Ben göremiyorum ama Canım((
merhaba burcu bende ameliyat olmak isteyenlerdenim ama güzel olmazsa diye çok korkuyorum arkadaş olarak eklersen resimlerine bakabilirmiyim
yaaaa bende görmek istiyorum lütfennnn
Canım senin cicişler harika olmuşlar, sütyenlerde çok güzel çok yakışmış- iyi günlerde kullan..
bayıldım bayıldımdoktorunun ellerine sağlık.
Saol bebeğimm ay gün geçtikçe iyice güzelleşti bunlar bazen aynada bakmaya doyamıyorum kendime sonra ne yapıyorum sapık mıyım ben diyorum :))) Çok teşekkür ederim canım gerçekten 7. AYINDA PEK FENA MEMİŞLER :)
canım resımlerıni gördüm gercekten harıka olmuslar. vucudunla uyumu süper bi hal almış.darısı en kısa zamanda bana insallah
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güzel olmuşlar cnm çamaşırlarına bayıldım güzel günlerde kullan inş. tatlım darısı bizim başımıza
kızlar selam,
kaç gündür bir koşturmaca giremiyortum foruma..
burcucum şuan şirketten giriyorum, o yüzden bakamıyorum resimlerine, ama en kısa sürede bakacağım... ama önceki hallerini düşününce eminimki çok güzel olmuşlardır, eminim...
GÜLE GÜLE KULLAN, ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN İNŞALLAHHHHHH :))